Masumlar Apartmanı Gülben

Masumlar Apartmanı Gülben

Son dakika Masumlar Apartmanı Gülben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masumlar Apartmanı Gülben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masumlar Apartmanı Gülben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı Gülben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masumlar apartmanı gülben gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 masumlar apartmanı gülben haberi bulunmuştur. Tüm masumlar apartmanı gülben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklamıştı. İhanet iddialarını sosyal medyadan yalanlayan Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, söylentilere göre geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşanmış.
17.06.2021 Magazin
İdrar kaçırma sorunu gençlerde de görülebiliyor!
İdrar kaçırma sorunu gençlerde de görülebiliyor! Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben’in yaşadığı idrar kaçırma sorununun aslında bir halk sağlığı problemi olduğunu söyleyen Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Tufan Tarcan: “Türkiye’de milyonlarca kadın Gülben gibi idrar kaçırma sorunu yaşıyor. Kimi utandığından kimi çaresi yok diyerek doktora gitmiyor. Oysa kadını sosyal hayattan çekip koparan idrar kaçırmanın birçok tedavi yolu var.”
17.03.2021 Sağlık
Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar ve eşi güldürdü!
Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar ve eşi güldürdü! Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteriyle gönüllere taht kuran Merve Dizdar, dizinin dün akşamki bölümünde gelinlik giyince kocası sosyal medyadan eşine sataştı.
3.03.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı 10. bölüm izle | Safiye'nin sevgilisi ortaya çıktı!
Masumlar Apartmanı 10. bölüm izle | Safiye'nin sevgilisi ortaya çıktı! Masumlar Apartmanı'nın son bölümü yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Han'ın İnci'ye çöp daireyi göstermesi, Gülben ile iplerin kopmasına neden oldu. Safiye ile Gülben arasında soğuk savaş devam ederken Safiye ile ilgili ilginç bir gelişme de yaşanıyor. Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde ortaya çıkan gizemli sevgili Safiye'yi unutmadığını gösteriyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümünde neler olacak? Safiye sevigilisi Naci'yi karşısında görünce ne yapacak? Naci'nin ortaya çıkışı Safiye'yi iyileştirecek mi? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
18.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne?
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Ekranların yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bir önceki bölümde Han ve İnci'nin gizlice evlendi. İnci'nin dededi ve Han'ın ailesi evliliği öğrenecek mi? Safiye yıllar sonra babası ile yüzleşecek. Peki, Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Masumlar Apartmanı konusu ne, oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
13.10.2020 Gündem
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.01.2023 Magazin
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Merve Dizdar, özel hayatıyla ilgili itirafta bulunarak, "Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor." dedi.
16.10.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer: Neriman karakteri hayatımda dönüm noktası oldu
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer: Neriman karakteri hayatımda dönüm noktası oldu Masumlar Apartmanı dizisinin genç oyuncusu Gizem Katmer, katıldığı YouTube kanalında diziye seçilme sürecinden ve en zorlandığı sahneden bahsetti. Katmer, gerçek hayattaki Neriman, Gülben ve Han hakkında samimi itiraflarda bulundu.
10.04.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın annesini şaşırdı! "Ablası gibi..."
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın annesini şaşırdı! "Ablası gibi..." "Masumlar Apartmanı" dizisinde canlandırdığı 'Gülben' rolüyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Merve Dizdar, son paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Annesi Yıldız Dizdar'ı paylaşan başarılı oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.
11.01.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bu akşam var mı, bugün yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 4 Ocak yayın akışında yer almadı. Peki, Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
4.01.2022 Televizyon
Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar hakkında bomba iddia!
Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar hakkında bomba iddia! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile eski eşi Gürhan Altundaşar arasında flaş bir gelişme yaşandı. İkilinin yeniden bir araya geldiği konuşuluyor.
7.12.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle!
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle! TRT 1'in iddialı yapımı Masumlar Apartmanı, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığıyla ikinci sezonda afiş değişikliğine giden dizide, flaş bir gelişme yaşandı.
