Gazete Vatan Logo
Magazin 'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!

'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.

'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!

TV8'de ekranlara gelen MasterChef Türkiye All Star'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Sevilen yapımda, 6 Haziran Perşembe akşamı ana kadroya girecek 20'inci ve son isim belli olacak.

Yayınlanan son fragmanda Mehmet Şef’in, 2022 sezonunda mücadele eden Fatma Nur Uçar'la ilgili açıklaması dikkat çakti. iddialı yarışmacının yarışmadan çekilme nedeni ortaya çıktı.

 

"BUGÜN BİZİMLE OLAMAYACAK"

Fragmanda; Mehmet Yalçınkaya, "Fatma Nur bugün bizimle olamayacak. Geldiği gün bize zaten bahsetmişti çok rahatsız olduğunu. Ailesene de sabırlar dileriz" açıklaması gündem oldu. Fatma Nur ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile soru işaretini giderdi.

"AYNI ANDA İKİ ACIYI YAŞAMAK ZORUNDA KALDIM"

Öncelikle MasterChef All Star'da ana kadroya girmek çok istedim ama hayat bazen istediğin gibi gitmiyor. Son gün çekimden önce beş yaşından beri bana bakan annem gibi olan babaannemi kaybettim ve o şekilde yarışmayacağım için çekilmek zorunda kaldım. Üzgünüm, aynı anda iki acıyı yaşamak zorunda kaldım. Sadece nasip kısmet diyorum. Orada yarışan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

 

ANA KADROYA GİREN YARIŞMACILAR

MasterChef All Star ana kadrosu; Güzide Mertcan, Suna Aydın, Eda Karabulut, Batuhan Bayır, Rıfat Yurttaş, Sefa Okyay Kılıç, Tanya Kilitkayalı, Esra Tokelli, Eray Aksungur, Berker Başmanav, Sergen Özen, Burcu Önal, Tahsin Küçük, Dilara Başaran, Mert Yılmaz, Çağatay Akgül, Büşra Zambak, Ayaz Geçer ve Gamze Tosun'dan oluşuyor.

Haberin Devamı