Mavi Marmara

Mavi Marmara

Son dakika mavi marmara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mavi marmara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mavi marmara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Marmara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi marmara gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.343 mavi marmara haberi bulunmuştur. Tüm mavi marmara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılında Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıda hayatını kaybeden Çetin Topçuoğlu'nun ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu, Yunanistan'ın adaları silahlandırmasıyla ilgili "Şimdi konuşsunlar, iktidara geldiğimizde o adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
26.06.2022 Siyaset
'Mavi Marmara' gemisi icradan satışa çıkarıldı
'Mavi Marmara' gemisi icradan satışa çıkarıldı Filistin'e insanı yardım götürülürken İsrail askerlerince 2010 yılında saldırıya uğrayan, o dönem 'Mavi Marmara' ismindeki gemi, 3 milyon 888 bin liradan Anadolu 3'üncü İcra Dairesi'nce satışa çıkarıldı. Gemi, ağustos ayında da Somali'de korsanların hedefi olmuştu. Somali'nin Başkenti Mogadişu Limanı'nda bulunan gemiyi, Türkiye'ye getirme masrafının ise 320 bin 222 dolar olduğu belirtildi.
20.11.2021 Gündem
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu!
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu! Deniz Taksi ücretleri belirlendi. Fiyatlar Şehir Hatları için açılış ve ilk mil için 100 lira, 1-4 mil arası mil başına 75 lira, 4-8 mil arası mil başına 60 lira, 8 mil sonra mil başı 48 lira oldu. Mavi Marmara, Turyol ve YUPİ Deniz Taksi'nin işleteceği taksiler de yine aynı ücret tarifesi geçerli olacak.
30.09.2021 Gündem
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret İBB'nin 5 bin taksi projesinin 1000 yeni taksilik bölümü, UKOME toplantısında oylandı. Teklif, 9'uncu kez reddedildi.
30.09.2021 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu: Hepsi yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu: Hepsi yasaklandı İstanbul İl Hıfzıssıhha Meclisi toplantısında alınan karar gereği, İstanbul Boğazı'nda yat ve teknelerde nişan, kına ve düğün etkinlikleri ile açık havadaki konser ve festivaller corona virüs tedbirleri kapsamında yasaklandı.
11.09.2020 Gündem
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem
Ahmet Davutoğlu yeni partisini açıkladı
Ahmet Davutoğlu yeni partisini açıkladı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kurduğu Gelecek Partisi'nin tanıtımını yaptı. Davutoğlu, özgürlükçü laiklik ve çoğulcu din anlayışını temel ilke edindiklerini belirterek, "Siyaset alanında herkes kendi imtihanını vermeli; ama dini değerleri bu imtihan sathına sokmamalıdır. Dini ya da seküler hiçbir yapının devlet içinde ayrıcalıklı bir konum elde etmesine müsaade edilmeyecektir" dedi.
13.12.2019 Siyaset
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz Hamas Siyasi Bürosu Başkanı İsmail Haniye, "Başkenti Kudüs olan Filistin devleti tanınmadığı sürece hiçbir anlaşmayı tanımıyor ve kabul etmiyoruz. Biz Hamas olarak 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz" dedi.
20.07.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 füze savunma sisteminden vazgeçmeyeceğini bir kez daha yineledi. Çavuşoğlu, " Her şey bitti, teslim süreci bekliyor. Hiçbir şekilde geri adım atmayacağız. Sonuçları ne olursa olsun bundan vazgeçmemiz mümkün değil" dedi.
14.06.2019 Dünya
Düşen helikopterin pilotu ifade verdi
Düşen helikopterin pilotu ifade verdi Bostancı sahilinde meydana gelen ve iş insanı Halil İbrahim Ünver'in yaşamını yitirdiği helikopter kazasından yaralı kurtulan pilot İsmet Özgür'ün, kazaya ilişkin soruşturmayı yürütülen savcılıkça "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.
23.10.2018 Yaşam
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna Adnan Oktar ve grubunun geçmişe dönük yurtdışı bağlantıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu temasların neredeyse tamamında yer alan isimlerin başında ise Oktar Babuna ismi dikkat çekiyor.
