Marc Anthony

Marc Anthony

Son dakika Marc Anthony haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marc Anthony ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marc Anthony haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marc Anthony

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marc anthony gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 marc anthony haberi bulunmuştur. Tüm marc anthony haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi.
14.05.2022 Magazin
Jennifer Lopez'in eski eşi Marc Anthony, 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile nişanlandı
Jennifer Lopez'in eski eşi Marc Anthony, 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile nişanlandı ABD'li yıldız Jennifer Lopez'in eski eşi, iki çocuk babası Marc Anthony (53), iki ay önce aşk yaşadığını duyurduğu kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Nadia Ferreira ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlanan çift, yakın dostlarıyla birlikte gece kulübünde kutlama yaptı.
14.05.2022 Magazin
Ve açıkladı! Survivor'daki ödül malikanesinin sahibi...
Ve açıkladı! Survivor'daki ödül malikanesinin sahibi... İlgiyle izlenen Survivor'da bu yıl corona virüs nedeniyle seyahat yapılamadığı için ödüller değişti. Farklı ülkelere gidemeyen yarışmacılar ünlü ismin malikanesine gitmişti. Herkes bu malikanenin sahibini merak ederken evin Marc Anthony'e ait olduğu iddia edilmişti. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde malikanenin gerçek sahibini açıkladı.
2.06.2020 Magazin
Acun 'sır' gibi saklamıştı... Survivor’da 'Ödül villası' bakın kimin çıktı?
Acun 'sır' gibi saklamıştı... Survivor’da 'Ödül villası' bakın kimin çıktı? Koronavirüs salgını nedeniyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da da ödüllerde değişiklik yaşandı.
29.04.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Marc Anthony’nin lüks yatı yanarak battı
Ünlü şarkıcı Marc Anthony’nin lüks yatı yanarak battı ABD'li ünlü şarkıcı Marc Anthony'nin lüks yatı yanarak yan yattı. 45 itfaiye görevlisi yangına müdahale etti.
19.12.2019 Dünya
Porto Riko'nun yeni valisi Adalet Bakanı Vazquez oldu
Porto Riko'nun yeni valisi Adalet Bakanı Vazquez oldu Yüksek Mahkeme, ABD'nin özerk adasında haftalar süren gösterilerin ardından koltuğunu bırakmak zorunda kalan Rossello'nun yerine geçecek ismi belirledi. Protestocular ise, Vazquez'in Rossello'nun uzantısı olduğunu savunuyor.
8.08.2019 Dünya
Jennifer Lopez ve Marc Anthony'den Porto Riko'ya yardım!
Jennifer Lopez ve Marc Anthony'den Porto Riko'ya yardım! Ünlü isimler, Maria kasırgasının vurduğu Porto Riko'ya yardım için güçlerini birleştirdi.
13.10.2017 Magazin
Ve el ele böyle yakalandılar...
Ve el ele böyle yakalandılar... Marc Anthony, önceki akşam yeni sevgilisi İtalyan model Raffaella Modugno’yla New York’ta objektiflere takıldı.
31.08.2017 Magazin
Mini Lopez
Mini Lopez Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony’den olan dokuz yaşındaki ikizleri Max ve Emme ile Ellen DeGeneres’ın sohbet programına konuk oldu.
24.04.2017 Magazin
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı!
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı! Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in, eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.
9.03.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in paylaşımı Rihanna'yı çıldırttı!
Jennifer Lopez'in paylaşımı Rihanna'yı çıldırttı! Bir süre önce Casper Smart'tan ayrılan Jennifer Lopez, yeni bir aşka yelken açtı. 47 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyadan sürpriz bir paylaşımda bulundu.
28.12.2016 Magazin
Sahnede dudak dudağa
Sahnede dudak dudağa 17. Latin Grammy Ödülleri’ne, Jennifer Lopez ve 2011 yılında boşandığı eşi Marc Anthony’nin sahnede öpüşmesi damga vurdu
18.11.2016 Magazin
Yardımcısını bırakmıyor
Yardımcısını bırakmıyor Demokrat başkan adayı Hillary Clinton, Federal Soruşturma Bürosu’nun hakkında açtığı soruşturmayla bağlantısı bulunan yardımcısı Huma Abedin’le yollarını ayırmayı reddediyor
17.06.2021 Dünya
Rengarenk
Rengarenk Eski eşi Marc Anthony ile İspanyolca bir albüm hazırlığında olan pop ikonu Jennifer Lopez, People dergisinin İspanyol edisyonu için kamera karşısına geçti...
13.10.2016 Magazin
Alıcı bulamıyor
Alıcı bulamıyor Jennifer Lopez’in, Marc Anthony ile evliyken yaşadığı Los Angeles’taki malikaneye alıcı bulunamıyor...
19.04.2016 Magazin
Seksi model eşine poz verdi
Seksi model eşine poz verdi Ünlü şarkıcı Marc Anthony’nin Venezuelalı model eşi Shannon de Lima (28), mayo markası Agua Bendıta’nın “Love Adventure” koleksiyonunun katalog yüzü oldu...
22.03.2016 Magazin
İkizler 7 yaşına bastı!
İkizler 7 yaşına bastı! Jennifer Lopez, hafta sonu hem Oscar partilerine katıldı hem de ikiz çocuklarının 7’nci yaş doğum günlerini kutladı...
22.02.2015 Magazin
Marc Anthony evlendi!
Marc Anthony evlendi! Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı Marc Anthony, Venezuelalı manken sevgilisi Shannon de Lima ile evlendi...
12.11.2014 Magazin
Sokak ortasında üstünü çıkardı
Sokak ortasında üstünü çıkardı Jennifer Lopez çok iddialı...
10.10.2014 Magazin
Jennifer Lopez efsanesi Türkiye’de
Jennifer Lopez efsanesi Türkiye’de Karşınızda New York’un varoşlarında başlayıp, dünya starlığına giden başarıları, aşkları ile Lopez gerçeği...
9.11.2012 Arşiv
Vücut benim istersem açarım
Vücut benim istersem açarım Adı birçok erkekle anılan Ebru Şancı, hayatına dair çok özel soruları cevapladı
23.08.2012 Magazin
Türkiye'ye geliyor
Türkiye'ye geliyor Dans müziğinin fenomeni Mr. Worldwide - Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında Unilife organizasyonuyla 30 Haziran’da İstanbul Küçükçiftlik Park’ta konser verecek.
19.06.2012 Magazin
'Jennifer seks bağımlısı!'
'Jennifer seks bağımlısı!' Latin yıldız Jennifer Lopez (42), ne eski kocasından ne de sevgilisinden vazgeçebiliyor...
29.05.2012 Magazin
Artık aşkını gizlemiyor
Artık aşkını gizlemiyor Jennifer Lopez, herkesin ortasında ilk kez sevgilisine sarılarak aşkını gizlemediğini gösterdi
19.01.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Marc Anthony ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marc anthony haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.