Gazete Vatan Logo

Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı?

Masterchef yarı finale kim kaldı, MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu? Masterchef yarışmasında Metin, Görkem ve Ayaz 3 aşamalı etap ile jüri karşısına çıktı. Yarı final için kıyasıya mücadele eden isimlerden biri ikinci yarı finalist olarak koltuğa oturdu. 2 aşamalı yarışmanın ilkinde ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta esans yağlarla yaratıcı ürün, final etabında da Danilo Şef'in özel tarifi yer aldı. Peki, MasterChef'te yarı finale kim çıktı? İşte Masterchef yarı finalist listesi…

Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı?

MasterChef'te 2. yarı finalist merak ediliyor. TV 8'de ekrana gelen programda finale kısa bir süre kaldı. 3 etaplı oyunun sonucunda jüri değerlendirmelerinin ardından yarı finalist belli oldu. Peki, MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu? MasterChef'te yarı finale kim çıktı?

MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu?

Yarışmacılardan ilk etapta somon pizza yapılması istendi.  Metin, Ayaz ve Görkem şeflerin istediği lezzete yakın en iyi tabağı çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. İlk turun kazananı 22 puanla Görkem ve Metin birinci oldu.  İkinci etapta yedi çeşit bitki yağı verilen yarışmacılardan yaratıcılık yemeği yapmaları istendi. İkinci etabın birincisi ise 43 puanla Metin oldu. Üçüncü ve son etapta da yarışmacılardan Şef Danilo Zanna'ya ait imza tabağının yapılması istendi. 64 puan alan Metin gün birincisi olarak yarı finale yükseldi. 

Masterchef yarı finalist listesi

Yarışmada ilk yarı finalist geçtiğimiz gün Kıvanç olmuştu.