Maldiv

Maldiv

Son dakika Maldiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maldiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maldiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maldiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maldiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 maldiv haberi bulunmuştur. Tüm maldiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak Yunanistan'ın Meis Adası'nda asansöre sıkışan kolunu kaybetme tehlikesi yaşayan 3 yaşındaki Valentina Kavvidas, Rodos'a nakledilemeyince getirildiği Antalya'da ameliyat edildi. Kolu ampute edilmekten kurtarılan küçük kız, 1 ay hastanede kalacak.
4.10.2023 Gündem
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi. Yoğunluktan şikayet eden Reyhan Özkaya isimli yolcu, "Girişte tabelaya koymuşlar, "Küçükcekmece'ye hoş geldiniz". Bu hoşluğu göstersin bize. Kalabalık değil rezillik artık insanların burnundan getiriyorlar" dedi. Ahmet Hasan ise, "Bu çok büyük bir sıkıntı, çok kalabalık, hem mahalleli rahatsız oluyor." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Yaşam
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar Kahve tüketimi Türkiye'de son yıllarda arttı. Yapılan denetimlerde kahve dükkanlarındaki sağlıksız ortamlar da ortaya çıktı. Konya'da Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, sahadaki gözlemlerinde bazı işletmelerde kahvelerin, sağlıksız ortamlarda demlendiğini tespit ettiklerini söyleyerek, ''Filtre kağıdı kullanmak yerine, özellikle saç bonesiyle, kadın çorabıyla, maliyetleri düşürmek adına kahve demlemesi yapabiliyorlar. İçinde plastik barındıran ve sıcak suyla temas ettiğinde çözülen, kanserojen madde olan plastik içeren malzemeler kullanıyorlar'' dedi.
4.10.2023 Gündem
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı Erzurum'un saklı kalmış ve ziyaretçilerini adeta büyüleyen Tortum Gölü manzarası ile Bozburun Yarımadası akıllara Hint Okyanusu’ndaki Maldiv Adaları’nı getiriyor.
4.10.2023 Yaşam
Herkes o mesaja tıklamıştı! Tüm paranız gider, ödeme bilgileri...
Herkes o mesaja tıklamıştı! Tüm paranız gider, ödeme bilgileri... Pandemide online alışverişin artmasıyla dünya genelinde ticaret sektörüne yönelik siber saldırıların yüzde 56 arttığı kaydedildi. Kovid-19 aşılarına olan ilgiyi de fırsat bilen siber korsanların, saldırı amaçlı e-postaların yüzde 40’ını aşı özelinde kullandığı bildirildi. Tatil planları yapan kişilerin dikkatli olması gerekiyor. Öte yandan çekilişlere ve hediye kampanyalarına ilginin artması, sahte içerik ve oltalama saldırılarına yakalanma riskini de katlamış durumda.
24.05.2021 Ekonomi
Karantinayı Anthony Hopkins'le geçirmek isterdim
Karantinayı Anthony Hopkins'le geçirmek isterdim 1987 Türkiye İkinci Güzeli Şebnem Dinçgör, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.
29.04.2020 Magazin
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı (52), 2018 yazında 36 yaşındaki oyuncu Naz Elmas ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgililer, 15 Aralık’ta Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda nikah masasına oturmuştu. O günlerde işleri nedeniyle balayına çıkamayan çift, rötarlı tatil için Maldiv Adalarını seçti.
7.01.2020 Magazin
Demet Akalın telefonu kuma gömemedi!
Demet Akalın telefonu kuma gömemedi! Demet Akalın, ailesi ve yakın dostlarıyla geçtiğimiz hafta Maldivler'e gitti. Tatil öncesi "Telefonumu kuma gömeceğim" diyen şarkıcı verdiği sözü tutamadı.
13.05.2019 Magazin
Salda Gölü ve çevresi ile Karaburun-Ildır Körfezi 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' ilan edildi
Salda Gölü ve çevresi ile Karaburun-Ildır Körfezi 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' ilan edildi Salda Gölü ve çevresi ile Karaburun-Ildır Körfezi'nin "Özel Çevre Koruma Bölgesi" olarak tespit ve ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2019 Gündem
En çok Türkiye'yi tercih ettiler! Tam yüzde 70 arttı
En çok Türkiye'yi tercih ettiler! Tam yüzde 70 arttı Türkiye'nin bu yıl yeniden Alman turistlerin en fazla tercih ettiği ülkeler arasına girdiği bildirildi.
