Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

Son dakika mark zuckerberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mark zuckerberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mark zuckerberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mark Zuckerberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mark zuckerberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 mark zuckerberg haberi bulunmuştur. Tüm mark zuckerberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün birkaç aydır konuşulan "kafes dövüşü" ile ilgili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan "Er Meydanı" meydanı teklifi geldi.
20.08.2023 Gündem
Musk Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman? Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşü hangi kanalda, nerede olacak?
Musk Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman? Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşü hangi kanalda, nerede olacak? Musk Zuckerberg dövüşü hangi kanalda yayınlanacak sorusu gündemdeki yerini aldı. Dünyanın en ünlü isimlerinden olan Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü için geri sayım başladı. İkiliden meydan okumalar gelmeye devam ediyor. Kafes dövüşüyle ilgili hazırlıklar da devam ediyor. Musk Zuckerberg kafes dövüşü kısa bir süre önce logosu X olan Twitter'da canlı olarak yayınlanacak.
6.08.2023 Gündem
Instagram avantajını kullandı! Threads üye sayısı kaç oldu? Twitter'ı yakaladı mı?
Instagram avantajını kullandı! Threads üye sayısı kaç oldu? Twitter'ı yakaladı mı? Threads üye sayısı kaç oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Instagram, WhatsApp sahibi Meta şirket, Twitter'a rakip olarak çıkarttığı Threads ile kısa zamanda uçuşa geçti. 6 Temmuz'da kullanıcıların hizmetine sunulan Threads sosyal medya platformaları arasında yerini aldı. Uygulamaya geçişlerin hız kesmeden devam etmesi üzerine "Threads üye sayısı kaç oldu" sorusu da gündem oldu. Mark Zuckerberg, Threads'e 2 günde kayıt olan kullanıcı sayısını açıkladı. Peki Threads nedir, nasıl üye olunur?
7.07.2023 Gündem
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi?
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi? Threads, Twitter'da rakip oldu. Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta tarafından geliştirilen mikro blog sitesi Threads 6 Temmuz'da hizmete giriyor. Sosyal medya kullanıcılarının merakla araştırdığı Threads üyesi nasıl olunur? Threads ücretli mi? İşte detaylar...
6.07.2023 Gündem
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Threads yayında! 8 soruda tüm bilmeniz gerekenler…
Threads yayında! 8 soruda tüm bilmeniz gerekenler… Mark Zuckerberg, 'Kopyalamak bizim işimiz' dedi ve Twitter klonunu hızlıca yayına aldı. İşte tüm merak edilenler...
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat'
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat' Büyük kazançlar getireceğine inanılan ve geçen yıl adeta kendi alanında piyasa oluşturan Metaverse arsaları, yatırımcılara hüsran yaşattı. Metaverse evrenindeki kan kaybını değerlendiren Dr. Ayça Maden, kripto paradaki dalgalanmaların dahi Metaverse arsalarındaki fiyatları altüst edebileceğine dikkati çekerek, bu çöküşün olası nedenlerini bir bir anlattı.
29.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Yapay zeka Zuckerberg'in yeni tutkusu oldu, şirketin adı değişebilir!
Yapay zeka Zuckerberg'in yeni tutkusu oldu, şirketin adı değişebilir! Sadece 18 ay önce, Mark Zuckerberg Facebook'un geleceğini metaverse'e bağlamış ve şirketin ismini de Meta olarak değiştirmişti. Ancak şimdi kimi analistler, Zuckerberg'in pahalı farklı bir teknolojiye fazla tutulduğundan endişe ediyor.
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Mark Zuckerberg mektup ile duyurdu: İşten çıkarmalar başlıyor
Mark Zuckerberg mektup ile duyurdu: İşten çıkarmalar başlıyor Bu sefer işten çıkarmalar İK çalışanlarından başlıyor
17.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un ana şirketi Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkarıyor
Facebook'un ana şirketi Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkarıyor Teknoloji devinin çalışanları için zor zamanlar bitmek bilmiyor. Kurucu ve CEO Mark Zuckerberg salı günü yaptığı yazılı açıklamada Meta'nın Kasım ayında işten çıkardığı 11 bin kişiye ek olarak 10 bin kişiyi daha işten çıkaracağını duyurdu.
