Mahrem Yapılanma

Mahrem Yapılanma

Son dakika mahrem yapılanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahrem yapılanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahrem yapılanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahrem Yapılanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahrem yapılanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 mahrem yapılanma haberi bulunmuştur. Tüm mahrem yapılanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı Ankara'da, polis ekiplerince firari FETÖ/PDY mensuplarına yönelik operasyonda, aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.
17.01.2023 Gündem
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı Mersin merkezli 3 ilde, aralarında FETÖ/PDY'nin güncel yapılanması içinde faaliyet gösterenlerin de olduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.
16.12.2022 Yaşam
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturmalarında 39 gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturmalarında 39 gözaltı kararı Ankara'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmalar kapsamında toplam 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 14 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.12.2022 Gündem
Denizli'de FETÖ üyesi yakalanıp, tutuklandı!
Denizli'de FETÖ üyesi yakalanıp, tutuklandı! Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve örgütün kapatılan eğitim kurumlarında öğretmen olup, askeri mahrem yapılanma içerisinde sorumlu olduğu belirlenen bir kişi polis tarafından yakalanıp, tutuklandı.
11.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum'
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu terörle mücadeleye ilişkin bilgi verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un gülmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ben gülmüyorum, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum. Terörle mücadele yapmamız hoşuna gitmiyor, PKK'nın geldiği nokta hoşuna gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun" dedi.
22.11.2021 Gündem
45 ilde FETÖ operasyonu! 98 şüpheli hakkında gözaltı kararı
45 ilde FETÖ operasyonu! 98 şüpheli hakkında gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki "mahrem hizmetler" yapılanmasına yönelik soruşturmada 45 ilde, 98 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
15.10.2021 Gündem
FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "FETÖ/PDY'nin savunma sanayi alanındaki örgütlenmesine yönelik soruşturmada 13, emniyet mahrem yapılanması soruşturmasında 13 olmak üzere toplam 26 şüpheli hakkında Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildi." denildi.
28.09.2021 Gündem
FETÖ'nün jandarma mahrem yapılanmasına operasyon! Onlarca gözaltı kararı
FETÖ'nün jandarma mahrem yapılanmasına operasyon! Onlarca gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığındaki yapılanmasına yönelik soruşturmada 60 "mahrem imam" şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
2.07.2021 Gündem
FETÖ'nün jandarma mahrem yapılanmasına operasyon! 23 kişi yakalandı
FETÖ'nün jandarma mahrem yapılanmasına operasyon! 23 kişi yakalandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün jandarma mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 42 şüpheliden 23'ü yakalandı.
25.05.2021 Gündem
Adana merkezli 11 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Adana merkezli 11 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Adana merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenlendi. 13 muvazzaf astsubay ve uzman çavuş hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
23.02.2021 Gündem
FETÖ kozmik imama, mahrem yapısının yatak odalarını aratmış
FETÖ kozmik imama, mahrem yapısının yatak odalarını aratmış FETÖ’nün kozmik mahrem imamı Yasin Ugan’ın örgüt üyelerinin evlerine baskınlar yaparak, yatak odaları da dahil aradığı, onları örgütle ilişkilendirebilecek en küçük detayları bile üst düzey yönetime rapor ettiği öğrenildi. Yasin Ugan’ın ortaokul döneminden itibaren örgüt tarafından özel olarak eğitildiği, hayatı boyunca başka hiçbir işte çalışmadığı, “profesyonel mahrem abi” olduğu belirlendi.
20.01.2021 Gündem
Çok sayıda ilde harekete geçildi: 17 gözaltı
Çok sayıda ilde harekete geçildi: 17 gözaltı Erzincan merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.
11.11.2020 Gündem
İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 28 ilde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Foça İlçe Jandarma Komutanının da olduğu 53 kişi gözaltına alındı. Ankara'da öğretmenlere operasyon yapılırken, Kayseri'de gaybubet evine baskın düzenlendi.
