Levent Gültekin

Levent Gültekin

Son dakika Levent Gültekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Gültekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Gültekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Gültekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent gültekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 levent gültekin haberi bulunmuştur. Tüm levent gültekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Gazeteci Levent Gültekin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği görüşmenin detayları dikkat çekti. Levent Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını bile bile aday olduğunu belirtti... CHP'nin iddiaları yalanlaması üzerine Gültekin beş maddelik bir açıklamada bulundu.
13.07.2023 Gündem
Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek'
Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek' Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Ali Cansun, “Özellikle ön tarafta iki takımın da çok etkili oyuncuları var savunma oyuncularına bugün çok iş düşeceğini düşünüyorum” dedi.
5.11.2022 Futbol
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.11.2022 Futbol
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgesindeki yetenekli çocukları bulup keşfeden, hem onların hem de ailelerinin hayatlarına yeni bir yön veren UYAFA, Erzurum Cup'ta Juventus, 1860 Münih, Hamburg, Sturm Graz gibi köklü kulüpleri ağırlıyor.
19.10.2022 Futbol
Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal...
Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal... Samsun’da Recep ve Emre Gezek kardeşlerin, özel bir bankanın hesabından 16 milyar lirayı kendi hesaplarına aktardığının anlaşılmasının ardından soruşturma genişletildi. Bankanın avukatları, bankanın merkezi İstanbul’da olduğu için İstanbul’da suç duyurusu yapıldığını, bu sebeple soruşturmanın İstanbul’da devam etmesini talep etti. Olay, tarihin en büyük soygunlarını bile geride bırakırken, akıllara dört ihtimal geldi.
23.03.2022 Gündem
Levent Gültekin'e saldırı davası: Sanıklara 11 ay 20 gün hapis cezası
Levent Gültekin'e saldırı davası: Sanıklara 11 ay 20 gün hapis cezası BAKIRKÖY'de bir yıl önce gazeteci Levent Gültekin'e saldırdıkları iddiasıyla "Kasten nitelikli yaralama" suçundan haklarında dava açılan 2 tutuksuz sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, sanık Muhammed Emin Kılıç ve Ömer Doğru hakkında "kasten yaralama" suçundan 11 ay 20 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
23.03.2022 Gündem
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza!
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Televizyon
Levent Gültekin'e yapılan saldırı ile ilgili yeni gelişme
Levent Gültekin'e yapılan saldırı ile ilgili yeni gelişme Gazeteci Levent Gültekin'e saldıran şüpheliden 1'i serbest bırakıldı, 2'si tutuklandı.
23.03.2021 Gündem
Levent Gültekin'e saldırdığı iddia edilen şüpheliler yakalandı
Levent Gültekin'e saldırdığı iddia edilen şüpheliler yakalandı Gazeteci Levent Gültekin'e, televizyon programına katılmak için gittiği Bakırköy'de saldırdığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2021 Gündem
5 yeni böcek türü keşfedildi!
5 yeni böcek türü keşfedildi! Atatürk Üniversitesi akademisyenleri ile Rusya ve İngiltere'den görevli bilim insanlarının ortak çalışma ve araştırmaları sonucunda keşfedilen 5 yeni böcek türü, isimlendirilerek literatüre kazandırıldı.
4.01.2021 Bilim ve Teknoloji
"Türkiye'nin çatısı" geçmişte deniz kenarı çıktı
"Türkiye'nin çatısı" geçmişte deniz kenarı çıktı "Türkiye'nin çatısı" olarak bilinen Ağrı Dağı'nın eteklerinde yer alan Iğdır'da bir doğaseverin bulduğu yaprak fosillerinin, Iğdır ve Erzurum Atatürk Üniversitesince incelenmesi sonucu fosiller arasında sıcak ve deniz kenarında yetişen palmiye yapraklarına rastlandı.
6.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'da deprem! Rodrigues ve Gomis...