16.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
15.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Sosyal medya devi, 11 bin kişiyi işten çıkardı
Sosyal medya devi, 11 bin kişiyi işten çıkardı Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi sosyal medya şirketlerinin sahibi Meta, bugün 11 bin çalışanını işten çıkardı. Duyuruyu şirketin sahibi ve Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg’ün çalışanlara gönderdiği mesaj üzerinden yapıldı.
9.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Binlerce kişiye kötü haber! Twitter'dan sonra Facebook, Instagram, Whatsapp...
Binlerce kişiye kötü haber! Twitter'dan sonra Facebook, Instagram, Whatsapp... Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın Twitter'ı satın alması sonrası 7500 kadar çalışanının yaklaşık yarısının işten çıkarılması ile ilgili tartışmalar sürerken, teknoloji sektörünü sarsacak bir haber de Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi platformları bünyesinde barındıran Meta'dan geldi.
7.11.2022 Dünya
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları…
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları… WhatsApp geçtiğimiz aylarda ekran görüntüsü gizlilik özelliğini kullanıma sundu. Güncelleme ile kullanıcılar WhatsApp’ta ekran görüntüsü alamayacak. Video formatındaki ekran görüntü kaydına da izin verilmeyecek. Peki WhatsApp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır, ekran görüntüsü almak neden engellendi?
2.11.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek Popüler uygulamada artık 'bir kez görüntüle' mesajlarında ekran görüntüsü engellenebilecek, ayrıca 'son görülme' ayarlarından platformda çevrimiçi olunduğunu görecek insanlar seçilebilecek.
9.08.2022 Dünya
84 yıldır aynı iş yerinde çalışarak rekora imza attı! 'Sırf çalıştığını söylemek için bir iş yapılmaz'
84 yıldır aynı iş yerinde çalışarak rekora imza attı! 'Sırf çalıştığını söylemek için bir iş yapılmaz' Brezilya'da 100 yaşındaki bir adam, aynı şirkette en uzun süre çalışan insan unvanına erişerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Aynı şirkette 84 yıl çalışarak rekora imza atan Walter Orthmann, gençlere tavsiyelerde de bulundu.
22.04.2022 Dünya
Mark Zuckerberg kara listeye alındı
Mark Zuckerberg kara listeye alındı Facebook'un CEO'su, Moskova tarafından kara listeye alınan 29 ABD'li politikacı, yönetici ve medya figürü arasında yer alıyor.
22.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Biden, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu, Ukrayna'ya yeni bir destek paketi açıkladı. Öte yandan Rusya'dan jet yanıt geldi. Rusya ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı. Öte yandan Rusya'nın saldırısı ile başlayan savaş Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. Savaş 57'nci gününe girerken Rusların alışılmadık ama etkili bir silahı göz ardı ettikleri ortaya çıktı. İşte Rus ordusunu kâbusu haline gelen Ukrayna'nın 'gizli silahı' Rasputitsa...
21.04.2022 Dünya
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırım
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırım Rusya, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı.
21.04.2022 Dünya
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin,  Ethereum ve alt coinler...
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin, Ethereum ve alt coinler... Kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Piyasa hacminin büyümesi yatırımcıların ilgisini arttırdı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin 2021'de rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısını sevindirdi. Ancak yılın sonlarına doğru düşüş eğilimi sergileyen para birimi bu seyirden kurtulamadı. Bitcoin eski günlerine dönecekmi? Kripto paraların tarihi rekorlara imza atan oyuncusu tahtını Ethereum'a mı bırakacak? Kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri özelikle yatırımlarını bu yönde yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıklar için şaşırtan veri açıklandı. Ethereum atağa geçti. Piyasa altüst olacak. Sıralamalar değişiyor. Beklenmeyen hamleler geliyor. Yatırımlara yön verecek kripto para tahminleri geldi. İşte kripto varlıklar için 2022 senaryoları...
17.01.2022 Ekonomi
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor Meteverse'de taciz haberlerinin önü arkası kesilmiyor. Metaverse, her geçen gün adından daha da fazla söz ettirmeye başladı. Çoğunluk bu teknolojinin yararlarından ve kapasitesinden bahsediyor olsa da, Metaverse dünyasıyla birlikte siber suçlar farklı bir boyuta taşınabilir.
10.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mark Zuckerberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mark zuckerberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.