Masterchef Kıvanç

Masterchef Kıvanç

Son dakika masterchef kıvanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef kıvanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef kıvanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Kıvanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef kıvanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 masterchef kıvanç haberi bulunmuştur. Tüm masterchef kıvanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor!
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda çok konuşulan bir detay vardı. MasterChef Azize'nin Alican Sabunsoy'u Mehmet Şefe ispiyonladı. Konunun uzamaması için MasterChef Kıvanç Azize'den özür diledi.
19.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da bu hafta son 4'e kimlerin kaldığı ifşa oldu!
MasterChef All Star'da bu hafta son 4'e kimlerin kaldığı ifşa oldu! MasterChef All Star'da yeni haftanın takım kaptanları belli oldu. Mavi takım kaptanlığı için yarışmacılar tezgah başına geçti. Hafta boyunca yapılacka dokunulmazlık ve ödül oyunları öncesi sosyal medyada yayılan bir iddia seyirciyi heyecanlandırdı. MasterChef Alican hayranlarının merakla takip ettiği bu haber sonrası MasterChef'te bu hafta son 4'e kalan isimler araştırılmaya başlandı. Peki kimler var?
17.10.2023 Televizyon
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha!
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha! MasterChef All Star'da olaylar bitmiyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadelede MasterChef Kıvanç ve Sergen Özen arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü. Barbaros ve Barış arasındaki gerilim ikilinin arasını açtı.
5.10.2023 Televizyon
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu MasterChef All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. 21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırıldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki bademli yemekler rekabeti sonrası son iki eleme adayı da belli oldu. Finalistleri tek tek eleyeceğim diyen MasterChef Sergen, haftanın eleme adayı oldu. Ancak onu gönderen bir finalistti.
23.09.2023 Televizyon
MasterChef Sergen neden yok? 19 Ağustos MasterChef Sergen Özen neden ayrıldı? Geri gelecek mi?
MasterChef Sergen neden yok? 19 Ağustos MasterChef Sergen Özen neden ayrıldı? Geri gelecek mi? MasterChef Sergen neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef Kıvanç ile girdiği tartışmas sonrasında yarışmadan çekileceğini söyleyen Sergen Özen MasterChef'ten ayrılıyor mu? Uzun süredir stüdyoda gergin anlar yaşayan başarılı yarışmacı bu akşam da stüdyoda yer almadı. Peki MasterChef Sergen neden ayrıldı? İşte detaylar...
19.08.2023 Televizyon
Gelir gelmez Sergen Özen'e çattı! 14 Ağustos MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu!
Gelir gelmez Sergen Özen'e çattı! 14 Ağustos MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu! MasterChef All Star'da yeni haftanın takımları belli oldu. 14 Ağustos 2023 MasterCHef yeni bölümde kırmızı ve mavi takım mücadeleyi sürdürdü. MasterChef Azize'nin Sergen ile birlikte röportaj vermesi tepki çekti. Öte yandan Barbaros Yoloğlu'nun mavi takıma gitmesi takipçilerini üzdü. İşte MasterChef'te son gelişmeler...
14.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star kariyeri başlamadan bitti! MasterChef Kıvanç Ermiş neden ayrıldı?
MasterChef All Star kariyeri başlamadan bitti! MasterChef Kıvanç Ermiş neden ayrıldı? MasterChef All Star'ın son bölümünde yarışmacının itirafı herkesi şoke etti. Yeni sezonu devam eden yarışmanın 17 Haziran akşamı yayınlanan yeni bölümünde Kıvanç Ermiş'in açıklaması damga vurdu. All Star sezonuna istediği gibi başlamayan yarışmacı, uzun sürecek maratonun kendisi için uygun olmadığını dile getirerek hem diğer yarışmacıları hem de jüri üyelerini şoka soktu. Peki MasterChef Kıvanç'ın hastalığı nedir? Kıvanç Ermiş kimdir? MasterChef Kıvanç neden ayrıldı? İşte detaylar....
3.07.2023 Televizyon
Demet Akalın’dan Masterchef Kıvanç’a tepki: Nusret de kasap!
Demet Akalın’dan Masterchef Kıvanç’a tepki: Nusret de kasap! 'MasterChef' programını hiç kaçırmadan takip eden Demet Akalın, zaman zaman ekran başında yaptığı yorumlarla, yarışmadaki tartışmalara dahil oluyor. Akalın bu sefer de Masterchef Kıvanç’a tepki gösterdi.
21.11.2019 Magazin
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Hasan ve Kıvanç'ın takım kaptanı olduğu yeni haftada ilk dokunulmazlık oyunu da Karadeniz yöresine ait cicirya pidesi tarifiyle başlıyor. Peki 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
10.10.2023 Televizyon
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti MasterChef All Star'da eleme gecesine bile gerek kalmadı. Tüm heyecanıyla devam eden yarışmada her bölüm gerilim bir üst seviyeye çıkıyor. Gündemden düşmeyen isimlerin başında MasterChef Sergen geliyor. Yaşadığı tartışmalar ve tavırlarıyla dikkat çeken Sergen, Kıvanç'ın gelişiyle birlikte iyice zıvanadan çıktı. Tartışılan yarışmacının eleneceği iddia edildi.
21.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı!
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı! Masterchef All Star yarışmasıyla adını duyuran aşçı Büşra Zambak, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. MasterChef yarışmacılarından Kıvanç, Çağatay, Tolga ve Berker de Büşra'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Büşra Zambak mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!'
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!' 6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Şef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları, yaşanan felaket sonrası deprem bölgesine mutfak kurarak depremzedeler için yemek yaptı.
