Lieberman

Lieberman

Son dakika lieberman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lieberman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lieberman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lieberman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lieberman gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 lieberman haberi bulunmuştur. Tüm lieberman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor!
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor! Tunus'ta Başbakan Hişam el-Meşişi'nin Cumhurbaşkanı Said tarafından görevden alınmasının ardından başlayan hareketlilik devam ediyor. Koalisyon ortağı Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi, 15 Temmuz'da Türkiye'de yapıldığı gibi sokağa çıktıklarını ancak kapıların yüzlerine kapandığını söyledi. Söz konusu açıklamaların ardından Nahda Hareketi hakkında merak edilenler arttı.
27.07.2021 Gündem
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın İsrail basını, dün yapılan genel seçimlerde sandık çıkış anketlerine göre başa baş geçen yarışı Başbakan Binyamin Netanyahu'nun ittifak kurduğu sağ blokun kazandığını duyurdu.
10.04.2019 Dünya
Cumhuriyetçilerden Ilhan Omar'a "terörist" benzetmesi
Cumhuriyetçilerden Ilhan Omar'a "terörist" benzetmesi ABD'nin West Virginia Eyalet Meclisi binasına Cumhuriyetçiler tarafından asılan afişte, ABD Kongresi'nin ilk başörtülü Müslüman üyesi Ilhan Omar "teröriste" benzetildi.
2.03.2019 Dünya
Ruslardan son dakika iddiası! 'Savaşa hazırlık var'
Ruslardan son dakika iddiası! 'Savaşa hazırlık var' Rusya'da yayımlanan Nezavisimaya Gazeta, ABD'nin Suriye'den çekilme kararının ardından İsrail'in bölgede kapsamlı bir savaşa hazırlandığını iddia etti.
27.12.2018 Dünya
İsrail’de erken seçim iddiası
İsrail’de erken seçim iddiası İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu ile koalisyon ortağı Eğitim Bakanı Naftali Bennett'in bugünkü görüşmesinin hemen ardından İsrail’in erken seçime gideceğini iddia etti.
16.11.2018 Dünya
Son dakika... Büyük deprem! 'İsrail karşısında zafer kazandık!'
Son dakika... Büyük deprem! 'İsrail karşısında zafer kazandık!' Orta Doğu'da yer yerinden oynuyor, son dakika haberleri peş peşe geliyor... İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa etti. Hamas Sözcüsü Liberman'ın görevinden istifa etmesini "Gazze'nin siyasi zaferi" olarak nitelendirdi.
14.11.2018 Dünya
Son dakika... İsrail karıştı! Savunma Bakanı Lieberman...
Son dakika... İsrail karıştı! Savunma Bakanı Lieberman... İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman istifa etti.
14.11.2018 Dünya
Son dakika... Durum kızışıyor! Vurma sinyali verildi!
Son dakika... Durum kızışıyor! Vurma sinyali verildi! İsrail'in savunma bakanı yaptığı açıklamada, Irak'taki şüpheli İran askeri alanlarına saldırabileceğini söyledi.
3.09.2018 Dünya
Skandal duvar inşaatı devam ediyor
Skandal duvar inşaatı devam ediyor İsrail, Gazze ile deniz sınırından İsrail’e sızmaları önlemek iddiasıyla deniz duvarının inşasına devam ediyor.
6.08.2018 Dünya
İsrail'den Hamas'a liman teklifi
İsrail'den Hamas'a liman teklifi İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Hamas'ın elindeki İsrail askerlerini iade etmesi durumunda abluka altındaki Gazze Şeridi’nde yaşanan insani krizin hafifletilmesi için Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde liman inşa edebileceklerini söyledi.
26.06.2018 Dünya
Türkiye’ye  karşı ittifak derinleşti
Türkiye’ye karşı ittifak derinleşti Akdeniz’de ‘haydut devletin şiddet okyanusu yarattığını’ söyleyen Rum Kesimi, İsrail ve Yunanistan üçlü ittifakı derinleştirme kararı aldı
23.06.2018 Dünya
Doğalgazdan sonra askeri ittifak yapacaklar
Doğalgazdan sonra askeri ittifak yapacaklar İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi savunma bakanları, 'bölgesel güvenlik, askeri işbirliğinin daha da artırılması, deniz ve enerji güvenliğinin teşviki' için cuma günü Güney Kıbrıs'ta bir araya gelecek.
20.06.2018 Gündem
Son dakika... İsrail ile Rusya anlaştı! Vuracaklar...
