Mavi Tur

Mavi Tur

Son dakika mavi tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mavi tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mavi tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 683 mavi tur haberi bulunmuştur. Tüm mavi tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi!
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi! Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan Çağatay Ulusoy 25 metrelik tekne sipariş verdi. Ulusoy yeni teknesine küçük bir servet ödedi. Yaz aylarını sevgilisi Duygu Sarışın’la teknede geçiren oyuncu, gelecek yaz ailesiye Mavi Tur yapacak.
2.01.2023 Magazin
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı Amasya'nın Taşova ilçesinde çekici ile taşınan iş makinesine çarpan tur otobüsündeki Güler Güneş (52) hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
6.11.2022 Yaşam
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu!
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu! Karaca Adası satış fiyatıyla gündemde! Muğla'da bulunan ve otel yapılmak için satın alınan Karaca Adası güncellenen fiyatıyla dudak uçuklattı. Mavi tur rotasında bulunan ada kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Yaşam
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi!
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi! Muğla'nın Marmaris ilçesi Gökova Körfezi'nde, 316 bin metrekare büyüklüğündeki özel tapulu Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek 145 milyon TL'den 360 milyon TL'ye yükseltildi.
27.04.2022 Ekonomi
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Küresel anlamda aşılamayla birlikte koronavirüs pandemisinin etkisi azaldı. Yazın gelmesiyle turizm sezonun açılmasının da normalleşme sürecine denk gelmesi sektörü daha da hareketlendirdi. Tatil anlayışları Covid etkileriyle değişti. Talep normalleşmeyle artarken, sonbaharda tatil yapmak isteyenler için en ucuz ve en tercih edilen yerleri araştırdık.
31.08.2021 Ekonomi
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken...
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken... Dünyada 7 deniz kaplumbağası türünden biri ve en büyüğü olan deri sırtlı deniz kaplumbağası kaptan İlknur Asar ve gemici Buse İnceler tarafından Göcek koyları Sarsakla açıklarında yüzerken görüntülendi. Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) Başkanı Dr. Ali Fuat Canpolat, "Türkiye kıyılarındaki ilk defa canlı görüntüsü oldu. Harika, çok güzel ve heyecan verici bir durum" dedi.
20.08.2021 Yaşam
2 yıldır talibini bekliyor! Fiyatı 50 milyon TL daha arttı
2 yıldır talibini bekliyor! Fiyatı 50 milyon TL daha arttı Ünlü tatil kentindeki 316 bin metrekarelik ada 2 yıldır sahibini arıyor. İlk olarak 210 milyon TL'ye satışa çıkarılan ama talibini bulamayınca fiyatı düşürülen adanın fiyatına yeniden artırıldı.
7.07.2021 Ekonomi
Pilot olan Ümit Erdim ilk yolcularını ağırladı
Pilot olan Ümit Erdim ilk yolcularını ağırladı Ümit Erdim oyunculuğa ara verme kararı alarak pilot olacağını açıklamıştı. Pilot olan Ümit Erdim’in ilk konukları Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisi oldu.
27.05.2021 Magazin
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif!
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif! Son olarak ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinde rol alan oyuncu Nilay Deniz’e, bir ayda yedi teklif geldiği ortaya çıktı.
11.01.2021 Magazin
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı Oyuncu Nilay Deniz, üç yıl önce evlendiği görüntü yönetmeni Erçin Karabulut’tan boşandı.
5.01.2021 Magazin
Demet Özdemir'den mavi tura 170 bin TL!
Demet Özdemir'den mavi tura 170 bin TL! Son dönemin öne çıkan oyuncularından Demet Özdemir'in, arkadaşlarıyla çıktığı 10 günlük mavi tur için mutfak masrafları hariç ödediği ücret dudak uçuklattı.
17.06.2020 Magazin
Bakan duyurdu! 1 Haziran'da başlıyor
Bakan duyurdu! 1 Haziran'da başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede ciddi aşamalar kaydettiğini belirterek, birçok sektörde olduğu gibi ticari yat ve ilkel yapılı ahşap gemilerin de faaliyetlerine 1 Haziran'da yeniden başlanacağını bildirdi.
28.05.2020 Ekonomi
Sahibinden 'kelepir' ada
Sahibinden 'kelepir' ada Marmaris'te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış ilanı 145 milyon TL olarak güncellendi. Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan, üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare arasında 3 müstakil ev bulunan Karaca Adası'na günübirlik turizm tesisi ve marina yapılabilecek.
15.12.2019 Ekonomi
Karaca Adası satışa çıkarıldı! Karaca adası kimin?
Karaca Adası satışa çıkarıldı! Karaca adası kimin? Marmaris’teki Karaca Adası ve Ayvalıkta’taki Çilek Adası internetten verilen ilanla tekrar satışa çıktı. Karaca Adası 210 milyon TL, Çilek Adası ise 115 milyon TL olarak fiyat biçildi. Peki, Çilek Adası ve Karaca Adası kimin?
7.10.2019 Ekonomi
Turizmci "bayram" etti
Turizmci "bayram" etti Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalya ve Muğla'da, Kurban Bayramı'nda yaşanan doluluk oranları turizmcilerin yüzünü güldürdü.
15.08.2019 Ekonomi
Bayramda 35 milyar liralık harcama yapıldı
Bayramda 35 milyar liralık harcama yapıldı Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca "Aldığımız son verilere göre, Kurban Bayramı'nda 10 milyon insan seyahat etti, 35 milyar liralık ekonomik gösterge ortaya çıktı" dedi.
15.08.2019 Ekonomi
‘Mavi turlara’ yoğun ilgi, boş tekne kalmadı
‘Mavi turlara’ yoğun ilgi, boş tekne kalmadı Dünyanın önemli ‘mavi tur’ merkezlerinden biri olan Marmaris’te Kurban Bayramı tatili nedeniyle rezervasyon patlaması yaşanıyor. Yaklaşık 500 tekne, gulet ve motoryatın bulunduğu ilçede bir haftalık süren turlarda doluluk yüzde yüze ulaştı.
10.08.2019 Gündem
Mavi turlarda doluluk yüzde 100'e ulaştı
Mavi turlarda doluluk yüzde 100'e ulaştı Mavi yolculuğun kalbi Güney Ege'de mavi turlarda doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.
21.05.2019 Ekonomi
Ailesiyle mavi tura çıkıyor
Ailesiyle mavi tura çıkıyor Özcan Deniz,rol aldığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin 31 Mayıs’ta final yapmasıyla birlikte eşi Feyza Deniz ve oğlu Kuzey ile tatile çıkacak.
21.04.2019 Magazin
Yazı borçlu kapattılar
Yazı borçlu kapattılar Balayını mavi tur yaparak geçiren Seren Serengil ile Yaşar İpek çifti, denize değil borca açıldı! Çiftin, 20 bin TL tutan tur ücretinin 7 bin TL'sini ödemediği iddia edildi.
14.11.2018 Magazin
Yağmur  eridi
Yağmur eridi Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal tatiline devam ediyor.
27.08.2018 Magazin
Gemiden düşen kadın 10 saat yüzüp kurtuldu
Gemiden düşen kadın 10 saat yüzüp kurtuldu İngiliz kabin görevlisi Kay Longstaff: Denizde şarkı söyleyerek, yoga yaparak hayatta kaldım...
20.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.