15.09.2020 Yaşam
Son dakika: Muvazzaf askerlere operasyon: Çok sayıda gözaltı var...
Son dakika: Muvazzaf askerlere operasyon: Çok sayıda gözaltı var... İstanbul merkezli iki farklı FETÖ soruşturmasında 98 muvazzaf asker, 118 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
2.06.2020 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen yazılarında 10 ayrı kod adı kullanmış
FETÖ elebaşı Gülen yazılarında 10 ayrı kod adı kullanmış Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan FETÖ/PDY Sözlüğünde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) elebaşı Fetullah Gülen'in, örgüte müzahir yayın organlarında yazdığı yazılarda örgütün "mahrem imamları" gibi 10 farklı kod isim kullandığı bilgisi yer aldı.
12.01.2020 Gündem
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Emniyet ve MİT’ten ortak operasyon! Kritik isim yakalandı…
Emniyet ve MİT’ten ortak operasyon! Kritik isim yakalandı… Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasının önemli isimlerinden Reşat Nazmi Oral, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yürütülen ortak operasyonla Ankara'da yakalandı
26.08.2019 Gündem
FETÖ sanığı eski başmüdür önce reddetti sonra itirafçı oldu
FETÖ sanığı eski başmüdür önce reddetti sonra itirafçı oldu Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında mahrem askeri yapılanmasında örgütün "mahrem abisi" olduğu iddiasıyla ev hapsi verilen eski PTT başmüdürü Coşkun K, emniyet ve savcılıkta verdiği ifadelerde örgütle bağının olmadığını öne sürmesine karşın tutuklanma talebiyle sevk edildiği sulh ceza hakimliğinde "itirafçı" oldu.
5.08.2019 Gündem
FETÖ'nün "askeri mahrem yapılanmasına" operasyon
FETÖ'nün "askeri mahrem yapılanmasına" operasyon Tekirdağ merkezli 14 ildeki, FETÖ/PDY'nin "askeri mahrem yapılanması"na yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 19'a yükseldi.
25.06.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı sanıklarından Salih Yılmaz'ın avukatı Erdem Semih Yıldız hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
20.05.2019 Gündem
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
İstanbul merkezli 37 ilde dev FETÖ operasyonu! 126 kişi...
İstanbul merkezli 37 ilde dev FETÖ operasyonu! 126 kişi... Yargı organlarına Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin yerleştirilmesi amacıyla İstanbul ve Ankara'da oluşturulan "hücresel hakim ve savcı çalışma evleri"nde kaldıkları tespit edilen 108'i avukat 126 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 37 farklı şehirde 137 adrese düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 60 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında 18 eski HAVELSAN mühendisi hakkında gözaltı kararı çıkardı.
22.03.2019 Gündem
Manisa'daki 'gaybubet evi' operasyonuyla ilgili 2 tutuklama
Manisa'daki 'gaybubet evi' operasyonuyla ilgili 2 tutuklama Manisa'da polisin, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, 'gaybubet evi'ne yaptığı baskında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi.
15.10.2018 Gündem
Açığa çıktılar! İki 'bilgin' deşifre oldu
Açığa çıktılar! İki 'bilgin' deşifre oldu TSK’ya sızdırdığı askerleri mahrem abilerle yöneten FETÖ, TSK mensuplarının kişisel bilgilerini ve önemli verileri her bölgeye atadığı ‘Bilgin’ adı verilen kişiler aracılığıyla ele geçirdi. Mahrem yapıdaki itirafçı, iki ‘bilgin’i deşifre etti.
29.09.2018 Gündem
FETÖ, 3 kardeşi de F-16 pilotu yapmış! Hepsi tutuklandı
FETÖ, 3 kardeşi de F-16 pilotu yapmış! Hepsi tutuklandı İhanet girişimi sırasında tutuklanan FETÖ üyesi yüzbaşının, NATO bünyesindeki Tiger filoda görevli ikiz kardeşleri de “mahrem soruşturma” kapsamında tutuklandı.
16.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahrem Yapılanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahrem yapılanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.