Malkoçoğlu

Malkoçoğlu

Son dakika Malkoçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malkoçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malkoçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malkoçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malkoçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 malkoçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm malkoçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar Sultangazi'de uzun namlulu silah ve tabancayla bir iş hanını basan 4 şüpheli hanın bekçisine bir tekstil firmasının patronunu sordu. Bekçi Bülent Y. patronun olmadığını söyleyince şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.
5.03.2024 Gündem
'Soyunan kadın' dehşeti! Trafiği birbirine kattı
'Soyunan kadın' dehşeti! Trafiği birbirine kattı Sultangazi'de bir kadın yol kenarında soyunmaya başladı. Otomobillerin ve yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında kaldırımda bekleyen kadın iddiaya göre trafik kazasına da neden oldu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
13.07.2023 Yaşam
Kamyonet devrilmesin diye bariyere bağlayarak kamyona yasladı
Kamyonet devrilmesin diye bariyere bağlayarak kamyona yasladı Sultangazi’de aşırı yük nedeniyle makas kıran kamyonetin devrilmemesi için iple bariyere bağlanıp kamyona yaslanıldığı anlar kameralara yansıdı. Ortaya ilginç görüntüler çıkarken, sürücüye aşırı yükten dolayı 408 TL ve aracın sigortasının bulunmaması nedeniyle de 190 TL cezai işlem uygulandı.
20.11.2022 Yaşam
Sultangazi'de mahalleyi karıştıran taciz iddiası
Sultangazi'de mahalleyi karıştıran taciz iddiası Sultangazi'de, 9 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu öne sürülen yabancı uyruklu kişi, çocuğun dayısı tarafından sokak ortasında darbedildi. Markete sığınan taciz şüphelisi, olayı duyup marketin önüne gelen mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Şüpheliyi linçten polis kurtardı.
31.10.2022 Yaşam
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti'
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti' TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar', yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın anıldığı özel bölümüyle ekranlara geliyor. 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın'a saygı programında Hülya Koçyiğit’in konuğu, sinema tarihçisi Burçak Evren oldu.
13.08.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı'ya yazdığı mektup ortaya çıktı! 'Sana bunları yazmamın bir sebebi var...'
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı'ya yazdığı mektup ortaya çıktı! 'Sana bunları yazmamın bir sebebi var...' Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan, 1963 yılında oyunculuğuna başlayan, canlandırdığı 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın, 28 Haziran'da hayatını kaybetti. Arkasında hafızalarda yer eden sayısız film bırakan usta sanatçının, Güler Mocan'la (1965-1969) evliliğinden dünyaya gelen kızı Filiz Canlı'ya yıllar önce yazdığı mektup gündem oldu. İşte evlat hasretini satırlara döken Arkın'ın sır gibi sakladığı kızı...
2.07.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'ın tek isteği  ve vasiyeti belli oldu...
Cüneyt Arkın'ın tek isteği ve vasiyeti belli oldu... Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Onun 85 yıllık yaşam öyküsü, 1937 yılında Eskişehir'in Mahmure Mahallesi'ndeki bir kerpiç evde başladı. Bir çiftçi ailesinin, iki kız çocuğundan sonra dünyaya gelen tek oğluydu. Çiftçilik yaparak başlayan hayatı, önce İstanbul'da tıp fakültesine ardından Yeşilçam'a uzandı. Okumak için inşaat işçiliğinden bostan bekçiliğine birçok iş yaptı. Sonra Yeşilçam'a adım attı ve birçok filmiyle Türk sinemasının yarım asırlık bir sürecine damgasını vurdu. Bugün ise 85 yıllık yaşamını tamamladı, geride yüzlerce unutulmaz film ve milyonların kalbinde derin bir üzüntü bırakarak...
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! Sinemayla geçen bir ömür...
Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! Sinemayla geçen bir ömür... Dünyayı Kurtaran Adam, Köroğlu, Battal Gazi Destanı, Kara Murat filmleriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak gece saatlerinde Beşiktaş Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Usta sanatçının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın çok sayıda ödülü bulunuyordu.
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti!
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti! Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaldırıldığı hastaneden Cünet Arkın’ın ölüm nedeni ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…
28.06.2022 Ünlüler Dünyası
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın Türk Sinemasında pek çok filmin başrolündeydi. Peki, Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın gerçek adı ne? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
28.06.2022 Gündem
Hafriyat kamyonlarının sebep olduğu trafik sorunu tarihe karıştı! Bugünden itibaren geçerli
Hafriyat kamyonlarının sebep olduğu trafik sorunu tarihe karıştı! Bugünden itibaren geçerli Sultangazi’deki taş ocaklarına geliş ve gidişlerde şehir içi yolları kullanan hafriyat kamyonları, trafikte yoğunluğa sebep olarak sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyordu. Sultangazi Belediyesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde bu sorunu çözüme kavuşturdu. Bugünden itibaren şehir içine girişleri yasaklanan kamyonlar, artık Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanacaklar.
27.06.2022 Gündem
Binlerce kişiyi dolandırdılar! Tek telefonla hesabı boşalttı
Binlerce kişiyi dolandırdılar! Tek telefonla hesabı boşalttı Kendilerini, 200 bin müşterisi olan Londra merkezli bir yatırım firmasının Türkiye temsilcileri olarak tanıtan bir grup, onlarca kişiyi dolandırmakla suçlanıyor. Israrlı gelen telefonlar sonrası gruba 800 bin lirasını kaptırdığını iddia eden mühendis H. S.. hesabındaki paranın 30 saniye içinde yok olduğu ileri sürdü. H.S. savcılığa suç duyurusunda bulundu. H.S.’nin para yatırdığı grubun merkezinin de Londra’da değil Silivri’de olduğu kaydedildi.
31.03.2022 Yaşam
Bu kadınların çocukları bile laboratuvarlarda büyüdü
Bu kadınların çocukları bile laboratuvarlarda büyüdü Hayatlarının her anında fedakarlık yaparak kendilerini bileme adayan ve Türkiye’nin bir adım ileriye gidebilmesi için gece gündüz çalışan kadın bilim insanları, başarılarıyla göğüs kabartıyor.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi?
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi? Pazar kurulacak mı, pazara girmek serbest mi? Pazar kurulacak yerler merak ediliyor. Pazar yerleri genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderildi. Genelgenin ardından İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesi de netleşti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
8.05.2021 Gündem
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
Cüneyt Arkın'dan şaşırtan paylaşım! Film kazaları...
Cüneyt Arkın'dan şaşırtan paylaşım! Film kazaları... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından filmlerde geçirdiği kazaların vücudunda yer aldığı bir fotoğraf karesi paylaştı. Arkın'ın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.
9.11.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Mehmet Yağmur hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Mehmet Yağmur hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Mehmet Yağmur corona virüsten hayatını kaybetti. Yağmur'un vefatı sanat camiası, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
4.10.2020 Kültür Sanat
Hakan Bayındır hayatını kaybetti!
Hakan Bayındır hayatını kaybetti! Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı...Hakan Bahadır hayatını kaybetti.
18.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Malkoçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malkoçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.