Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek'

Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek'

Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Ali Cansun, “Özellikle ön tarafta iki takımın da çok etkili oyuncuları var savunma oyuncularına bugün çok iş düşeceğini düşünüyorum” dedi.

Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek'

LEVENT GÜLTEKİN | gazetevatan.com

Süper Lig’in 13.hafta karşılaşmasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş bugün saat 20:00’de NEF Stadında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Cansun da tüm Türkiye'nin merakla beklediği derbi öncesi gazetevatan.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Çok güzel bir hava ve dolu tribünler önünde harika bir derbi izleyeceğimizi düşünüyorum" diyen Cansun, "Beşiktaş Şenol Hoca geldikten sonra camia olarak yeniden havaya girdi ve bunun sonucunda Ümraniye karşısında gollü bir galibiyet aldı. Şenol Hoca gelir gelmez takıma Cenk ve Mert’i dahil ederek onların hem tecrübesinden hem de kalitesinden yaralanmak istedi ve bunda da başarılı oldu" ifadelerini kullandı.

Cansun, "Özellikle ön tarafta iki takımın da çok etkili oyuncuları var savunma oyuncularına bugün çok iş düşeceğini düşünüyorum" yorumunda bulunarak "Hem Beşiktaş hem de Galatasaray maçın kaderini değiştirecek önemli isimlere sahipler güzel bir atmosferde hakemin maça etki etmeyeceği ve maçın sonucunda futbolcuların performansını konuşacağımız bir derbi olması en büyük dileğimiz" dedi. 

Haberin Devamı