Betül Demir

Betül Demir

Son dakika Betül Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Betül Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Betül Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Betül Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan betül demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 betül demir haberi bulunmuştur. Tüm betül demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak'
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak' Şarkıcı Betül Demir, dün İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 8 Temmuz'da lenf kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için sahnede konuşma yapan Demir, duygu dolu anlar yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak Betül Demir, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan şarkıcı, müzik dünyasının usta isimlerinden Sezen Aksu'ya övgüler yağdırdı.
9.06.2023 Magazin
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
Betül Demir sezonu Cannes'ta açtı!
Betül Demir sezonu Cannes'ta açtı! Betül Demir, yaz sezonunu Fransa'nın Cannes kentinde açtı. Yoğun sahne programları başlamadan soluğu Cannes’ta alan Demir, yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor
4.05.2023 Magazin
Betül Demir, Merve Boluğur'u kızdıracak sözler söyledi!
Betül Demir, Merve Boluğur'u kızdıracak sözler söyledi! Betül Demir, Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ şarkısını seslendiren Merve Boluğur’u topa tuttu. "Duyunca hemen kulaklarımı kapattım." diyen Demir, öyle sözler sarf etti ki Merve Boluğur çıldıracak.
24.01.2023 Magazin
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar!
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar! Yaz aylarındaki yoğun konser maratonunun ardından yeni şarkı kayıtları için stüdyoya kapanan Betül Demir, iki aylık aranın ardından yeniden İstanbullu hayranlarının karşısına çıktı. Demir, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine müzik ziyafeti sundu.
7.11.2022 Magazin
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
Usta oyuncu İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncu İlhan Daner için Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenledi. Taziyeleri Daner'in eşi Nihal Daner ve oğlu Cüneyt Alihan Daner kabul etti.
3.10.2021 Magazin
İlhan Daner kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?
İlhan Daner kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu, yönetmen ve senarist İlhan Daner yaşamını yitirdi. Yeşilçam'un usta oyuncusunun vefatı sevenlerini yasa boğarken Daner hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar "İlhan Daner kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?" diye sordu.
1.10.2021 Magazin
Ünlü oyuncu İlhan Daner hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu İlhan Daner hayatını kaybetti Oyuncu, yönetmen ve senarist İlhan Daner hayatını kaybetti. Şarkıcı Betül Demir, ünlü oyuncu İlhan Daner'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Demir, "Seni uğurlamak çok zor olacak İlhan hocam, Ayşen’e sarıl benim yerime de" ifadelerini kullandı.
1.10.2021 Magazin
Betül Demir'den dikkat çeken yanıt! 'Bir erkekle sürekli...'
Betül Demir'den dikkat çeken yanıt! 'Bir erkekle sürekli...' Şarkıcı Betül Demir (40), özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaparken, "Evlenip çocuk sahibi olma hayalin var mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
30.01.2021 Magazin
Betül Demir: Yaşasın uçuyorum
Betül Demir: Yaşasın uçuyorum Şarkıcı Betül Demir, uçurtma sörfü dersleri alıyor. Demir, su üzerindeki anlarını 'Yaşasın uçuyorum' notuyla paylaştı.
23.08.2020 Magazin
Betül Demir, sevilen şarkılarıyla #EvdeKal#MüzikleKal  çağrısı yapacak
Betül Demir, sevilen şarkılarıyla #EvdeKal#MüzikleKal çağrısı yapacak Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesine destek veren Betül Demir de Demirören Medya’nın #EvdeKal#MüzikleKal projesi kapsamında canlı yayınla hayranlarıyla buluşuyor.
7.04.2020 Kültür Sanat
Simge Sağın ile Berat Demir aşk mı yaşıyor
Simge Sağın ile Berat Demir aşk mı yaşıyor Danla Bilic’in çektiği videolarda 'Tatlıcı' diye bahsettiği eski sevgilisi Berat Demir ile şarkıcı Simge Sağın'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Demir'in eski sevgilisi Danla Bilic, konuyla ilgili açıklama yaptı.
3.02.2020 Magazin
Betül Demir, siyah bikinisiyle büyüledi!
Betül Demir, siyah bikinisiyle büyüledi! Ünlü şarkıcı Betül Demir, siyah mayolu pozuyla Instagram'ı salladı!
22.11.2019 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Betül Demir'in tek derdi kurabiye!
Betül Demir'in tek derdi kurabiye! Selanik tatiline çıkan şarkıcı Betül Demir, dönüş yolunda Kavala kurabiyesi yemeye gitti.
16.09.2019 Magazin
Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 10 yaralı Sivas'ta iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasından 2'si çocuk 10 kişi yaralandı.
20.08.2019 Yaşam
Kenan Doğulu mest etti!
Kenan Doğulu mest etti! Kenan Doğulu bu yazın ilk Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserini önceki akşam verdi. Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu’yu 6 bin kişi izledi.
28.06.2019 Kültür Sanat
Betül Demir'den Galatasaray marşı!
Betül Demir'den Galatasaray marşı! Betül Demir’in, fanatik taraftarı olduğu Galatasaray’ın bu yılki şampiyonluğu için hazırladığı şarkı “Mayıslar Bizimdir”i tüm dijital platformlarda çıktı.
25.05.2019 Magazin
Betül Demir 'peri' oldu!
Betül Demir 'peri' oldu! Betül Demir, DMC’nin Aşkın Tuna için hazırladığı saygı albümünde yorumladığı Devlerin Aşkı Büyük Olur şarkısına 3 gün boyunca Gürcistan’da klip çekti...
13.05.2019 Kültür Sanat
Betül Demir: Yıllarca kalçalarımı sakladım
Betül Demir: Yıllarca kalçalarımı sakladım Betül Demir, ‘Cengiz Semercioğlu ile Ters Köşe’ye katıldı
8.03.2019 Magazin
'Ayşen Gruda'nın son doğum gününde Arda Turan da oradaydı'
'Ayşen Gruda'nın son doğum gününde Arda Turan da oradaydı' Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, 74 yaşında pankreas kanserinden hayata veda etti. Usta sanatçı, son doğum gününü Karaköy'deki bir restoranda kutlamıştı.
24.01.2019 Magazin
Yalnızım çünkü adam yok
Yalnızım çünkü adam yok Betül Demir önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Müzik direktörü Emirhan Cengiz ile toplantı için geldiği bir mekandan çıkarken görüntülenin Demir, “Emirhan evli, aman yanlış anlaşılma olmasın.
28.09.2018 Magazin
Kayınvalide ile  yardım iftarı
Kayınvalide ile yardım iftarı Türk Böbrek Vakfı’nın diyaliz hastaları yararına düzenlenen iftarına Mustafa Ceceli, annesi ve kayınvalidesi ile katıldı. Ceceli’nin elindeki zikirmatiği dikkatlerden kaçmadı
1.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Betül Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki betül demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.