23.08.2018 Gündem
Adalar motorunda kaptan dehşeti
Adalar motorunda kaptan dehşeti İstanbul'da Beşiktaş ile Adalar arasında sefer yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait yolcu motorunda önceki gün kaptan dehşeti yaşandı.
25.07.2018 Yaşam
Gazze'ye Türkiye damgası! Türk bayrağı ellerden inmiyor...
Gazze'ye Türkiye damgası! Türk bayrağı ellerden inmiyor... Gazze’de İsrail askerlerine meydan okuyan Filistinliler, ellerinden Türk bayraklarını indirmiyor. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik büyük bir sevgi var. Türkiye son olarak BM’nin Gazze projelerinin başkanlığını aldı. Peki Türkiye Gazze için daha başka neler yaptı ve yapıyor, Gazze’nin Osmanlı’dan bu yana gelen Türk bağlılığında hangi örnekler var...
8.07.2018 Gündem
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Esenyurt'ta  konuştu
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Esenyurt'ta konuştu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Benim rakibim bir beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam, sarayda yaşayan bir beyaz Türk. Karşısında da bu milletin zencisi var. Zencisi benim, beyaz Türk'ü o. Bana 'gariban' diyor. Doğru. Ben garibanların adayıyım doğru." dedi.
10.06.2018 Siyaset
Mavi Marmara Ro-Ro olacak
Mavi Marmara Ro-Ro olacak Gazze’ye yardım malzemesi götürürken Türkiye ile İsrail arasında 2010 yılında krize neden olan Mavi Marmara Gemisi’nin parçalara ayrılmış halinin fotoğrafları ortaya çıktı.
29.05.2018 Gündem
Son dakika... İsrail kuşattı! Mavi Marmara gemisi için...
Son dakika... İsrail kuşattı! Mavi Marmara gemisi için... İsrail'in Gazze'ye 12 yıldır uyguladığı ablukayı delmek için yola çıkan Mavi Marmara'nın 8'inci yılında Gazzeli öğrenciler teknelerle Gazze limanından Akdeniz'e açılarak ablukayı delmeye çalıştı fakat Gazze'den denize açılan Hürriyet gemisinin kuşatıldığı duyuruldu.
29.05.2018 Dünya
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Kırklareli'nde
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Kırklareli'nde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Ben sadece Cumhuriyet Halk Partililerinin değil, 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Herkesi kucaklamak istediğimizden, buraya tek başıma çıkıyorum ve arkadaşlarımızı tanıtmıyoruz." dedi.
18.05.2018 Siyaset
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
İnce: Filistin konusunda Cumhurbaşkanı'nın yanındayım
İnce: Filistin konusunda Cumhurbaşkanı'nın yanındayım CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Filistin konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti.
15.05.2018 Siyaset
Mete Yarar uyardı ve ekledi: Devam edecek!
Mete Yarar uyardı ve ekledi: Devam edecek! Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, "Ülkedeki bu adamların kriptolu dönemi bitinceye kadar muhtemelen bu alarm durumu devam edecek." dedi.
8.05.2018 Gündem
'İsraillileri kovacağız!'
'İsraillileri kovacağız!' Eski Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, "ABD'nin büyükelçiliğini mayıs ayında, Filistin'in işgalinin yıl dönümünde Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı, zulmün üzerinde bir ısrardır, kibrin göstergesidir. Bu karara karşıyız, bu kararın geçmesine izin vermeyeceğiz." dedi.
24.02.2018 Dünya
İsrail, Filistinlilerin araçlarını ateşe verdi
İsrail, Filistinlilerin araçlarını ateşe verdi İsrail tarafından işgal altında tutulan Kudüs yakınlarındaki Beit Safafa köyünde duvarlara ırkçı yazılar yazan Yahudi yerleşimcilerin, Filistinlilere ait araçları da ateşe verdiği bildirildi.
26.01.2018 Dünya
Firari FETÖ'cüden skandal Kudüs paylaşımları
Firari FETÖ'cüden skandal Kudüs paylaşımları Sosyal paylaşım sitelerinde Türkiye aleyhine kara propaganda yapan firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt, Twitter hesabından bu kez de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararını protesto eden Türk halkını ABD'ye şikayet etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Marmara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi marmara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.