Matteo Salvini

Matteo Salvini

Son dakika Matteo Salvini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Matteo Salvini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Matteo Salvini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matteo Salvini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matteo salvini gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 matteo salvini haberi bulunmuştur. Tüm matteo salvini haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü İtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.
26.11.2022 Dünya
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Mafya üyesi 'İnsan kasabı' Giovanni Brusca tahliye edildi! İtalya ayağa kalktı...
Mafya üyesi 'İnsan kasabı' Giovanni Brusca tahliye edildi! İtalya ayağa kalktı... İtalya'da mafyayla mücadele savcısı Giovanni Falcone'ye suikast düzenleyen, 14 yaşındaki bir çocuğu asitle yok eden, 150 cinayette parmağı olduğunu itiraf eden mafya üyesi Giovanni Brusca, 25 yıl hapis cezasının ardından tahliye edildi.
1.06.2021 Dünya
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi İtalya'da, 5 Yıldız Hareketi (M5S), Demokratik Parti (PD), Özgürler ve Eşitler (LeU) ile Italia Viva'nın (Iv) oluşturduğu koalisyon hükümetinde, Iv'li 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildiklerini açıkladı.
13.01.2021 Dünya
İtalya eski başbakanı Berlusconi corona virüse yakalandı
İtalya eski başbakanı Berlusconi corona virüse yakalandı İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.
2.09.2020 Dünya
İtalya Başbakanı Conte'den flaş OHAL açıklaması
İtalya Başbakanı Conte'den flaş OHAL açıklaması İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, hükümet içinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ocakta ilan ettikleri olağanüstü halin ekim sonuna kadar uzatılması eğilimi olduğunu belirtti.
28.07.2020 Dünya
İtalya'da altı ay acil durum ilan edildi
İtalya'da altı ay acil durum ilan edildi İtalya hükümeti coronavirüs nedeniyle ülkede altı ay acil durum ilan etti ve hastalıkla mücadele için ilk aşamada beş milyon euro fon ayırdı. Başkent Roma'da iki Çinli turistte coronavirüs tespit edilmişti. Çin'de ortaya çıkan virüs kaynaklı korku ve panik, İtalya'da Çinlilere karşı ırkçı eylemlere dönüşmeye başladı.
31.01.2020 Dünya
İtalya'da 2. Conte Senato'dan da güvenoyu aldı
İtalya'da 2. Conte Senato'dan da güvenoyu aldı İtalya'da Giuseppe Conte liderliğinde geçen hafta kurulan, düzen karşıtı 5 Yıldız Hareketi (M5S), merkez soldan Demokratik Parti (PD) ve sol görüşlü Özgürler ve Eşitler Partisi'nden (LEU) oluşan koalisyon hükümeti, parlamentonun üst kanadı Senato'dan da güvenoyu aldı.
10.09.2019 Dünya
Ocean Viking gemisindeki göçmenler için çözüm bulundu
Ocean Viking gemisindeki göçmenler için çözüm bulundu Malta Başbakanı Joseph Muscat, Fransız sivil toplum kuruluşları Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütü ve SOS Akdeniz tarafından idare edilen Ocean Viking gemisindeki göçmenlerin Malta üzerinden dağıtılması konusunda Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Fransa ve Almanya ile mutabık kaldıklarını açıkladı.
23.08.2019 Dünya
İtalya Başbakanı istifa edeceğini açıkladı!
İtalya Başbakanı istifa edeceğini açıkladı! İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, görevinden istifa edeceğini açıkladı
20.08.2019 Dünya
Open Arms gemisindeki 27 çocuk indirildi
Open Arms gemisindeki 27 çocuk indirildi Akdeniz'de kurtardığı göçmenlerle İtalya'nın Lampedusa Adası yakınlarındaki limana yanaşabilmek için bekleyişini sürdüren İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) Proactiva Open Arms'a ait gemideki 27 düzensiz göçmen çocuk tahliye edildi.
17.08.2019 Dünya
İtalya'da hükümet krizi karşılıklı açıklamalarla sürüyor
İtalya'da hükümet krizi karşılıklı açıklamalarla sürüyor İtalya’daki koalisyon hükümetinin ortaklarından 5 Yıldız Hareketinin (M5S) lideri Luigi Di Maio, hükümetleri için güvenoyu isteyerek kriz çıkartan Lig Partisi ile devam etmeyeceklerinin işaretini verdi.
16.08.2019 Dünya
Ve giriş yasağı askıya alındı
Ve giriş yasağı askıya alındı İtalya’da Lazio Bölgesi İdare Mahkemesi (TAR), İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) Proactiva Open Arms'ın gemisinin İtalya’ya giriş yasağının yürütmesini durdurdu.