9.02.2023 Magazin
Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu, Metin mi? Masterchef Türkiye şampiyonu ödülü nedir? 2022 MasterChef Türkiye birincisi…
Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu, Metin mi? Masterchef Türkiye şampiyonu ödülü nedir? 2022 MasterChef Türkiye birincisi… Masterchef Türkiye şampiyonu belli oldu. Finalistin belli olduğu yarışmada Metin Şöhret, Kıvanç ise Ada tabağıyla yarıştı. 6 ay süren mücadelenin kazananı son kez yarışmanın mutfağında yemeğini yaptı. MasterChef şampiyonu, birinci isim merakla sorgulanıyor. Peki, MasterChef Türkiye şampiyonu kim oldu, kupayı kim aldı Metin mi Kıvanç mı? Masterchef Türkiye şampiyonu ödülü nedir?
11.01.2023 Televizyon
Masterchef şampiyonu belli oldu! İşte zafere ulaşan yarışmacı
Masterchef şampiyonu belli oldu! İşte zafere ulaşan yarışmacı Masterchef şampiyonu kim oldu? Masterchef 2022 finalinin şampiyonu belli oldu. MasterChef Türkiye'de final heyecanı. Masterchef severler büyük finali merakla bekliyordu. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'in yeni bölümünde şampiyon belirlendi. Kıvanç mı, Metin mi? Yarışmacılar arasında final heyecanı yaşandı. MasterChef'te şampiyonluğu kazanan isim belli oldu. Peki, 10 Ocak MasterChef 2022 finalde kim şampiyon oldu? İşte Masterchef 2022'nin şampiyonu...
10.01.2023 Magazin
MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu
MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta. Masterchef severler büyük finali merakla bekliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'in yeni bölümünde ilk finalist belirlendi. Kıvanç mı, Ayaz mı, Metin mi? Şef ceketini giyen yarışmacılar arasında final heyecanı yaşanıyor. İlk iki şekilleniyor. Kıvanç, Metin ve Ayaz arasında rekabet kızıştı. Peki, 8 Ocak MasterChef'te ilk finalist kim oldu? İşte son ikiye kalan ilk yarışmacı...
8.01.2023 Magazin
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı?
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finale kim kaldı, MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu? Masterchef yarışmasında Metin, Görkem ve Ayaz 3 aşamalı etap ile jüri karşısına çıktı. Yarı final için kıyasıya mücadele eden isimlerden biri ikinci yarı finalist olarak koltuğa oturdu. 2 aşamalı yarışmanın ilkinde ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta esans yağlarla yaratıcı ürün, final etabında da Danilo Şef'in özel tarifi yer aldı. Peki, MasterChef'te yarı finale kim çıktı? İşte Masterchef yarı finalist listesi…
7.01.2023 Televizyon
MasterChef Türkiye'de ilk yarı finalist belli oldu
MasterChef Türkiye'de ilk yarı finalist belli oldu MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta. Masterchef severler büyük finali merakla bekliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'in yeni bölümünde ilk yarı finalist belirlendi. Kıvanç mı, Görkem mi, Ayaz mı, Metin mi ilk üçe kaldı. Şef ceketini giyen yarışmacılar arasında yarı final heyecanı yaşanıyor. İlk üç şekilleniyor. Kıvanç, Metin, Görkem ve Ayaz arasında rekabet kızıştı. Peki, 3 Ocak MasterChef'te ilk finalist kim oldu, yarı finalist kim oldu? İşte son üçe kalan ilk yarışmacı...
3.01.2023 Magazin
Masterchef 4. ceketi kim giydi, 4. önlük kimin? Masterchef 4. finalist kim oldu? İşte 2 Ocak ceketi kazanan son finalist ile elenen isim!
Masterchef 4. ceketi kim giydi, 4. önlük kimin? Masterchef 4. finalist kim oldu? İşte 2 Ocak ceketi kazanan son finalist ile elenen isim! Masterchef 4. Ceketi kim giydi, Masterchef 4. Finalit kim oldu? 2 Ocak’ta yayınlanan Masterchef'te 4.finalist (4. ceketi giyecek yarışmacı) belli oldu. Yayınlanan son bölümde Kıvanç ve Burak Kaya, finalist olmak için mücadele etti. İşte Masterchef'te 4. finalist kim oldu, kim elendi, 4. ceketi kim aldı? Sorularının yanıtı…
3.01.2023 Televizyon
MasterChef Türkiye'de 4. finalist belli oldu
MasterChef Türkiye'de 4. finalist belli oldu TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, 4. şef ceketi giyme heyecanı yaşandı. 2 Ocak 2022 Masterchef’te şef ceketini kim giydi? MasterChef Burak Kaya mı, Kıvanç mı? İşte Masterchef Türkiye’de şef ceketini giyen son isim...
2.01.2023 Magazin
Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu?
Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu? MasterChef Türkiye'de 3. şef ceketi sahibini bulacak. MasterChef’te heyecan dorukta. Yarışmacılar finalist olabilmek için mücadeleyi elden bırakmıyor. Yağ seçimi yaparak jüri üyelerine farklı tabaklar sunacak olan yarışmacılardan biri üçüncü ceketi giyecek. Peki, Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? Mastechef Türkiye’de ana kadroya kim girdi, finalist kim oldu?
30.12.2022 Televizyon
MasterChef Türkiye'de şef ceketini giyen ikinci isim belli oldu
MasterChef Türkiye'de şef ceketini giyen ikinci isim belli oldu TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, ilk şef ceketi giyme heyecanı yaşandı. 27 Aralık 2022 Masterchef’te şef ceketini kim giydi? MasterChef Burak Kaya mı, Görkem mi, Ayaz mı, Kıvanç mı? İşte Masterchef Türkiye’de şef ceketini giyen ilk isim...
27.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Kıvanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef kıvanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.