M.United

M.United

Son dakika M.United haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan M.United ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını M.United haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M.United

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m.united gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 m.united haberi bulunmuştur. Tüm m.united haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevilla da beğenmedi Alex Telles ManU'ya geri dönüyor
Sevilla da beğenmedi Alex Telles ManU'ya geri dönüyor M.United'dan Sevilla'ya kiralık olarak gönderilen Alex Telles'in Premier Lig ekibine geri gönderileceği öğrenildi.
26.03.2023 İngiltere
Arsenal 20 dakikada Manu'yu devirdi!
Arsenal 20 dakikada Manu'yu devirdi! İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında oynanan dev karşılasmada Arsenal evibde M.United'ı ağırladı
4.10.2015 Futbol
'Roma ile görüştük'
'Roma ile görüştük' Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan'ın menajeri, genç yeteneğin Roma'ya transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı
22.03.2014 Süper Lig
Beşiktaş için geliyor!
Beşiktaş için geliyor! Ağustos ayı sonunda Vodafone Arena'daki ilk maçına çıkmaya hazırlanan Beşiktaş'ta, yönetim tarihe geçecek ilk maç için dünya devleri ile temas kuruyor
22.03.2014 Süper Lig
‘Artık kendime çok güveniyorum’
‘Artık kendime çok güveniyorum’ Burak Yılmaz M.United zaferi ile ilgili konuştu
4.12.2012 Futbol
Taraftardan muhteşem şov!
Taraftardan muhteşem şov! Galatasaray taraftarının gözünden muhteşem koreografi
21.11.2012 Futbol
Arena'da Şeytan'ı Aslan  çarptı!
Arena'da Şeytan'ı Aslan çarptı! G.Saray daha önce elediği Manchester United’ı ilk kez yendi, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı
21.11.2012 Futbol
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İsviçre bayrağı diğer bayraklardan farklı olarak karedir. İlk kez 1847 tarihinde kabul edilmiş olan bayrak kırmızı zemin üzerine haç sembolü şeklindedir. 
10.09.2023 Eğitim
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü!
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü! İstanbul'a su sağlayan barajlarda doluluk oranları düşmeye devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama doluluk oranı yüzde 27.88 olarak ölçüldü. Bu oran 2014 yılından bu yana ölçülen en düşük doluluk oranı olarak kayıtlara geçti. Kuraklıktan en çok etkilenen barajlardan biri olan Terkos'ta ise doluluk oranı 13.83'e geriledi. Bazı bölümlerde baraj gölünde sular yaklaşık 100 metre çekilirken, kıyıda bağlı teknelerin çoğu karaya oturdu.
5.09.2023 Yaşam
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Cezayir, Afrika'nın kuzey bölümünde yer alan bir ülkedir. Ülkenin sınır komşuları arasında Mali, Fas, Nijer, Libya ve Tunus yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika kıtasında bulunan Arjantin güney Amerika'nın güney kısmında yer alır. And dağları ve Atlas okyanusunun arasında bulunan Arjantin Güney Amerika'nın 2. en büyük ülkesidir. 
3.09.2023 Eğitim
GYODER’den kiraları düşürecek formül
GYODER’den kiraları düşürecek formül Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, erişilebilir kiralık konut sorununa çözüm bulmak için, kamu-özel iş birliğinde geliştirdiği ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ni tanıttı. Arsa maliyetini ortadan kaldıran model ile uzun dönemli kiracılık mümkün olacak. Kamusal kiraya veren yapısı ile uygun fiyatlı kiralık konutlar üretilecek. Hızlanması gereken kentsel dönüşümün de önü açılacak.
20.07.2023 Ekonomi
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Yaşam
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi!
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi! İstanbul'un tarihi ve 250 yıllık yapılarından biri olan Rami Kışlası kütüphaneye dönüştürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Rami Kışlası Kütüphanesi Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın sayılı kütüphaneleri arasına da girecek. Peki, Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kütüphanesi nerede? Rami Kışlası Kütüphanesi’nin adresi ne, yol tarifi nasıldır?
13.01.2023 Kültür Sanat
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Alanya Kalesi'nde büyük keşif sert dalgalarla ortaya çıktı
