Levent Ülgen

Levent Ülgen

Son dakika Levent Ülgen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Ülgen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Ülgen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Ülgen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent ülgen gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 levent ülgen haberi bulunmuştur. Tüm levent ülgen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
8 yıl aradan sonra ekrana dönen Serenay Sarıkaya'dan Aile dizisi paylaşımı!
8 yıl aradan sonra ekrana dönen Serenay Sarıkaya'dan Aile dizisi paylaşımı! Aile dizisi 1. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Levent Ülgen, Nur Sürer gibi önemli isimlerin yer aldığı Aile dizisi The Sopranos dizisinden uyarlamadır. Dizinin ilk bölümünün yayınından önce Devin karakteriyle izleyeceğimiz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan instagram paylaşımı geldi.
7.03.2023 Televizyon
Levent Ülgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Aile dizisinin İbrahim Soykan'ın yer aldığı TV dizleri ne, Ülgen hangi filmlerde ve tiyatro oyunlarında yer aldı?
Levent Ülgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Aile dizisinin İbrahim Soykan'ın yer aldığı TV dizleri ne, Ülgen hangi filmlerde ve tiyatro oyunlarında yer aldı? Baba dizisinde yer alan Levent Ülgen, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisiyle ekranlara döndü. Aile dizisinde İbrahim Soykan karakterine hayat veren Levent Ülgen için yapılan aramalar arttı. Peki, Levent Ülgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Levent Ülgen hangi dizi ve filmlerde oynadı?
7.03.2023 Televizyon
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler? Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
14.06.2022 Televizyon
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim Usta oyuncu Ali Erkazan tartışma yaratacak açıklamalar yaptı. Bir dönem aynı dizide rol aldığı Levent Ülgen hakkında konuşan Erkazan, bir daha Ülgen ile kesinlikle çalışmayacağını söyledi.
17.11.2021 Magazin
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli?
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezona yeni oyuncularla merhaba diyecek. Usta oyuncu ve tiyatrocu Levent Ülgen EDHO'nun yeni oyuncu kadrosuna katılan isimlerden... Levent Ülgen de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da "Efraim" karakterini canlandıracak. EDHO'nun takipçileri de Efraim karakterine hayat veren Levent Ülgen'in hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki, Efraim kimdir? EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Levent Ülgen'in oynadığı diziler ve kariyeri hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık Oyuncu Levent Ülgen, sosyal medyada hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.
14.08.2021 Magazin
"Benim babam kim?"
"Benim babam kim?" ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.06.2020 Televizyon
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, önceki akşam MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşti.
7.05.2019 Magazin
'Çiçero'nun afişi yayınlandı
'Çiçero'nun afişi yayınlandı 2017 yılına 'Ayla', 2018’e 'Müslüm' filmleriyle dikkat çeken yapımcı Mustafa Uslu, 2019’a 'Çiçero' filmiyle giriş yapıyor. 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmin afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.01.2019 Kültür Sanat
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı!
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı! ATV ekranlarında yaz ayları için planlanan Kocaman Ailem dizisi, iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan dizinin final kararı izleyicileri üzdü
22.07.2018 Televizyon
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte!
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte! Kocaman Ailem 2. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Yeni dizi Kocaman Ailem'in konusunu ve oyuncu bilgilerini de sizler için derledik. Peki Kocaman Ailem'de Hulusi'nin kaçış planı içe yarayacak mı? İşte detaylar...
7.06.2018 Gündem
Çiçero’nun aşıkları
Çiçero’nun aşıkları Yüzyılın casusu olarak bilinen ‘Çiçero’nun filminde rol alacak isimler belli oldu. Filmde Erdal Beşikçioğlu ile Burcu Biricik birbirlerine aşık iki casusu canlandıracak
22.05.2018 Magazin
Çok güldürecekler
Çok güldürecekler Kanal D’nin, yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı yeni dizisi “Hayati ve Diğerleri” 19 Kasım akşamı izleyicisi ile buluşacak.
11.11.2017 Magazin
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak!
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak! 'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. İkilinin yakınlaştığı sahneler çok konuşulacak.
27.04.2017 Magazin
Podyum engel tanımaz
Podyum engel tanımaz Oyuncu Alper Türedi’nin 2002 yılında lösemi tedavisi görürken kaybettiği kızının anısına başlattığı iyilik hareketi, faaliyetlerine devam ediyor
16.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Levent Ülgen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent ülgen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.