M.Y.

M.Y.

Son dakika m.y. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan m.y. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını m.y. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M.Y.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m.y. gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 m.y. haberi bulunmuştur. Tüm m.y. haberleri aşağıda listelenmiştir.
En güzel cuma mesajları - 26 Ağustos Cuma
En güzel cuma mesajları - 26 Ağustos Cuma En güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel mesajlar haberimizde yer alıyor. En güzel cuma mesajları ve cuma gününün fazileti ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
İlişki vaadiyle kandırıp gasp etti
İlişki vaadiyle kandırıp gasp etti Adana'da otostop çekip durdurduğu bir otomobile bindikten sonra sürücüyü cinsel ilişki vaadiyle kandırıp gasp eden bir kadın tutuklandı...
15.04.2016 Yaşam
14 yaşındaki çocuğa cinsel istismara 15 yıl hapis istemi
14 yaşındaki çocuğa cinsel istismara 15 yıl hapis istemi BOLU’da, komşusunun 14 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen inşaat işçisi 40 yaşındaki Ahmet Ö...
12.04.2016 Yaşam
Selamını almadı, bıçakladı
Selamını almadı, bıçakladı Samsun’da selamın almadığını iddia ettiği kişiyi bıçakla ağır yaralayan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi...
31.03.2016 Yaşam
Denize işeyen kişi, kendisini uyaran genci bıçakladı
Denize işeyen kişi, kendisini uyaran genci bıçakladı KOCAELİ’nin Karamürsel İlçesi’nde denize işeyen 25 yaşındaki A...
7.02.2016 Yaşam
Zihinsel engelli kıza tecavüz!
Zihinsel engelli kıza tecavüz! İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, zihinsel engelli 19 yaşındaki M...
15.10.2015 Yaşam
HDP'li başkan PKK'ya eleman götürürken yakalandı
HDP'li başkan PKK'ya eleman götürürken yakalandı AĞRI’nın Eleşkirt ilçesinde 2 kişiyi PKK terör örgütüne götürürken yakalanan HDP Eleşkirt İlçe Başkanı Engin Dursun tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Öğretmenden sokak ortasında taciz
Öğretmenden sokak ortasında taciz Adana'da bir öğretmen ablasıyla kaldırımda yürüyen 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi...
27.07.2015 Yaşam
İğrenç haber! İki kızını da taciz etti
İğrenç haber! İki kızını da taciz etti İstanbul'da, 11 ve 13 yaşındaki öz kızlarını taciz ettiği ileri sürüldüğü halde tutuksuz yargılanan baba M.Y., Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen rapor üzerine tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Adli Tıp'ın raporunda iki kız kardeşten birinin psikolojisinin olumsuz etkilendiği tespit edildi.
27.05.2015 Yaşam
DNA testinde kendi çocuğu olmadığını öğrenince...
DNA testinde kendi çocuğu olmadığını öğrenince... Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde yaşları küçük 4 kız kardeşin ilaçla zehirlenmesi olayıyla ilgili soruşturmada baba Fazlı Y...
22.05.2015 Yaşam
'İnfaz vaktin geldi!'
'İnfaz vaktin geldi!' İzmir'in Çeşme ilçesinde, boşanmak üzere olduğu eşi M.Y.'ye işkence yapıp 'İnfaz vaktin geldi' diyerek son kez M.Y'ye ablasını arattıran T.Y. isimli adamı, jandarma ekibi son anda engelledi.
6.03.2015 Yaşam
Kızını banyoda gözetleyen adamı...
Kızını banyoda gözetleyen adamı... ANTALYA’da banyodaki kızını gizlice izlerken yakaladığı komşusu M.Y.’yi döven 43 yaşındaki Mehmet Yıldız, 50 gün hapis cezası aldı. Komşu M.Y. hakkında ise takipsizlik kararı verildi.
20.02.2015 Yaşam
Tarlada inek otlatırken, yüzü kapalı 3 kişi tecavüz etti!
Tarlada inek otlatırken, yüzü kapalı 3 kişi tecavüz etti! Diyarbakır’ın Hani Ilçesi’ne bağlı bir köyde yaşayan ilköğretim öğrencisi M...
29.01.2015 Yaşam
Elbiselerini zorla çıkarıp...
Elbiselerini zorla çıkarıp... DİYARBAKIR’da komşusunun 14 yaşındaki kızını, sevdiğini söyleyerek değişik yerlere götürüp birden çok kez cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki M.Y. hakkında 43 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında ifadesi alınan sanık M.Y. suçlamaları reddetti.
19.11.2014 Yaşam
Ormanlık alana birlikte gittiği pazarcı...
Ormanlık alana birlikte gittiği pazarcı... Uşak'ta bir kadın, bir kişi tarafından darp edildikten sonra cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek polise başvurdu..
17.11.2014 Yaşam
'Çocukları görünce kendime hakim olamıyorum'
'Çocukları görünce kendime hakim olamıyorum' Adana'da 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen sanık, 21 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.03.2014 Yaşam
Eli ve yüzü yakıldı!
Eli ve yüzü yakıldı! Tiner bağımlısı bir arkadaşının yaptığı iddia edildi
9.11.2012 Yaşam
Daha bugün Aykut'a çakmış
Daha bugün Aykut'a çakmış Yıldırım bu cümlelerle Ali Şen'le hüsumetini dile getirdi ve Volkan’a bütün düğün gecesi zehir oldu
22.09.2010 Futbol
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Doğrusal denklemler birinci dereceden denklemlerdir. Doğrusal denklemler koordinat sistemindeki çizgiler için tanımlanır. Denklem 1. dereceden homojen bir değişkene sahip olduğunda (yani yalnızca bir değişken), bu durumda tek değişkenli doğrusal denklem olarak bilinir. Bir doğrusal denklemin birden fazla değişkeni olabilir. Doğrusal denklemin iki değişkeni varsa, buna iki değişkenli doğrusal denklemler denir.
26.12.2023 Eğitim
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Kendisi ile çarpıldığında orijinal sayıyı veren değere Karekök denir. Karekökü bulmak için dört yöntem kullanabiliriz. Bunlar; Asal çarpanlara ayırma, Tekrarlanan Çıkarma, Uzun bölme ve Tahmin yöntemidir. '√' bir sayının karekökünü belirtmek için kullanılan radikal bir semboldür.
24.12.2023 Eğitim
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

M.Y. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m.y. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.