Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu
Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir yelken açarak magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ameliyat oldu. Peki ünlü isim ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl? İşte yanıtları...
30.04.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Şarkıcı Deniz Seki ameliyat masasına yattı!
Şarkıcı Deniz Seki ameliyat masasına yattı! Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde, “Z kuşağını yakalamaya çalışıyoruz” açıklamasıyla dikkat çekmişti. Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmeyen Deniz Seki’nin şimdi ise ameliyat masasına yattığı öğrenildi.
3.04.2022 Magazin
Nikah masasında böyle öldü
Nikah masasında böyle öldü Görüntülerde, gelin tam imzaların atılacağı sırada fenalaşarak yere yığılıyor. Doğruluğu teyit edilemeyen olayda, gelinin yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp krizinden öldüğü iddia edildi.
11.11.2015 Yaşam