Laboral Kutxa

Laboral Kutxa

Son dakika Laboral Kutxa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Laboral Kutxa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Laboral Kutxa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laboral Kutxa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laboral kutxa gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 laboral kutxa haberi bulunmuştur. Tüm laboral kutxa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray aradığını Barcelona'da buldu
Galatasaray aradığını Barcelona'da buldu Galatasaray Odeabank, Barcelona forması giyen oyun kurucu Alex Renfroe ile anlaşma sağladı.
22.07.2017 Galatasaray
Michael Roll Maccabi Tel Aviv'de
Michael Roll Maccabi Tel Aviv'de Beşiktaş'tan ayrılan Michael Roll'un menajeri, yıldız basketbolcunun İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.
2.07.2017 Beşiktaş
16 yıllık hasret bitecek mi?
16 yıllık hasret bitecek mi? THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşısında play-off serisinde 2-1 öne geçen lacivert-beyazlı takım, yarın oynanacak maçı kazandığı takdirde 16 yıl sonra Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösterecek
27.04.2017 THY Euroleague
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatler öncesinden
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatler öncesinden Fenerbahçeli taraftarlar Ülker Sports Arena'ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.
24.04.2017 THY Euroleague
Fenerbahçe, İspanya deplasmanında
Fenerbahçe, İspanya deplasmanında Sarı-lacivertli basketbol takımı, THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında yarın Baskonia ile karşılaşacak. Fenerbahçe, geçen sezon Dörtlü Final'de yendiği rakibiyle bugüne dek oynadığı 13 maçın 4'ünü kazandı, 9'unda ise sahadan yenilgiyle ayrıldı
24.09.2021 Fenerbahçe
Yıllar sonra Avrupa'ya döndü
Yıllar sonra Avrupa'ya döndü İspanya'nın Laboral Kutxa takımı, son 10 yıldır NBA'de forma giyen İtalyan basketbolcu Bargnani'yi transfer etti.
27.07.2016 THY Euroleague
THY Euroleague fikstürü belli oldu
THY Euroleague fikstürü belli oldu ULEB Avrupa Kupası şampiyonu Galatasaray Odeabank ile THY Avrupa Ligi şampiyonu CSKA Moskova, sezonunun ikinci gününde karşı karşıya gelecek.
6.07.2016 THY Euroleague
Euroleague'den Galatasaray'a 'şartlı' evet
Euroleague'den Galatasaray'a 'şartlı' evet Euroleague 2016-2017 sezonunda Türkiye'yi 4 takım temsil edecek. Organizasyon yönetimi Galatasaray'ın katılımını yapılacak incelemelerden sonra onay verecek
24.09.2021 Galatasaray
Anadolu Efes'in yeni patronu!
Anadolu Efes'in yeni patronu! Anadolu Efes, Velimir Perasovic'i takımın başına getirdi.
21.06.2016 TBL
Ya Perasovic Ya Çakı
Ya Perasovic Ya Çakı Anadolu Efes’in başantrenörlük görevi için kararı belli oldu.
30.05.2016 TBL
Digiturk ne zaman satılacak
Digiturk ne zaman satılacak Digiturk İcra Kurulu Başkanı Önal: "Şu an satışın tamamlanması için artık çok yakın bir zamandayız. Öyle zannediyorum satış konusunu organize eden TMSF satış gerçekleştiğinde kamuoyuna açıklama yapacaktır"
17.05.2016 Ekonomi
En acıklı final
En acıklı final F.Bahçe, CSKA Moskova karşısında Euroleague tarihinin en önemli geri dönüşüne imza attı ancak uzatmada kaybetti.
15.05.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe - CSKA Moskova
Fenerbahçe - CSKA Moskova THY Euroleague'in finalinde temsilcimiz Fenerbahçe, tarih yazmak için CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor.
15.05.2016 THY Euroleague
Kuban üçüncülükle teselli oldu!
Kuban üçüncülükle teselli oldu! THY Euroleague Final Four'da Rus ekibi c, İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa'yı 85-75 yenerek üçüncü oldu.
15.05.2016 THY Euroleague
Fener aşkı
Fener aşkı İsmail Filiz önceki gün Etiler’de koştura koştura bir bankaya girerken görüntülendi...
14.05.2016 Magazin
'Kararlıyız başaracağız'
'Kararlıyız başaracağız' Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bugün oynanacak tarihi final öncesi iddialı konuştu.
14.05.2016 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: 4 yıllık teklif yaptım!
Aziz Yıldırım: 4 yıllık teklif yaptım! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, erkek basketbol takımı koçu Obradovic'e 4 yıllık teklifte bulunduğunu açıkladı.
14.05.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe elini finale uzattı
Fenerbahçe elini finale uzattı THY Euroleague final-four yarı finalinde Laboral Kutxa'yı uzatmada deviren Kanarya'nın kupaya ulaşması için tek engel kaldı.
13.05.2016 THY Euroleague
CSKA finale yükseldi!
CSKA finale yükseldi! THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü finalde ilk finalist CSKA Moskova oldu! Rus ekibi, Lokomotoiv Kuban'ı 88-81'lik skorla devirmeyi başardı.
13.05.2016 THY Euroleague
Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında Mesut bıçaklanacak mı?
Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında Mesut bıçaklanacak mı? Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanı yayınlandı Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında nefes kesen sahneler yaşanacak. Mesut Komiser bıçaklanacak mı? Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
13.05.2016 Magazin
Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Final Four'daki ilk maçında İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa ile kozlarını paylaşacak. Berlin'de düzenlenecek Final-Four'da adını finale yazdırabilme mücadelesi verecek Sarı-Lacivertlilerin, Bask bölgesi takımı Laboral ile oynayacağı maç nefesleri kesecek. Peki Fenerbahçe Laboral maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
13.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin Final-Four mücadelesini yazarlarımız analiz etti
F.Bahçe'nin Final-Four mücadelesini yazarlarımız analiz etti THY Euroleague final-four’u ilk maçında Laboral Kutxa ile karşılaşacak olan F.Bahçe’yi analiz ettik.
12.05.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Laboral Kutxa maçı için son taktik çalışmasını yaptı
Fenerbahçe, Laboral Kutxa maçı için son taktik çalışmasını yaptı FENERBAHÇE Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Final Four’da yarın İspanyol ekibi Laboral Kutxa ile oynayacağı maçın son taktik provasını yaptı.
12.05.2016 Fenerbahçe
'En büyük favori F.Bahçe'
'En büyük favori F.Bahçe' Darüşşafaka Doğuş Basketbol İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'de yer alacak Fenerbahçe'nin kupanın favorisi olduğunu söyledi.
12.05.2016 THY Euroleague
Obradovic: Tek hedefimiz final!
Obradovic: Tek hedefimiz final! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'deki ilk maçta iyi oynayarak finale yükselmek istediklerini söyledi.
12.05.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Laboral Kutxa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laboral kutxa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.