Galatasaray'da deprem! Rodrigues ve Gomis... Sezonu şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da 'maaş' krizi yaşanmaya başlandı. Feghouli ve Belhanda kadar ücret isteyen Garry Rodrigues İspanyol takımlarıyla masaya otururken, takımda 29 gol atan Gomis ise yönetime 'O zaman ben de yıllık 6 milyon euro'yu hak ediyorum' dedi.
4.06.2018 Galatasaray
Dursun Özbek gerçeği ortaya çıktı!
Dursun Özbek gerçeği ortaya çıktı! 'Mayıs ayında yeniden aday olacak mısınız?' sorularını yanıtsız bırakan ve kafaları karıştıran Dursun Özbek'in kulis çalışmalarına başladığı öğrenildi.
3.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti?
Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti? Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in Belhanda, Feghouli ve Bruma transferlerinde menajerlik ücretlerini buhar ettiği ortaya çıktı.
30.03.2018 Galatasaray
Terim 9 futbolcunun biletini kesti!
Terim 9 futbolcunun biletini kesti! Göztepe maçıyla Galatasaray'daki görevine start veren Fatih Terim, sezon sonunda tam 9 futbolcuyla yollarını ayıracak.
22.03.2018 Galatasaray
Roma iki Türk için devrede! Cengiz etkisi...
Roma iki Türk için devrede! Cengiz etkisi... Cengiz Ünder transferinde tam isabet sağlayan Roma, Türkiye'deki genç ve yetenekli futbolcuların peşine düştü. Hedefte Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı var.
23.02.2018 Trabzonspor
Galatasaraylı yıldız 8 milyona Premier Lig'e gidiyor!
Galatasaraylı yıldız 8 milyona Premier Lig'e gidiyor! Galatasaray'da özellikle bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran Garry Rodrigues için Newcastle'ın 8 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.
15.02.2018 Galatasaray
Levent Gültekin'e Cumhurbaşkanı'na hakaretten dava açıldı
Levent Gültekin'e Cumhurbaşkanı'na hakaretten dava açıldı Bir internet sitesinde yayınlanan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Levent Gültekin hakkında 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü isimlerden Cizre bildirisi!
Ünlü isimlerden Cizre bildirisi! Cizre'de bir binanın Bodrum katında oldukları iddia edilen yaralılar için aralarında Kadir İnanır, Vedat Türkali, Rakel Dink, Murathan Mungan, Lale Mansur, Ayşegül Doğan, Ümit Kıvanç, Baskın Oran, Osman Kavala, Oya Baydar ve Levent Gültekin gibi gazeteci ve yazarın da bulunduğu 132 kişi bildiri yayımladı...
29.09.2021 Gündem
Levent Gültekin’in Öcalan hakkında çarpıcı açıklamaları!
Levent Gültekin’in Öcalan hakkında çarpıcı açıklamaları! Levent Gültekin, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, Çözüm sürecinde Öcalan'ın pozisyonuyla ilgili de oldukça ilginç açıklamalarda bulunan Gültekin, yeni durumda Türkiye'nin Öcalan ile müzakere masasına oturabilme noktasına gelmesi gerektiğini söyledi. İşte o anlar…
22.10.2014 Haber
'Öcalan'ın cezaevinde kalması haksızlık'
'Öcalan'ın cezaevinde kalması haksızlık' Levent Gültekin, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, çözüm süreci ve Kobani'deki PYD-IŞİD çatışmasını değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
Dış güçler söylemine inanmıyorum!
Dış güçler söylemine inanmıyorum! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül resmi ziyaret için bulunduğu Danimarka'dan açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
'Cemaat en fazla yüzde 2-3'ü etkiler!'
'Cemaat en fazla yüzde 2-3'ü etkiler!' Eski İslamcı gazeteci Levent Gültekin, Cemaat-AKP kavgasının temelini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Okan bu haberle yıkılacak!
Okan bu haberle yıkılacak! Kanaldaki görev değişiminin ardından bakın Esra Ceyda Kardeşler'e ne oldu?
14.02.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Levent Gültekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent gültekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.