Levrek

Levrek

Son dakika levrek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan levrek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını levrek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levrek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levrek gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 levrek haberi bulunmuştur. Tüm levrek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor. Türkiye'de 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için uygulanan av yasağı, balık çeşitlerinde azalma ve fiyat artışına neden oldu. Türkiye'deki çeşitli denizlerde başlayan yasağın ardından balık tezgahlarında çeşitlilik azalırken, fiyatlar yükseldi.
25.04.2024 Adana
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024 Gündem
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz'
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz' Çanakkale'de, balık tezgahlarında deniz suyu sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklenen bolluk yaşanmadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz, "Balıklar üremek için su sıcaklığıyla birlikte hareket ediyor. Yaptığımız bir proje ile hamsinin yumurtasının ekim ayının sonunda bitmesi gerekirken, aralık ayı içinde hamsi yumurtalarına rastladık. Bu da yaklaşık 1,5 ay kadar bir kayma olduğunu, gösteriyor. Göçleri ne düzeyde etkilediği konusunda yapılmış net çalışma olmamasına karşın gözlemlere dayalı baktığımızda balık sezonunda bu sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz" dedi.
4.01.2024 Gündem
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsinin avı bugünlerde düşüşe geçerken, bu durum fiyatının artmasına neden oldu. Trabzon Balıkçı Hali’nde 3-4 gün öncesine kadar kilosu 35 TL’den satılan hamsi bugün itibariyle tezgâhlarda 60-70 TL’ye satılırken, hamsi avının üçte bir oranında azaldığı belirtildi.
27.12.2023 Ekonomi
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum Hafta sonu Karadeniz'de etkili olan fırtınanın ardından Düzce'de balık tezgahlarında değişiklik gözlenmedi. Fırtınadan etkilenen limanlarda temizlik çalışması yapıldığını söyleyen balıkçılar, olumsuz hava şartlarının şimdilik balık fiyatlarını etkilemediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
Türk balık üreticisine uluslararası yatırım
Türk balık üreticisine uluslararası yatırım Birleşik Arap Emirlikleri merkezli uluslararası yatırım şirketi E20 Investment, levrek ve çipura üreticisi Lucky Fish’in yüzde 70 hissesini Mediterra Capital'dan alarak çoğunluk hissedarı oldu.
31.10.2023 Ekonomi
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü Yasak kalktı, tezgahlar balıkla doldu. İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Şahin Çakan, 15 Temmuz itibarıyla Ege'de izin verilen trol avcılığı ile balık fiyatlarının düştüğünü söyledi.
24.07.2023 Ekonomi
Çanakkale'de sardalyalar tezgahları süslüyor
Çanakkale'de sardalyalar tezgahları süslüyor Sardalyalar tezgahlara düştü. Çanakkale'de, temmuz ayının ortalarında yağ oranı zirveye çıkan sardalya boyuna göre, kilosu 120 TL ile 200 TL arasında satılıyor. Ayrıca 15 Temmuz itibarıyla Ege Denizi'nin 6 mil açığında trol balıkçılarının av yasağının kalkması, balık piyasasını hareketlendirdi. Balıkhane esnafı Cemal Kartal, "Sardalya 1,5 aydır yağlı ama şu an yağ oranı zirvede. Şu an mangal söndüren cinsten dediğimiz zaman. Tezgahta iri ve ufak olmak üzere iki boy sardalyamız var" dedi.
20.07.2023 Ekonomi
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı Türkiye'de 15 Nisan'da 12 mile kadar olan bölgede başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Günlük taze balıklar tezgahlardaki yerini alırken, halkın ilgisi yoğun oldu. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Normal şartlarda bu aylarda balık satışlarımız düşerdi ancak Ramazan Bayramı nedeniyle et fiyatları artınca balığa rağbet arttı. Şu anda balık satışımız gayet iyi" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Tezgahlardaki balık çeşitliliği, olta ve dalyan avcılığıyla sürüyor
Tezgahlardaki balık çeşitliliği, olta ve dalyan avcılığıyla sürüyor Türkiye'de gırgır ve troller için 15 Nisan'da başlayan av yasağına rağmen olta ve dalyan avcılığı sayesinde Çanakkale'de tezgahlarda balık çeşitliliği azalmadı.
17.04.2023 Ekonomi
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü Karadeniz'in soğumasıyla avlanan balıkta çeşitlilik artarken, bolluk ise tezgahlara yansıdı. Samsun Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Atıf Malkoç, “Hamsi, mezgit, istavrit, çinekop, palamut var. Tezgahlarda olmayan balık yok. Şu an balıktan yana şanslıyız” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor Karadeniz’de palamudun ardından bol miktarda avlanan hamsi sezonunun sonuna yaklaşılıyor. Balıkçılar, tezgahlarda istavrit ile birlikte dip balıklarının bereketlenmesini bekliyor.
17.01.2023 Ekonomi
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor Karadeniz’de bugünlerde hamsi avındaki azalma tezgâhlara olumsuz yansırken, Trabzon’da hamsinin kilosu ilk kez 70 TL'yi gördü.
26.12.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon'
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon' Havaların soğumasıyla birlikte Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamside ki bereket balık tezgahlarına da yansıdı. Geçen haftaya göre 110 TL civarında satılan hamsi, yaklaşık yarı fiyatına düşerek 60 TL'den satılıyor. Vatandaşlar hamsi bolluğundan dolayı memnun.
24.12.2022 Ekonomi
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı Balık tezgahlarında palamut yerini hamsi ve çinekop gibi küçük balıklara bıraktı. Tezgahlarda bolluk görülmese de çeşitlerin çok olduğu dikkat çekti.
3.12.2022 Ekonomi
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti Yozgat’ta balık sezonun açılmasıyla daha önce kilogramı 40 liradan satışa sunulan hamsi 20 liraya düşünce vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
27.11.2022 Yaşam
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları...
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları... Palamudun bollaşmasıyla birlikte düşen balık fiyatları, hem balıkçı esnafını hem de vatandaşı memnun ediyor.
24.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki balık halinde, havaların soğuk gitmesi ve lodosun etkili olmasından dolayı fiyatlar artış gösterdi.
23.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu Denizlerde 1 Eylül'de av yasağının kalkmasıyla birlikte balık sezonunda hareketlilik yaşanırken, İzmir'de kasım ayı itibariyle vatandaşların en çok tercih ettiği ve balıkçıların en çok sattığı balık palamut oldu. Balık fiyatları ise neredeyse yarı yarıya düştü.
11.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat Akdeniz'de av yasağının 15 Eylül'de tamamen kalkmasıyla birlikte Mersin'de her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da ciddi oranda düşerken, balıkçılar balık bolluğundan memnun. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Şu anda çıkan balık miktarı iyi. Her zaman ilk 3 ay bolluk olur. O yüzden de bu aylarda fiyatlarımız çok uygun oluyor" dedi.
18.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Levrek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levrek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.