Masterchef Burcu

Masterchef Burcu

Son dakika MasterChef Burcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Burcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Burcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Burcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef burcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 masterchef burcu haberi bulunmuştur. Tüm masterchef burcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
MasterChef Burcu Önal, değişimi ile herkesi şok etti!
MasterChef Burcu Önal, değişimi ile herkesi şok etti! MasterChef 2021'de adını tüm Türkiye'ye duyuran Burcu Önal imaj yeniledi. Önal, yeni halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Değişimi ile şaşırtan Burcu, saçlarını sarıya boyatıp kısalttı. İşte MasterChef Burcu Önal'ın yeni imajı...
30.04.2022 Magazin
MasterChef Burcu kimdir? MasterChef’e veda eden Burcu Önal kaç yaşında ve nereli?
MasterChef Burcu kimdir? MasterChef’e veda eden Burcu Önal kaç yaşında ve nereli? MasterChef Burcu kimdir sorusunun yanıtı, birçok izleyici tarafından sorgulanmaya başladı. MasterChef Türkiye’de altıncı olarak programa veda eden başarılı yarışmacının özel hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye başladı. Peki, MasterChef Burcu kimdir? MasterChef’e veda eden Burcu Önal kaç yaşında ve nereli?
2.01.2022 Magazin
MasterChef'te elenen isim belli oldu! "Kolay bir yolculuk değildi"
MasterChef'te elenen isim belli oldu! "Kolay bir yolculuk değildi" MasterChef Türkiye yarışmasında eleme gecesi heyecanı yaşandı! Üç eleme adayı arasından bir isim pazar akşamı yarışmaya veda etti. MasterChef'te iki aşamalı eleme turunun ilkinde baby sebzelerle yaratıcı ve en lezzetli yemeklerin yapılması istendi, ikinci aşamada da Somer Şef'in imza tabağı yarışmacıları zorladı. İkinci tur ardından yarışmadan ayrılan isim netleşti. Ayrılan ismin netleşmesiyle birlikte Masterchef'in son 6'sı belli oldu.
27.12.2021 Magazin
MasterChef’te kim elendi? 26 Aralık MasterChef’te elenen isim belli oldu! Şok oylama, kimse beklemiyordu! Mert, Hasan ve Burcu...
MasterChef’te kim elendi? 26 Aralık MasterChef’te elenen isim belli oldu! Şok oylama, kimse beklemiyordu! Mert, Hasan ve Burcu... TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında uzun yıllardır yayınlanan aşçılık programı Masterchef 2021 son bölümde kırmızı ve mavi takımlarda yer alan ana kadro yarışmacıları arasından geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunlarında potaya giren Mert, Hasan ve Burcu arasından birisi kritik eleme gecesinde bu hafta MasterChef'e veda eden isim oldu. Jüri koltuğunda oturan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin belirlediği bu gece MasterChef'e veda eden isim kim oldu öğrenmek isteyenler "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorusuna cevap arıyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi? sorusu yanıtı ve tüm detaylar...
26.12.2021 Magazin
MasterChef Burcu Önal'ın eşini gören inanamadı! 'Burak Özçivit'le evlendiğini bilmiyordum'
MasterChef Burcu Önal'ın eşini gören inanamadı! 'Burak Özçivit'le evlendiğini bilmiyordum' Özel hayatıyla gündeme gelmek istemeyen MasterChef yarışmacısı Burcu Önal, eşiyle yarışma öncesinde paylaştığı aşk dolu pozlarıyla dikkat çekti.
11.11.2021 Magazin
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim!
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim! MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Masterchef'te yarışmacılar ana kadro yer alabilmek için Şef Mehmet Yalçınkaya, Şef Danilo Zanna ve Şef Somer Sivrioğlu karşısında tüm hünerlerini gösterdi. MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele devam ederken MasterChef 2021'de ana kadrodaki 15. isminin belirlendiği final oyunu nefesleri kesti. Peki, MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef kazanan isim kim? İşte Masterchef 2021'in son yarışmacısı...
21.08.2021 Gündem
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Mehmet Yalçınkaya'dan Burcu Önal'a teklif!
Mehmet Yalçınkaya'dan Burcu Önal'a teklif! Şef Mehmet Yalçınkaya'nın, geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye macerası son bulan Burcu Önal'a iş teklif ettiği öne sürüldü. Burcu Önal'ın Mehmet Yalçınkaya'nın restoranında workshop verdiği görüntüler, iddiaların doğruluğunu güçlendirdi.
11.01.2022 Magazin
MasterChef'te kim elendi? 2 Ocak MasterChef'e veda eden isim kim oldu, şok eleme, kimse beklemiyordu!
