M. City

M. City

Son dakika M. City haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan M. City ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını M. City haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M. City

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m. city gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 m. city haberi bulunmuştur. Tüm m. city haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Şu anda Galatasaray'da çalışan Domenec Torrent...'
'Şu anda Galatasaray'da çalışan Domenec Torrent...' Manchester City'nin başarılı teknik direktörü Pep Guardiola eski antrenörü Domenec Torrent hakkında "Onlarla birlikte çalıştım. Ben onları dostum olarak görüyorum. Umarım onlar da beni dostları olarak görüyorlardır" ifadelerini kullandı.
5.03.2022 Galatasaray
Torrent'ten Galatasaray'a tarihi transfer kıyağı! Manchester City, Barcelona ve Bayern Münih'ten 4 bomba
Torrent'ten Galatasaray'a tarihi transfer kıyağı! Manchester City, Barcelona ve Bayern Münih'ten 4 bomba The Sun gazetesi muhabiri Josh Jones, Galatasaray'la anlaşmaya varan Domenec Torrent'in M.City olmak üzere Barcelona ve Bayern Münih'te düşünülmeyen bazı yıldızları sarı kırmızılı kulübe getireceğini açıkladı.
14.01.2022 Galatasaray
Fernandinho 1 yıl daha Manchester City'de
Fernandinho 1 yıl daha Manchester City'de Fernandinho, Manchester City ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
29.06.2021 İngiltere
'M.United Kagawa ile beni izlemeye gelmişti'
'M.United Kagawa ile beni izlemeye gelmişti' M.City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan 'M.United beni izlemeye gelmişti' dedi.
27.02.2021 İngiltere
İlkay Gündoğan alev alev! Kariyer rekoru kırdı
İlkay Gündoğan alev alev! Kariyer rekoru kırdı Dün Tottenham karşısında oynadığı futbol ve attığı gollerle maça damga vuran İlkay Gündoğan, M.City'i tek başına sırtlıyor.
14.02.2021 İngiltere
Leicester, Manchester'a patladı
Leicester, Manchester'a patladı Premier Lig'de geçen yılın şampiyonu Leicester City sahasında ağırladığı M. City'i 4-2 mağlup etti.
10.12.2016 İngiltere
Kolarov'dan muhteşem frikik!
Kolarov'dan muhteşem frikik! M.City, İngiltere Lig Kupası maçında Leicester City'i 3-1 yenerken Aleksandar Kolarov'un 8. dakikada attığı harika frikik golü kaleciyi çaresiz bıraktı. İşte o frikik…
19.12.2013 Spor
Süper yetenek için süper savaş!
Süper yetenek için süper savaş! Manchester City'yle Barcelona arasında müthiş bir transfer savaşı yaşanıyor...
22.10.2013 Futbol
Cimbom Ada'da buldu!
Cimbom Ada'da buldu! Şampiyon G.Saray'ın o ismi İstanbul'a getirdiği ve derbiyi statta izlettiği ortaya çıktı...
16.05.2012 Futbol
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko Enner Valencia ile yeni kontrat imzalamayan ve forvet hattında takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile ilgileniyor.
14.06.2023 Fenerbahçe
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran iki büyük depremde enkaz çalışmaları devam ederken, Kahramanmaraş'ta ayakta kalan, tabakların bile kırılmadığı, tek bir hasarın olmadığı züccaciye dükkanının bulunduğu bina herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu işin sırrını açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar Fransa'nın simgesi Eyfel Kulesi'nin inşasının üzerinden 130 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, sanal dünyaların şehirlerin ve altyapıların dönüşümünde daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl yön verebileceğini göstermek adına Paris'in en ünlü yapısı yeniden tasarlandı.
26.11.2022 Dünya
Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü
Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü Meksika’nın başkenti Mexico City’de akşam saatlerinde konsere giden 2 genç kız kardeş, üstü açık bırakılan bir kanalizasyona düşerek hayatını kaybetti.
11.11.2022 Dünya
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti Plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.
13.08.2022 Dünya
ABD'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardık
ABD'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Türkevi binasının açılışında konuştu. Erdoğan, "Türkiye, bu eserle beraber büyüklüğünü, birikimini ve artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardı." dedi.
20.09.2021 Siyaset
Elon Musk'ın hayaline bir darbe daha: Tarlaya düştü
Elon Musk'ın hayaline bir darbe daha: Tarlaya düştü Elon Musk'ın sahibi olduğu ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'e ait roketin parçası ülkenin kuzeybatısındaki Washington eyaletinde bir tarlaya düştü.
4.04.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'e ait roketin parçası Washington eyaletine düştü
SpaceX'e ait roketin parçası Washington eyaletine düştü ABD'li roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'e ait roketin parçası ülkenin kuzeybatısındaki Washington eyaletinde bir tarlaya düştü.
3.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD eski Başkanı Trump'a şok! Saniyeler içinde yerle bir ettiler
ABD eski Başkanı Trump'a şok! Saniyeler içinde yerle bir ettiler Amerika Birleşik Devletleri, (ABD) eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino, 3 bin dinamitle patlatılarak, kontrollü şekilde yıkıldı. O anlar kameraya yansıdı.
17.02.2021 Dünya
Aztek 'kafatası kulesinin' yeni bölümleri ortaya çıkarıldı
Aztek 'kafatası kulesinin' yeni bölümleri ortaya çıkarıldı Meksika’da Arkeologlar, başkent Mexico City'de 1400'lü yıllarda dayanan insan kafataslarından oluşan Aztek ‘kafatası kulesinin’ yeni bölümlerine ulaştı. Ulusal Antropoloji ve Tarih Enstitüsü'nden (INAH) yapılan açıklamaya göre, ekip, daha önce bulunan yüzlercesine ek olarak 119 kadın, erkek ve çocuğun kafatasının yanı sıra kulenin ön cephesini ve doğu tarafını ortaya çıkardı.
12.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in taktiği tutmadı!
Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in taktiği tutmadı! Aşklarını sosyal medyadan ilan eden oyuncu Melisa Şenolsun ile işletmeci Umut Evirgen'in anlamsız kaçışı şaşkınlık yarattı.
5.09.2020 Magazin
Rüya uçak yarın İstanbul'da!
Rüya uçak yarın İstanbul'da! Türk Hava Yolları'nın (THY) 'rüya uçak' olarak adlandırılan ilk Boeing 787-9 Dreamliner'ı yarın İstanbul'a iniş yapacak. TC-LLA kuyruk tescili alan uçak İstanbul Havalimanı'na teker koymasıyla THY'nin ilk Dreamliner'ı olarak şirket tarihine geçecek. THY uçağın ismi içinde sosyal medya hesabsından anket başlattı.
25.06.2019 Gündem
THY'nin ilk 'rüya uçağı' gökyüzünde!
THY'nin ilk 'rüya uçağı' gökyüzünde! Türk Hava Yolları'nın (THY) 'rüya uçak' olarak adlandırılan ilk Boeing 787-9 Dreamliner'ı gökyüzü ile buluştu. Boeing'in Everett tesislerinden test uçuşu için havalanan TC-LLA kuyruk tescili alan uçak bu ay sonu THY filosuna dahil olacak. 14 bin 140 kilometre menzili olan B787-9 tipi uçak Türkiye'de ilk uçuşunu ise 8 Temmuz pazartesi saat 08:40'da İstanbul'dan Antalya'ya yapacak.
13.06.2019 Gündem
THY, Çin'in 2 bin yıllık kilden askerlerine taşıyacak
THY, Çin'in 2 bin yıllık kilden askerlerine taşıyacak Türk Hava Yolları, Çin'de bulunan toprak askerlerin olduğu Xian kentine sefer düzenleyecek.
27.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

M. City ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m. city haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.