Son dakika... İsrail ile Rusya anlaştı! Vuracaklar... Londra merkezli Asharq el-Awsat gazetesinin haberine göre, İsrail ve Rusya İran güçlerinin güney Suriye'den çekilmesi konusunda bir anlaşmaya vardı. İsrail'e ayrıca, bir tehdit olarak gördüğü hedeflere serbestçe saldırması konusunda da müsaade verildi.
1.06.2018 Dünya
Skandal! İsrail resmen başladı!
Skandal! İsrail resmen başladı! İsrail Savunma Bakanlığı, Gazze Şeridi’yle deniz sınırında set inşa edilmeye başlandığını ve işlerin yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığını bildirdi.
28.05.2018 Dünya
Asker fotoğrafı çekene ağır hapis cezası geliyor
Asker fotoğrafı çekene ağır hapis cezası geliyor İsrail’de askerlerin eylemlerini görüntülemeyi suç haline getiren bir tasarı meclise sunuldu.
27.05.2018 Dünya
Son dakika... Rusya: Yarısından fazlasını vurdular!
Son dakika... Rusya: Yarısından fazlasını vurdular! Rusya Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Suriye'nin İsrail tarafından atılan füzelerin yarısından fazlasını vurduğunu söyledi.
10.05.2018 Dünya
Son dakika... İsrail: Hepsini vurduk!
Son dakika... İsrail: Hepsini vurduk! İsrail ile İran arasında gerilim artıyor. İsrail, Suriye'nin güneyindeki Kuneytra iline bağlı Baas ve Hadar bölgelerine tank atışları ve hava akınları düzenledi. İran'dan gelen roketlerin Demir Kubbe sistemi tarafından havada etkisiz hale getirildiği bildirildi. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman Suriye'deki neredeyse bütün İran yerleşimlerini vurduklarını açıkladı. Lieberman, "Herkes mesajı almıştır" dedi.
10.05.2018 Dünya
İsrail'den son dakika: 'Kabul edilmedi'
İsrail'den son dakika: 'Kabul edilmedi' İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman Filistin Başbakanı Mahmut Abbas'ın Yahudilere yönelik sözleri için yaptığı özrü kabul etmedi.
4.05.2018 Dünya
İsrail parlamentosundan 'Savaş'a onay çıktı
İsrail parlamentosundan 'Savaş'a onay çıktı İsrail parlamentosu, Başbakan Netanyahu ve Savunma Bakanı Lieberman’ın savaş ilan etmesine izin veren bir yasayı onayladı.
30.04.2018 Dünya
Suikast emri Mossad başkanından
Suikast emri Mossad başkanından 21 Nisan Cumartesi günü Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da sabah saatlerinde öldürülen Filistinli mühendis Fadi el-Batş’ın Mossad’ın suikast zincirinin son kurbanı olduğu ortaya çıktı.
27.04.2018 Dünya
Son dakika... 'İsrail Tahran'ı vuracak!'
Son dakika... 'İsrail Tahran'ı vuracak!' İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, İran'ı "Eğer Tel Aviv hedef alınırsa, Tahran'ı vururuz" şeklinde tehdit ederek İslam rejiminin günlerinin sayılı olduğunu söyledi.
26.04.2018 Dünya
‘Filistin’e zulmeden  adama destek vermem’
‘Filistin’e zulmeden adama destek vermem’ Hollywood yıldızı Natalie Portman ‘Yahudi Nobel’i’ olarak anılan ödül törenine Gazze’de öldürülen Filistinliler nedeniyle katılmayacağını açıkladı. Portman’ın İsrail vatandaşlığının iptal edilmesi istendi. Portman sert yanıt verdi
21.04.2018 Dünya
İsrail’den skandal karar!
İsrail’den skandal karar! İsrail askerlerinin, Filistinli silahsız bir genci vurduğu videoların yayınlanmasının ardından İsrail Savunma Bakanı, ateş açan keskin nişancıya madalya verdi.
10.04.2018 Dünya
‘Madalyayı hak ettiler’
‘Madalyayı hak ettiler’ İsrail Savunma Bakanı Lieberman, ‘Toprak Günü’ nedeniyle düzenlenen gösterilerde 16 Filistinliyi öldüren, bini aşkın göstericiyi de yaralayan İsrail askerlerinin yaptıklarıyla ‘madalyayı hak ettiklerini’ söyledi
1.04.2018 Dünya
İsrail Filistinlileri idam etmeye hazırlanıyor
İsrail Filistinlileri idam etmeye hazırlanıyor Yarın parlamentoda ilk turu oylanacak yasa tasarısı kabul edilirse, Tel Aviv yönetiminin 'terörizm'le suçladığı Filistinliler idam edilecek.
26.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lieberman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lieberman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.