Mavi Geceler

Mavi Geceler

Son dakika Mavi Geceler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mavi Geceler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mavi Geceler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Geceler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi geceler gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 mavi geceler haberi bulunmuştur. Tüm mavi geceler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mavi Geceler
Mavi Geceler Ünlü isimleri ‘Mavi Geceler’ konseptiyle sevenleriyle buluşturan Merit Royal Hotel’in bu haftaki konuğu Yaşar İpek oldu.
15.07.2017 Magazin
Fasıl sürprizi yaptı
Fasıl sürprizi yaptı Merit Royal&Premium Hotel’in ünlü isimleri ağırladığı, ‘mavi geceler’ konseptine Fettah Can konuk oldu.
18.06.2017 Magazin
Merve’den davul şov
Merve’den davul şov Kuzey Kıbrıs’ta misafirlerini, ‘Mavi Geceler’ konseptinde ünlü isimlerle buluşturan Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel, bu kez Merve Özbey’i ağırladı.
8.04.2017 Magazin
Konser turu başladı
Konser turu başladı Ayşegül Aldinç, Mavi Geceler kapsamında sahne programına devam ediyor.
12.03.2017 Magazin
Betül Demir'den 'mavi geceler'e özel şeffaf elbise
Betül Demir'den 'mavi geceler'e özel şeffaf elbise Betül Demir Kıbrıs’ta bir otelin ‘Mavi Geceler’ etkinliğinde sahneye çıktı. Ünlü popçu, geceye özel hazırlattığı şeffaf mavi elbisesiyle dikkat çekti. İşte Betül Demir'in göz kamaştıran hali...
20.02.2017 Magazin
Mavi geceler
Mavi geceler Kuzey Kıbrıs’taki Merit Royal & Premium Hotel’in ortak etkinliği ‘Mavi Geceler’de, Türk pop müziğinin başarılı şarkıcılarından Betül Demir sahne aldı.
19.02.2017 Magazin
Bedensel engelliler yararına Ayna, Ege ve Ümit Sayın Parkorman'da
Bedensel engelliler yararına Ayna, Ege ve Ümit Sayın Parkorman'da Şişli ve Taşdelen Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen Şişli Bedensel Engelliler Dayanışma Gecesi'nde Erhan Güleryüz (Ayna), Ege ve Ümit Sayın aynı sahneyi paylaşacak
8.09.2004 Arşiv
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Güldüren Adam: Zeki Alasya
Güldüren Adam: Zeki Alasya Türk sinema ve tiyatrosunun gülen ve güldüren yüzü Zeki Alasya, vefatının 4. yılında anılıyor.
7.05.2019 Magazin
Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra gelen itiraf: Canlı yayında...
Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra gelen itiraf: Canlı yayında... Sunucu Burcu Esmersoy, oyuncu Ezgi Mola’nın ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ Youtube kanalına konuk oldu.
22.12.2018 Magazin
Batman'daki hain saldırıyla ilgili Bahçeli'den açıklama
Batman'daki hain saldırıyla ilgili Bahçeli'den açıklama MHP Lideri Devlet Bahçeli, Batman'da gerçekleşen hain saldırıya ilişkin, "Gök girsin kızıl çıksın ki katiller doğdukları güne lanet edecekler" dedi.
4.10.2018 Siyaset
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018 Magazin
Uykularım kaçıyor
Uykularım kaçıyor Kıvanç Tatlıtuğ (34), marka yüzü olduğu Mavi Jeans’in basın toplantısında samimi açıklamalar yaptı
18.09.2018 Magazin
‘Mavi Balina’ bir  genci daha yuttu
‘Mavi Balina’ bir genci daha yuttu Bursa’da Ahmet P. (16), arkadaşıyla ‘Mavi Balina’ oyunu oynadıktan sonra gittiği halı sahanın tellerine kendisini asarak yaşamına son verdi.
21.02.2018 Yaşam
'Mavi Balina' oyunu Bursa’da can aldı
'Mavi Balina' oyunu Bursa’da can aldı BURSA’da Ahmet P. (16), iddiaya göre arkadaşıyla 'Mavi Balina' oyunu oynadıktan sonra gittiği halı sahanın tellerine kendisini asarak yaşamına son verdi. Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K. ise sinir krizi geçirince hastaneye kaldırıldı.
21.02.2018 Yaşam
Ataol Behramoğlu en beğendiği aşk şiirlerini seçti...
Ataol Behramoğlu en beğendiği aşk şiirlerini seçti... Hepsi de Türk edebiyatının önemli şairleri. Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Orhan Veli Kanık, Ahmet Arif... Aşkı onların dizelerinden okumak ne büyük keyif değil mi? 14 Şubat öncesi Türkiye’nin yaşayan en büyük şairi Ataol Behramoğlu kendisi de dahil 17 şairimizin en beğendiği aşk şiirlerini seçti.
11.02.2018 Arşiv
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
Sevgililer Günü hediye seçenekleri! En güzel sevgililer günü mesajları
Sevgililer Günü hediye seçenekleri! En güzel sevgililer günü mesajları Sevgililer Günü dünyanın dört bir yanında 14 Şubat tarihinde coşku ile kutlanıyor. Peki Sevgililer Gününde hangi hediyeler alınmalı? En güzel Sevgililer Günü mesajları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Ece Erken plakasını değiştirdi!
Ece Erken plakasını değiştirdi! Ece Erken otomobilinin plakasını değiştirdi. Ece Erken plakasını değiştirdikten sonra açıklamalarda bulundu. İşte Ece Erken'in o açıklaması ve plakasını değiştirmesinin sebebi...
24.08.2016 Magazin
Ece Erken kimdir?
Ece Erken kimdir? Sunuculuk kariyeri ile hayatımıza giren Ece Erken kimdir? Son günlerdeki açıklamaları ile gündeme oturan isim Ece Erken'in özel bilgileri oldukça merak ediliyor. İşte merakla beklenen Ece Erken'in bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Ece Erken kimdir?
Ece Erken kimdir? Ekranların sevilen yüzü Ece Erken'in bilinmeyen yönlerini sizler için derledik. Ece Erken kimdir? Aslen nerelidir? Emine Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafını paylaşan Ece Erken hakkında merak edilenleri bu haberimizde yer verdik.
15.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Geceler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi geceler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.