MasterChef'te kim elendi? 2 Ocak MasterChef'e veda eden isim kim oldu, şok eleme, kimse beklemiyordu! Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8'de yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef 2021 son bölümde mavi ve kırmızı takımlarda mücadele eden ana kadro yarışmacılarından önceki hafta yapılan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonunda Tahsin, Burcu, Hasan potaya giren isimler olmuştu. Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğinde 2022 yılının ilk kritik eleme gecesinde potadaki yarışmacılardan birisi bu hafta Masterchef'e veda eden isim oldu. Kestane yaratıcılık yemeği ve uskumru dolması ürünlerinde jüri şeflerden en az puanı alan ve bu gece MasterChef'e veda eden isim ile ilgili bilgi edinmek isteyenler "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorusuna cevap arıyor. Merak edilen son dakika MasterChef'te kim elendi? sorusu yanıtı ve tüm detaylar.
2.01.2022 Magazin
MasterChef Türkiye'de gerilim devam ediyor! Burcu ve Dilara arasında tansiyon yine yükseldi
MasterChef Türkiye'de gerilim devam ediyor! Burcu ve Dilara arasında tansiyon yine yükseldi MasterChef Türkiye, 15 Aralık akşamı 135'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın ikinci takım oyununun oynandığı gecede; Burcu ve Dilara arasında tansiyon bir kez daha yükseldi. Son sekiz yarışmacı arasında yer alan ikiliye Mehmet Yalçınkaya müdahale etti.
16.12.2021 Televizyon
MasterChef'te ortalık karıştı! Burcu ve Dilara birbirine girdi
MasterChef'te ortalık karıştı! Burcu ve Dilara birbirine girdi MasterChef Türkiye'de yeni hafta başladı. 13 Aralık Pazartesi akşamı 133'üncü bölümüyle ekranlara gelen yarışmada; Görkem'in vedasının ardından sekiz kişi kaldı. Kaptanlık oyununda en iyi güveci yapmak için mücadele ettiği gecede; bir türlü yıldızı barışmayan Burcu ve Dilara birbirine girdi. İşte MasterChef'in son bölümünde yaşananlar...
14.12.2021 Magazin
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi ve kırmızı takımlar belli oldu mu?
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi ve kırmızı takımlar belli oldu mu? Masterchef Türkiye heyecanı devam ediyor. Ekranların sevilen yarışma programlarından Masterchef’in yayımlanan son bölümünde takımlar belli oldu. Hafta boyu takım olarak yarışacak yarışmacılar programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi ve kırmızı takımlar belli oldu mu? Masterchef kaptanlar düellosunu kim kazandı? Masterchef mavi takım kaptanı kim? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Masterchef'te dün akşam kim elendi? 14 Kasım 2021 Masterchef’te elenen isim…
Masterchef'te dün akşam kim elendi? 14 Kasım 2021 Masterchef’te elenen isim… 14 Kasım 2021 Masterchef’te kim elendi? MasterChef Türkiye'de eleme duygusallığı yaşandı. Pelin, Sergen, Burcu, Dilara, Araz ve Azize, yarışmada bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya mücadele ederken, gecenin sonunda MasterChef hayallerine veda eden bir isim oldu. 14 Kasım 2021 Masterchef’te elenen isim…
15.11.2021 Televizyon
MasterChef Emre Büber'den gündemi sarsan iddialara yanıt!
MasterChef Emre Büber'den gündemi sarsan iddialara yanıt! MasterChef 2021 sezonunun ana kadrosunda yer alarak, gönüllere taht kuran Emre Büber'in ani vedası, sevenlerini üzmüştü. Parkinson hastası olduğu iddia edilen Büber, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
14.11.2021 Magazin
Masterchef'te en son kim elendi? Masterchef Türkiye'de veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim!
Masterchef'te en son kim elendi? Masterchef Türkiye'de veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim! Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Masterchef'te dün eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyu yapılan nefes kesen mücadeleler sonunda eleme potasına giren yarışmacılar hayallerine devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda elenen isim ise şaşırttı. Peki, Masterchef'te en son kim elendi? Masterchef Türkiye'de veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim!
8.11.2021 Gündem
Masterchef Türkiye'de kim elendi? Masterchef yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Masterchef Türkiye'de kim elendi? Masterchef yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Masterchef Türkiye'de rekabet devam ediyor. Masterchef Türkiye'de bu hafta elenen isim belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? İşte elenen isim...
1.11.2021 Gündem
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları! MasterChef'te mücadele devam ediyor. MasterChef eleme adayları dün yapılan yarışların ardından belli oldu. MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ederken son dokunulmazlık oyunuyla birlikte potaya gidem isimler de kesinleşti. Kütahya'ya konuk olan Masterchef yarışmacıları birbirinden güzel yemekler hazırladı ve misafirler tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonrasında da kazanan takım belli oldu. Tahsin bireysel dokunulmazlığı aldı ve sona kalan 2 yarışmacı da eleme potasına girdi. MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
29.10.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Burcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef burcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.