MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu!
MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu! MEB duyurdu! LGS tercihleri başlıyor! MEB’ten yapılan açıklamada, 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nun yayımlandığı bildirildi. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih tarihleri de belli oldu. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor? MEB LGS tercih kılavuzu açıklandı mı? LGS tercih tarihleri belli oldu mu? Tercihler nasıl yapılacak? İşte detaylar…
30.06.2022 Eğitim
LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih! Hafta sonu gerçekleştirilen, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınavın sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. İyi bir lisede eğitim almak için puanlarını öğrenecek olan adaylar için tercih maratonu başlayacak. Öğrenciler ve veliler LGS sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
7.06.2022 Eğitim
MEB LGS tercih ve yerleştirme takvimi açıklandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor?
MEB LGS tercih ve yerleştirme takvimi açıklandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? Lise Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı LGS tercih kılavuzunu da yayınladı. Tercih kılavuzunda MEB Ortaöğretim Kurumlarına Tercih ve Yerleştirme Takvimi de açıklandı. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.07.2020 Eğitim