Gazete Vatan Logo
Futbol Daha bugün Aykut'a çakmış

Daha bugün Aykut'a çakmış

Yıldırım bu cümlelerle Ali Şen'le hüsumetini dile getirdi ve Volkan’a bütün düğün gecesi zehir oldu

Daha bugün Aykut'a çakmış

F.BAHÇE kalecisi Volkan Demirel’in düğününden geriye kalan tek tortu, Aziz Yıldırım’ın eski başkan Ali Şen’in gelmesi durumunda kendisinin bu özel gecede bulunmayacağını belirtmesiydi.. Yaşanan bu mutlu günün önüne geçen polemikle ilgili, çok araştırma yaptık ve sonunda durumun nasıl geliştiğini öğrendik..

BUNA göre Aziz Yıldırım, düğünden bir gün önce eline geçen düğün listesinde aynı masada oturduğu kişilerin arasında Ali Şen’i görür ve hemen Volkan’ı yanına çağırarak durumu sorar.. Hatta Volkan’la arasındaki diyalog tam olarak şudur?

- YILDIRIM: “Sen hiç Ali Şen’le çalıştın mı?”

- DEM‹REL: “Hayır başkanım, çal›flmad›m.”

- Y: “Peki hiç senin başkanlığını yaptı mı?”

- D:“Hayır başkanım.”

- Y: “O zaman o geliyorsa ben gelmiyorum.. Daha bugün Aykut Hoca’ya çakmış, ben bu adamla nasıl aynı masada oturacağım?”

KONUŞMA bu kadardır.. Demirel, Şen’i arar ve durumu izah eder. Yıldırım da 1. protokol masasında düğüne kat›l›r.

DÜĞÜNÜN MALİYETİ 450 BİN TL!

VOLKAN Demirel ile Zeynep Sever’in Çırağan Sarayı’ndaki dillere destan düğününün maliyeti de yüksek oldu.. Sarı-lacivertli kulübün kalecisi ve yeni eşinin hazırladığı listeden 650 kişi, bu mutlu gecedeki yerini alırken fatura 450 bin TL’yi buldu..

Protokol gitti ‘göbek’ atıldı

VOLKAN’IN düğününde futbolcular yeşil sahalardan sonra salonda da adeta şov yaptılar. Nikahın ardından protokol masaları boşalınca meydan futbolculara kaldı. Özellikle F.Bahçeli Niang ve Dia’nın başını çektiği bir grup göbek atarak eğlenmeye başladılar. Ardından diğer futbolcular da bu gruba katılınca keyifli dakikalar yaşandı.

SERVET, ARDA’YLA OTURMADI!

Arda Turan ve sevgilisi Sinem Kobal, davet edilen G.Sarayl› futbolcular›n yoklu€unda kendileri için ayr›lan masada yaln›z oturdular.. Servet’in masada oturmamas› ise uzun süredir konuflulan ‘Arda-Servet sürtüflmesi’ni do€rulad›..

Aziz Yıldırım: Basına Ali Şen SERVİS ETTİ

AZİZ Yıldırım, dün fenerbahce.org’dan Ali Şen polemiğine açıklık getirdi: “Benim ‘Düğüne Ali Şen gelmesin’ gibi bir isteğim olmadı. Sayın Şen’le aynı masada oturacağımı duyduğumda, bunu Volkan Demirel’e sordum, o da doğruladı. Ben de bunun üzerine; Sayın Şen davetli ise düğüne katılmayacağımı belirttim.

ŞEN’iN son Kocaman atanmas› ardından yaptığı açıklamalar, düğün günü de Kocaman ile ilgili sarf ettiği afl›r› yakışıksız sözler, hafızalarımızdadır.

F.BAHÇE’YE zarar verecek kişi her kim olursa olsun ben her zaman karşısındayım. Eski bir yöneticimizin düğünü de dâhil olmak üzere bir takım davetlere Şen’in iştirak edecek olmasından dolayı katılmadım. Ama bunların hiçbirinde bu durumu basına haber verip malzeme yapmadım.”

Haberin Devamı