8.11.2021 Televizyon
Masumlar Apartmanı 38. bölüm ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı yeni sezon yeni bölüm fragmanı: 'Naci yok!'
Masumlar Apartmanı 38. bölüm ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı yeni sezon yeni bölüm fragmanı: 'Naci yok!' TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Masumlar Apartmanı’nın 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Peki, Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlıyor?
13.09.2021 Gündem
Merve Dizdar kapak kızı oldu!
Merve Dizdar kapak kızı oldu! Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle konuşulan Merve Dizdar, bir dergi için objektif karşısına geçti.
22.07.2021 Magazin
Uğur Uzunel çıkan aşk iddialarına isyan etti: Bu konu kapansa iyi olur!
Uğur Uzunel çıkan aşk iddialarına isyan etti: Bu konu kapansa iyi olur! Masumlar Apartmanı dizisindeki rol arkadaşı Merve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile üç yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen oyuncu Uğur Uzunel, bir ödül töreninde görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Uzunel, hakkında çıkan bu iddialara isyan etti.
15.07.2021 Magazin
Merve Dizdar: Kim olduğumu keşfediyorum
Merve Dizdar: Kim olduğumu keşfediyorum Merve Dizdar, 'Masumlar Apartmanı' dizisindeki 'Gülben' rolüyle son dönemde adından en çok söz ettiren isimlerden oldu. Üç yıllık eşi Gürhan Altundaşar'dan sürpriz bir kararla boşanan oyuncu, hakkında merak edilenleri Women's Shine dergisine anlattı.
6.07.2021 Magazin
'Kırmızı Oda' dizisinde sürpriz!
'Kırmızı Oda' dizisinde sürpriz! 'Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında; Merve Dizdar göründü. 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle diziye konuk olacak olan Dizdar, aynı karakterle iki farklı dizide rol almış olacak.
17.06.2021 Televizyon
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşanıyor
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşanıyor Merve Dizdar boşandı mı? 'Masumlar Apartmanı'nın 'Gülben'i Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağı iddia edilmişti. Oyuncu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak boşanma haberlerini doğruladı.
16.06.2021 Magazin
İnci Masumlar Apartmanı’ndan neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldığını paylaşımla açıkladı!
İnci Masumlar Apartmanı’ndan neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldığını paylaşımla açıkladı! Masumlar Apartmanı'nı dün hüzünlü dakikalara sahne oldu. Masumlar Apartmanı'nda başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle diziye veda etti. Sezon finalini izleyen dizinin hayranları İnci Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı mı, Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı? Sorularına yanıt ararken sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı.
9.06.2021 Gündem
Masumlar Apartmanı bugün var mı 30 Mart? Bu akşam Masumlar Apartmanı neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Masumlar Apartmanı bugün var mı 30 Mart? Bu akşam Masumlar Apartmanı neden yok, yeni bölüm ne zaman? TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünü yayın akışında yer almıyor. TV'yi açanlar Masumlar Apartmanı bugün yok mu, Masumlar Apartmanı bu akşam neden yok? sorularına yanıt arıyor. Peki, Masumlar Apartmanı neden yok?
30.03.2021 Gündem
Safiye'nin içinden bambaşka biri çıktı!
Safiye'nin içinden bambaşka biri çıktı! Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı yayınlandı.
20.12.2020 Televizyon
Masumlar Apartmanı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye ile Naci'nin karşılaşmasında neler olacak?
Masumlar Apartmanı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye ile Naci'nin karşılaşmasında neler olacak? Masumlar Apartmanı, dün akşam 11. bölümü ile ekranlara geldi. Neriman'ın öğretmeni olan Naci ile Safiye'nin neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Naci'nin gelişi Safiye’nin tüm duygularını alt üst eder. Safiye onu karşı pencereden görme ihtimaliyle bile baş edemezken, Naci'nin atacağı bir adımla iki eski sevgili karşı karşıya gelir. Naci ile Safiye’nin neler yaşayacağı merak edilince, dizinin hayranları 12. Bölüm fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını sorguluyor. Masumlar Apartmanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masumlar Apartmanı Gülben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masumlar apartmanı gülben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.