Londra Maratonu

Londra Maratonu

Son dakika londra maratonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan londra maratonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını londra maratonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Londra Maratonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan londra maratonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 londra maratonu haberi bulunmuştur. Tüm londra maratonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan’ın Londra maratonu başlıyor
Erdoğan’ın Londra maratonu başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi için yarın Londra’ya gidecek. Zirvede, S-400 konusu da gündeme gelecek. Erdoğan-Merkel-Macron ve Johnson’un katılacağı Suriye konulu dörtlü zirve de Londra ziyareti sırasında gerçekleşecek
2.12.2019 Siyaset
Londra Maratonu'nda 20 şişe su içen kadın komaya girdi
Londra Maratonu'nda 20 şişe su içen kadın komaya girdi Londra'da düzenlenen halk maratonuna katılan 53 yaşındaki kadın, yarış sırasında çok fazla su içtiği için komaya girdi.
12.05.2018 Dünya
Kate sinirlendi
Kate sinirlendi Her zaman kameralara verdiği sempatik gülümsemesiyle tanınan İngiltere Düşesi Kate Middleton, bu kez sinirli bir şekilde objektiflere yansıdı.
24.04.2017 Magazin
İngiliz Kraliyet Ailesi'nden yarış
İngiliz Kraliyet Ailesi'nden yarış İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri, Kraliçe’nin torunları olan Prens Harry, Prens William ve eşi Prenses Kate Middleton Londra’da bir organizasyon için 100 metre yarışında birbirleriyle mücadele etti.
17.06.2021 Dünya
Poz veremediler
Poz veremediler İngiltere Kraliyet ailesinin 3 genç üyesi Dük William, Düşes Kate ve Prens Harry Londra Maratonu’nda düzenlenen sağlıklı yaşam kampanyasına destek oldu...
25.04.2016 Magazin
Londra Maratonu'na 3 sporcumuz katıldı
Londra Maratonu'na 3 sporcumuz katıldı Londra Maratonu'na bu yıl Türkiye'den üç sporcu katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli atlet barajı geçti
Milli atlet barajı geçti Favori atletler Londra Maratonu'nda geride kaldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Londra'da gözler Elvan'da...
Londra'da gözler Elvan'da... Atletizmde sezonun 6 büyük maraton yarışından biri olan ve 35.'si düzenlenecek Uluslararası Londra Maratonu, Pazar günü koşulacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ölüm koşusu!
Ölüm koşusu! Londra Maratonu'nda 42 yaşında bir atlet finiş çizgisini geçer geçmez fenalaştı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
14.04.2014 Futbol
Ortadan kayboldu!
Ortadan kayboldu! Yarışmaya geldi iltica etti...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Londra'ya Kenyalı damgası
Londra'ya Kenyalı damgası Atletizmde sezonun 6 büyük maraton yarışından biri olan Londra Maratonu'nda, erkeklerde Kenyalı dünya rekortmeni Wilson Kipsang, 2:04:29, kadınlarda da yine bir Kenyalı Edna Kiplagat, 2:20:21'lik derecesiyle birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olimpiyat şampiyonu intihar etti
Olimpiyat şampiyonu intihar etti Olimpiyat şampiyonu Kenyalı maratoncu Sammy Wanjiru balkondan atlayarak intihar etti...
16.05.2011 Futbol
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan sert tepkiler! Ukrayna'yı suçladı, Almanya Başbakanı Scholz'u hedef aldı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan sert tepkiler! Ukrayna'yı suçladı, Almanya Başbakanı Scholz'u hedef aldı Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken, dünya gelişmeleri yakından takip ediyor. Son olarak peşe peşe sert açıklamalarda bulunan Lavrov, Almanya’yı sert bir dille eleştirdi ve müzakerelerin devam etmemesinden dolayı Kiev yönetimini eleştirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Almanya, Scholz hükümeti iktidara geldikten sonra bağımsızlığının son belirtilerini de kaybetti” dedi. Lavrov barış müzakerelerine ilişkin de “Rusya ile Ukrayna arasında müzakereler devam etmiyor çünkü Kiev bu süreçten çekildi” dedi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin’in, Ankara’yı ziyaret planlanı olmadığını söyledi.
17.05.2022 Dünya
Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu?
Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? Ekranların sevilen yarışması Survivor’da yaşanan konseyin ardından kimin elendiğini merak eden izleyiciler SMS araştırması yapmaya başladı. İletişim oyununu kazanan isimler ve aileleriyle yaptığı görüşmeler ise gecenin en önemli konusu oldu. Peki, Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? İşte detaylar…
25.03.2020 Gündem
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor Yürüyor, koşuyor, tırmanıyorlar. Türkiye’nin en zorlu, en geçit vermez noktalarında güç, dayanıklılık, sabır sınavından geçiyorlar. Ülkemizde düzenlenen uluslararası 16 ultra maratona binlerce sporcu katılıyor.
2.06.2018 Arşiv
Vodafone İstanbul Maratonu'nun startı verildi
Vodafone İstanbul Maratonu'nun startı verildi Vodafone İstanbul Maratonu, pazar günü 38. kez koşuluyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kocam eşcinseldi!
Kocam eşcinseldi! GAY kulüp katliamcısının eski eşinden şok açıklama...
17.06.2021 Dünya
IŞİD Kraliçe’nin peşinde
IŞİD Kraliçe’nin peşinde İngiliz istihbaratı, IŞİD militanlarının Zafer Günü törenleri sırasında Kraliçe II...
9.08.2015 Dünya
İngiltere'yi ayağa kaldıran haber!
İngiltere'yi ayağa kaldıran haber! Mail on Sunday gazetesinin iddiasına göre, terör örgütü IŞİD'in İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'i öldüreceği iddia edildi.
9.08.2015 Dünya
Tokyo'da rekor!
Tokyo'da rekor! Kenyalı atletten yarış rekoru geldi.
24.02.2013 Futbol
Elvan sezonu açıyor
Elvan sezonu açıyor Milli atlet, 2013 sezonunda ilk yarışına çıkıyor.
14.02.2013 Futbol
İBB'nin 2013 Bütçe ve Hedefleri Belli Oldu
İBB'nin 2013 Bütçe ve Hedefleri Belli Oldu İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son faaliyet programı ve kabul edilen bütçe hakkında açıklama yaptı.
21.11.2012 Arşiv
Atletizm dünyası yasta!
Atletizm dünyası yasta! Ünlü atlet ölümden döndü, 2 atlet hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Bale eğitimi alan genç çevresiyle barışık olur
Bale eğitimi alan genç çevresiyle barışık olur 1967 yılında kapılarını öğrencilerine açan Dilek Bale Okulları, sanatla dolu 45...
1.06.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Londra Maratonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki londra maratonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.