10.01.2018 Gündem
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı!
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı! Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin, Nur Türkşen'in Stalker'ı (gizli takipçisi) olduğu öğrenildi.
31.07.2017 Magazin
Burak Özçivit'in rol aldığı sette yükselen silah sesleri korkuttu
Burak Özçivit'in rol aldığı sette yükselen silah sesleri korkuttu Balayı için gittiği Maldivler'den dönen Burak Özçivit "Kardeşim Benim 2" filmi için kamera karşısına geçti. Sette yükselen silah sesleri nedeniyle çevredekiler kısa süreli panik yaşadı.
8.07.2017 Magazin
Maldivler'de nikah tazelediler
Maldivler'de nikah tazelediler Yapımcı Nur Türkşen ile oyuncu Hakan Türkşen, Maldivler’de ikinci kez nikah masasına oturdu.
4.07.2017 Magazin
Suudi Arabistan: Müzakere edilemez
Suudi Arabistan: Müzakere edilemez Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, ABD'de yaptığı açıklamada Katar kriziyle ilgili olarak ortaya koydukları koşulların "müzakereye açık olmadığını" söyledi.
27.06.2017 Dünya
Dışişleri'nden Katar açıklaması
Dışişleri'nden Katar açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki krize ilişkin, "TSK Katar’da konuşlanmasının amacı bölgenin güvenliğine katkı yapmak ve Katar’a askeri eğitim desteği sağlamaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan "Katar" diplomasisi
Çavuşoğlu'ndan "Katar" diplomasisi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katarlı ve Suudi mevkidaşları ve Katar Savunma Bakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
24.06.2017 Siyaset
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor Kalitesi, happy hour partileri ve gösterişli localarıyla birbiriyle yarışan Bodrum ve Çeşme plajlarının giriş ücretleri 50 TL ve 150 TL arası değişiyor. Yemekleri ise 84 TL ye kadar çıkıyor.
24.06.2017 Arşiv
Katar ablukaya katılan ülkeleri suçladı
Katar ablukaya katılan ülkeleri suçladı Katar, ablukaya katılan komşu ülkeleri, resmi haber ajansı QNA'ya siber saldırı gerçekleştirmekle suçladı
20.06.2017 Dünya
Suudi Arabistan'ın 80 milyon dolarlık teklifini reddeden ülke!
Suudi Arabistan'ın 80 milyon dolarlık teklifini reddeden ülke! Suudi Arabistan yönetiminin, Katar ile ilişkilerini askıya alması karşılığında Somali yönetimine 80 milyon dolar rüşvet teklif ettiği ortaya çıktı.
13.06.2017 Dünya
Katar vatandaşlarını uyardı: Hakaret etmeyin!
Katar vatandaşlarını uyardı: Hakaret etmeyin! Katar yönetiminin vatandaşlarına, kendisiyle diplomatik ilişkileri keserek ambargo uygulayan ülkelere hakaretten kaçınma çağrısı yaptığı bildirildi.
9.06.2017 Dünya
4 ülkeden ortak Katar bildirisi!
4 ülkeden ortak Katar bildirisi! Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır ortak bildiri yayınladı. Bildiride Katar'daki 59 kişi ve 12 hayır kuruluşunun "terörle irtibatlı" olduğu iddia edildi.
9.06.2017 Dünya
Trump, BAE Veliaht Prensi ile telefonda görüştü
Trump, BAE Veliaht Prensi ile telefonda görüştü ABD Başkanı Donald Trump ile Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed El Nahyan arasındaki telefon görüşmesinde bölgesel istikrarın önemi ve radikal aşırılıkçılığın finansmanının durdurulması konularının konuşulduğu bildirildi.
8.06.2017 Dünya
Trump: Katar Emiri ile Beyaz Sarayda görüşebilirim
Trump: Katar Emiri ile Beyaz Sarayda görüşebilirim ABD Başkanı Donald Trump, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile telefonda görüştü. Trump krizi çözmek adına Katar Emiri ile Beyaz Saray'da görüşebileceğini söyledi.
7.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Maldiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maldiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.