Alanya Kalesi'nde büyük keşif sert dalgalarla ortaya çıktı Helenistik dönemde inşa edilen ve 1221'de kenti fetheden Selçukluların yeniden inşa ettiği Alanya Kalesi'nde, Kızılkule önündeki sahilde, bu yıl sert geçen kış ve oluşturduğu dalgalar ilginç bir keşfe yol açtı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Osman Eravşar, "Bu sene şiddetli bir kış geçirdik ve dalgalar şanslı bir veriyi ortaya çıkardı. Kızılkule'nin önünde yosunlar ve kumulların altında olan Roma dönemine ait bir tersane, gemi çekek yerinin varlığı ortaya çıkartıldı" dedi.
17.10.2022 Yaşam
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil'
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil' Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, Göreme Açık Hava Müzesi ile Tokalı Kilise'nin önünden geçen yola alternatif olarak yapılan, eleştirilerin odağındaki yol çalışmalarına ilişkin, "Burada peribacalarına zarar verme kesinlikle söz konusu değil. Bu yol üzerinde teknoloji ve bilimi kullanarak, arkeolojik jeoradar ve yüzey araştırması çalışmaları yaptık. Mevcut yolun alana ne kadar zarar verdiğini sizler de gördünüz. Bu zaten UNESCO raporlarında da belirtilmiş" dedi.
29.08.2022 Gündem
Muğla'nın 'hayalet köyü', havadan görüntülendi
Muğla'nın 'hayalet köyü', havadan görüntülendi Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye'de 'hayalet köy' olarak bilinen ve 65 yıl önce terk edilen Kayaköy, havadan görüntülendi.
7.08.2022 Yaşam
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Sümela Manastırı'na gidilen patikada taş düştü; 2 yaralı
Sümela Manastırı'na gidilen patikada taş düştü; 2 yaralı Trabzon'un Maçka ilçesinde, tarihi Sümela Manastırı'na yaya ulaşım sağlanan sarp arazideki patika yolda, yamaçtan kopan taşların isabet ettiği Emine Doster (43) ve Ayşe Dursun (24) yaralandı.
16.07.2022 Yaşam
Mostar Köprüsü nerede, hangi ülkede? YKS sorusu Mostar Köprüsü ne zaman, hangi dönemde, kim tarafından yapıldı?
Mostar Köprüsü nerede, hangi ülkede? YKS sorusu Mostar Köprüsü ne zaman, hangi dönemde, kim tarafından yapıldı? Mostar Köprüsü nerede, YKS sorusu Mostar Köprüsü hangi ülkede? YKS sınavının ilk oturumu TYT sınavı tamamlandı. 3 milyon 243 bin 425 adayın girdiği YKS’nin ilk oturumu TYT sınav soruları ise mercek altına alınmaya başlandı. YKS 2022 TYT sınavında sorulan Mostar Köprüsü ise cevabı en çok merak edilen soru oldu. Peki, Mostar Köprüsü ne zaman, hangi dönemde, kim tarafından yapıldı? Mostar Köprüsü mimari kim, köprünün özellikleri neler? İşte Mostar Köprüsü’nün tarihi, yapılış yılı ve merak edilen diğer detaylar…
18.06.2022 Gündem
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman…
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman… Güneşin doğuş ve batışının en iyi izlendiği Nemrut Dağı,Cendere Köprüsü, Arsameia, Karakuş Tepe,Perre Antik kenti ve Kahta Kalesi, bulgurun aşka geldiği çiğ köftesi ve tavuklu pilavı, yöresel kahvaltısı, sıra geceleri ile kültür, tarih ve gastronomi kenti Adıyaman… Kent, geçen hafta Nemrut Gastronomi Festivalikapsamında yerli ve yabancı çok sayıda kişiyi ağırladı. 9 il için Kapadokya örnek alınarak yeni oluşturulan Mezopotamya turunun ilk ayağını oluşturan tanıtım atağı ile kente 5 milyon turistin çekilmesi hedefleniyor. Oteller dolu kent ise bu durumdan mutlu ve umutlu...
28.05.2022 Gündem
Türkiye'de tek, dünyada ikinci... Antalya'dan yola çıkacak
Türkiye'de tek, dünyada ikinci... Antalya'dan yola çıkacak Antalya'da inşa edilen sualtı arkeoloji araştırmaları gemisi iki hafta sonra Akdeniz'e indirilmeye hazırlanıyor. UPL isimli 38 metrelik sualtı arkeoloji gemisinin, 500 metre derinlikten görüntü alabilme ve buraya indirdiği robotlarla kazı yapabilme özellikleri bulunuyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz "Bu gemi dünyada sualtı arkeolojisi için yapılmış birkaç büyük gemiden bir tanesi dedi.
24.05.2022 Ekonomi
50 yıl sonra ilk kez çiçek açtı, boyu 25 günde 4 metreyi aştı
50 yıl sonra ilk kez çiçek açtı, boyu 25 günde 4 metreyi aştı Türkiye’de sabır çiçeği olarak bilinen Agave bitkisi, Mersin’de deniz kenarında 50 yıl sonra 25 günde 4 metreyi aştı, bölge sakinleri şaştı kaldı. Sabır çiçeğinin bazı türlerinin 50 ile 100 yıl arasında bir kez çiçek açtığı öğrenildi.
20.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

M.United ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m.united haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.