14.08.2019 Dünya
Kriz devam ediyor! Güvenoyu vermeyecekler
Kriz devam ediyor! Güvenoyu vermeyecekler İtalya’daki hükümet krizinde Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Lig Partisi lideri Matteo Salvini, 20 Ağustos’ta parlamentoda Başbakan Giuseppe Conte için güvenoyu vermeyeceklerini açıkladı.
14.08.2019 Dünya
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi İtalya'da Senato Genel Kurulu, hükümet krizinde Başbakan Giuseppe Conte ve hükümeti için istenen güvenoyunun yarın yapılmasını isteyen koalisyon ortağı aşırı sağcı Lig Partisi’nin talebini reddetti.
13.08.2019 Dünya
Avrupa'daki krizde flaş gelişme! Yasalaştı...
Avrupa'daki krizde flaş gelişme! Yasalaştı... İtalya'da koalisyon hükümetinin hazırladığı, yasa dışı göçle mücadele ve özellikle düzensiz göçmenleri denizden kurtaran sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik önlemleriyle dikkati çeken ikinci güvenlik paketi yasalaştı.
5.08.2019 Dünya
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar İtalya, Akdeniz’de kurtardığı göçmenlerle Lampedusa Adası'nın limanına girmek isteyen kendi sahil güvenlik gemisini limana almıyor.
26.07.2019 Dünya
AB'de 'göçmenleri paylaşma' tartışması
AB'de 'göçmenleri paylaşma' tartışması Akdeniz'de kurtarılan göçmenlerin üye devletlere paylaşılmasını öngören plan Avrupa Birliği ülkelerini böldü.
24.07.2019 Dünya
İtalyan aşırı sağcı lider Salvini'ye mermili zarf gönderildi
İtalyan aşırı sağcı lider Salvini'ye mermili zarf gönderildi İtalya'da aşırı sağ görüşlü Lig partisinin lideri, Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini'ye içinde mermi olan zarf postalandığı bildirildi.
11.07.2019 Dünya
AB ülkeleri 'düzensiz göçmen'ler için birbirine girdi
AB ülkeleri 'düzensiz göçmen'ler için birbirine girdi Sivil toplum kuruluşlarının (STK) Akdeniz'de kurtardığı düzensiz göçmenler, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında sorun olmaya devam ediyor.
6.07.2019 Dünya
Yeni sorun patlak verdi! 'Tunus'a götürün'
Yeni sorun patlak verdi! 'Tunus'a götürün' İtalyan sivil toplum kuruluşu Mediterranea Saving Humans, Libya açıklarında zor durumda olan 54 düzensiz göçmeni kurtardıklarını ve hemen güvenli bir limana ihtiyaç olduğunu belirtti.
4.07.2019 Dünya
Düzensiz göçmenleri kurtaran Alman gemi kaptanı serbest kaldı
Düzensiz göçmenleri kurtaran Alman gemi kaptanı serbest kaldı Akdeniz’de kurtardığı düzensiz göçmenleri, İtalya Sahil Muhafaza ekiplerinin engellemelerine rağmen Lampedusa Adası’na bıraktıktan sonra ev hapsine alınan Alman kadın gemi kaptanı Carola Rackete, serbest bırakıldı.
3.07.2019 Dünya
Yeni kriz! İtalya ve Almanya karşı karşıya...
Yeni kriz! İtalya ve Almanya karşı karşıya... Alman kadın gemi kaptanı Carola Rackete'nin, Akdeniz'de kurtardığı düzensiz göçmenleri İtalyan makamlarının engellemesine rağmen Lampedusa Adası'na bırakmasından dolayı ev hapsinde tutulması İtalya ve Almanya arasında sorun olmaya devam ediyor.
1.07.2019 Dünya
AB'de çatlak! İkiye böldü
AB'de çatlak! İkiye böldü Akdeniz'deki göçmen sorunu bir kez daha Avrupa Birliği (AB) ülkelerini karşı karşıya getirirken, İtalya hükümetinin düzensiz göçmenlere karşı politikasına Fransa ve Almanya'dan eleştiri geldi.
30.06.2019 Dünya
Mültecilere yardım eden kaptan tutuklandı
Mültecilere yardım eden kaptan tutuklandı Akdeniz’de kurtardığı göçmenlerle yaklaşık 16 gün boyunca liman izni bekleyen Sea-Watch 3 yardım gemisinin kaptanı önceki gece izinsiz olarak İtalya’nın Lampedusa Adası’na yanaştığı gerekçesiyle tutuklandı. Kaptan Carola Rackete (31) ‘Bir savaş gemisine direniş göstermek’le suçlanıyor.
30.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Matteo Salvini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matteo salvini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.