M.G.

M.G.

Son dakika m.g. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan m.g. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını m.g. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M.G.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m.g. gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 m.g. haberi bulunmuştur. Tüm m.g. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yardım amaçlı otomobillerine aldıkları kadına tecavüz...
Yardım amaçlı otomobillerine aldıkları kadına tecavüz... KONYA’da 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Ö...
27.10.2015 Yaşam
'Karı koca beni taciz etti'
'Karı koca beni taciz etti' Bolu'da, M.A. isimli kadın, komşusu olan kadının kendisini boynundan öpmeye çalışarak, kadının eşinin ise "Uzun zamandır eşimle birlikte olmuyorum. Seni çok beğeniyorum" diyerek öpmeye çalıştığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Taciz suçundan yargılanan çift, suçlamaları kabul etmedi
18.09.2015 Yaşam
Şehri karıştıran iddiaya Emniyet'ten açıklama
Şehri karıştıran iddiaya Emniyet'ten açıklama Siirt Emniyet Müdürlüğü, 2 genç kızın polisler tarafından zorla alıkonulduğuna ilişkin bazı basın organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaparak, söz konusu polislerin görevden uzaklaştırıldığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Kızını alıp sevgilisine kaçtı!
Kızını alıp sevgilisine kaçtı! ADANALI kaynak ustası 38 yaşındaki Emin T., 2012’de çalışmak için İstanbul’a gidince eşi 35 yaşındaki Nurcan, 5 yaşındaki kızları E.’yi de yanına alıp sevgilisi M.G. ile kaçtı. Emin T.’nin açtığı dava boşanmayla sonuçlanırken, mahkeme küçük kızın velayetini babaya verdi. Ayrıca sevgilisiyle birlikte yaşayan Nurcan’ı ağır kusurlu bulup, eski eşine 20 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemesine hükmetti. Ancak mahkeme kararına karşın E.T.’yi bulamayan baba, kızının kendisine teslim edilmesini bir türlü sağlayamıyor.
5.02.2015 Yaşam
HÜRKUŞ havalandı!
HÜRKUŞ havalandı! İlk kez uçtu
29.09.2021 Gündem
Son anda yakalandı!
Son anda yakalandı! Okuldan kız kardeşini kaçıracaktı!
12.11.2012 Yaşam
Dr. Ersin Arslan’ın katiline ağırlaştırılmış müebbet talebi!
Dr. Ersin Arslan’ın katiline ağırlaştırılmış müebbet talebi! Gaziantep’te doktor Ersin Arslan’ın bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak, zanlı M...
29.09.2021 Gündem
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
İstanbul'da yeni yıl öncesi umuma açık yerlere yönelik denetim
İstanbul'da yeni yıl öncesi umuma açık yerlere yönelik denetim İstanbul'da yeni yılın yaklaşması ile birlikte denetimlerini arttıran polis, kentin birçok noktasında umuma açık yerlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Sultangazi'deki denetim sırasında aranan 5 kişi gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Haşlanmış Yumurta Kaç Kalori? Haşlanmış Yumurta Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Haşlanmış Yumurta Kaç Kalori? Haşlanmış Yumurta Besin Değerleri Ve Kalorisi... Başta protein olmak üzere pek çok önemli vitamin ve mineral sağlamak için yumurta değerli sayılacak güçlü kaynaklar arasında gelir. Çünkü gün içerisinde çok daha kolay şekilde tüketilebilir ve maddi açıdan da ete göre yükü bulunmaz. Bu sebepten dolayı günde bir veya iki tane tüketmek pek çok açıdan oldukça önemlidir.
14.07.2023 Sağlık
Çikolata Kaç Kalori? Çikolata Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çikolata Kaç Kalori? Çikolata Besin Değerleri Ve Kalorisi... Damak tadı olarak vazgeçilmeyen en önemli tatlıların başında şüphesiz çikolata gelir. Farklı marka kapsamında ürün olarak sunulan çikolata, aynı zamanda ham şekilde de farklı yiyeceklerle değerlendirilir. Tropik olan kakao ağacının çekirdek tohumlarından elde edilen çikolata, dünya çapında belki de en çok tüketilen tatlı olarak öne çıkar. Tabii aynı zamanda yüksek oranda bir kaloriye sahip olduğunu da söylemek gerekir. Çünkü 100 gram üzerinden bakıldığında 545,6 kalori ettiğini eklemek mümkün.
7.07.2023 Sağlık
2 kilo et 1 gram altın ediyor mu? 1 gram altın kaç TL? (28 Mart 2023)
2 kilo et 1 gram altın ediyor mu? 1 gram altın kaç TL? (28 Mart 2023) 1 gram altın kaç lira sorusunun yanıtı merak ediliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı bir açıklama sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Altın piyasalarını anlık olarak takip edenlerin şaşkınlıkla izlediği videoda Kılıçdaroğlu, "Bizim iktidarımızda 2 kilo et 1 gram altın etmeyecek" dedi. Peki 1 gram altın ne kaç TL?
28.03.2023 Ekonomi
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Tunç Çağı batığında 3 bin 600 yıllık kurşun ağırlıklar bulundu
Tunç Çağı batığında 3 bin 600 yıllık kurşun ağırlıklar bulundu Kazı başkanlığını Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sualtı Kültür Varlıkları Koruma ve Onarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Öniz'in yaptığı Tunç Çağı batığı çalışmalarında, Akdeniz'de su altında en eski kurşun ağırlıklar bulundu. Biri 22 gram diğeri ise 44 gram olan kurşun ağırlıkların 3 bin 600 yıllık old Ramazanuğu belirtildi.
27.11.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı
Bakan Kurum: Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,"Şu ana kadar Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı. Gölümüzde arıtılmamış bir gram su bırakmayacağız" dedi
5.09.2022 Gündem
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı! ÖSYM duyurdu! ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı. ÖSYM, Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alacak. Peki, ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı
Bingöl'de narkoterör operasyonu; kilolarca uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de narkoterör operasyonu; kilolarca uyuşturucu ele geçirildi Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında, jandarma ekiplerince yapılan narkoterör operasyonlarında 92 bin 630 kök Hint keneviri ile 35 kilo 600 gram esrar, 41 kilo 800 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
22.08.2022 Gündem
MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak?
MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak? KPSS’de soru sızdırma iddiaları üzerine ÖSYM’de araştırmalar sürüyor! DDK müfettişleri ÖSYM’nin sorularının bulunduğu kozmik odasında yer alan sınav sorularını inceliyor. Soruşturmada MASAK da devreye girdi. Türkiye’nin gözü kulağu ÖSYM’de yapılan incelemelere ve KPSS soruşturmasına çevirilirken MASAK’ın yapacağı incelemeler de kamuoyu tarafından takip edilecek. Pek çok kişi MASAK’ın görevleri ve hangi suçlara baktığı konusundaki bilgileri araştırıyor. Peki, MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak? MASAK hangi suçlara bakar? MASAK ÖSYM raporu ne zaman çıkar? İşte MASAK hakkında bilmeniz gerekenler…
6.08.2022 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 sürekli işçi alacak! İşte GSB işçi alımı başvuru şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 sürekli işçi alacak! İşte GSB işçi alımı başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! 1017 sürekli işçi alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi 767 sürekli işçi, 144 engelli sürekli işçi ve 106 eski hükümlü olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi alımı yapacak. Peki, İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte İŞKUR başvuru ekranı…
5.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

M.G. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m.g. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.