Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe, Laboral Kutxa maçı için son taktik çalışmasını yaptı

Fenerbahçe, Laboral Kutxa maçı için son taktik çalışmasını yaptı

FENERBAHÇE Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Final Four’da yarın İspanyol ekibi Laboral Kutxa ile oynayacağı maçın son taktik provasını yaptı.

Fenerbahçe, Laboral Kutxa maçı için son taktik çalışmasını yaptı

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki Sarı-lacivertli takımın, Mercedes-Benz Arena’daki çalışmasının ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleşti.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi. Kariyerinde 15. Final Four’u oynayacağı hatırlatılan Sırp teknik adam, "İlk kez oynadığım Final Four kadar heyecanlıyım. Büyük bir motivasyonla çalışıyorum. Sevdiğim bir işi yapıyorum" dedi.

Laboral Kutxa’nın iyi bir takım olduğuna değinen tecrübeli başantrenör, "Rakibimiz bir çok konuda iyi. Hem açık sahada, hem de 5’e 5’te iyi basketbol oynuyorlar. Çok iyi analiz yaptığımızı yarın göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerde takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, bugün 26 yaşına girdi. Final Four’un doğum gününe denk geldiği için ayrı bir heyecanlı olduğunu belirten kaptan Melih, "Laboral Kutxa tehlikeli bir takım. İyi analiz ettik. Seyircimiz önünde oynayacağız burada. Öncelikle finale kalmak, sonra da kupayı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin ABD asıllı Türk basketbolcusu Bobby Dixon ise büyük bir heyecan duyduğunu belirterek, "Bir an önce başlasın istiyoruz. İyi odaklanıp mücadele edeceğiz. İlk önce yarın kazanıp finale çıkmamız gerekiyor. Sonrasına bakacağız" ifadesini kullandı.