Gazete Vatan Logo

Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu?

MasterChef Türkiye'de 3. şef ceketi sahibini bulacak. MasterChef’te heyecan dorukta. Yarışmacılar finalist olabilmek için mücadeleyi elden bırakmıyor. Yağ seçimi yaparak jüri üyelerine farklı tabaklar sunacak olan yarışmacılardan biri üçüncü ceketi giyecek. Peki, Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? Mastechef Türkiye’de ana kadroya kim girdi, finalist kim oldu?

Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu?

Masterchef’te finalist olma mücadelesi sürüyor. Ceketi alan ilk isim Metin olurken, ikinci isim Ayaz oldu. Burak, Kıvanç ve Görkem arasında üçüncü ceket teri dökülecek. Peki, MasterChef üçüncü ceketin sahibi kim oldu? Masterchef üçüncü finalist kim oldu? İşte MasterChef'te ceketi giyen üçüncü isim...

MASTERCHEF ÜÇÜNCÜ FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef’te 3. Ceketi giyen isim 30 Aralık Cuma günü belli olacak. Bu akşam yayınlanmayan MasterChef 30 Aralık'ta seyirciyle buluşacak.

MASTERCHEF İLK VE İKİNCİ CEKETİ KİM KAZANDI?

Her gün bir ceket mücadelesinin olacağı MasterChef 2022'de sadece dört ceket sahibini bulacak. Pazartesi günü ilk ceket için MasterChef yarışmacıları iki aşamalı bir oyun oynadı. Bu oyunca Burak 16, Kıvanç 21, Metin 20, Ayaz 19 ve Görkem 17 puan alarak ilk turu tamamladı.

Yarışmacılar ikinci aşamada bir şef tabağı yapıtı ve tabağı da konuk şef Ahmet Dede hazırlandı. 

MasterChef'in ilk finalisti böylelikle 50 puanla Metin oldu.

MasterChef'te 27 Aralık Salı günü Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz, ikinci ceket için yarıştı. İkinci ceketin sahibi 49 puan ile Ayaz oldu.

Haberin Devamı