Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Kararlıyız başaracağız'

'Kararlıyız başaracağız'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bugün oynanacak tarihi final öncesi iddialı konuştu.

'Kararlıyız başaracağız'

THY Euroleague’de bugün oynanacak tarihi final öncesi düzenlenen basın toplantısında F.Bahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, buraya kadar geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Mercedes-Benz Arena’da konuşan 56 yaşındaki Sırp çalıştırıcı şunları söyledi: “Çok büyük bir basketbol etkinliği için buradayız. Hiç kolay değildi buraya gelmek. Final de zor olacaktır. Her şey yolunda gidecektir. Harika başladık. Ekibin morali de çok iyi. Harika bir oyun çıkardık Laboral Kutxa karşısında. Oyun içinde bazen yükselmeler düşmeler olabilir. Baskı olmadan oyuna konsantre olacağız. Kupayı kazanmaya kararlıyız. Oyun içinde de olabilecek her şeye hazırlıklıyız.

CSKA Moskova defansla başlıyor. Her şeyleri defans. Daha sonra hücuma geçiş var. Oyuna hemen ayak uyduruyorlar. Çok özel bir takıma karşı mücadele edeceğiz.

DIMITRIS Itoudis’le burada ‘Finalde karşılaşmamız muhtemel’ diye konuştuk. İkimizde buraya geleceğimize emindik. Buraya kadar geldiğimizden dolayı mutluyum. Bazen beni kızdırdığı zamanlar da oldu ama harika bir ilişkimiz vardı. Benim için çok yakın bir asistandı. Hala da böyle yakın bir ilişkimiz var.

Haberin Devamı

‘AYRICALIKLIYIM’

DE Colo MVP oldu. Her oyunda ortalama 20 sayı atıyor. Teodosic’in de sahada hiçbir şey gözünden kaçmıyor. Bu ikisi sahada harika bir birliktelik sergiliyor. Onları durdurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bakalım, göreceğiz. Sonuçta takım 1 ya da 2 kişiden oluşmuyor.

SEYİRCİLERİMİZ bizim en önemli kısmımız. Daima bize yakınlar. Sezonun başından beri bize güveniyorlar. Bu güveni de hissetmek bize çok iyi geliyor. Her yer sarı-lacivert olacaktır salonda. Buna inanıyoruz.

BEN mesleğimi çok seviyorum. Her sabah kalkıp antrenmana gitmek ya da büroma gitmek çok güzel. Bütün takım da bana motivasyon veriyor. Kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum. Çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Bu kadar basit. Oyuncularla sadece basketbolu değil, bütün hayatınızı paylaşıyorsunuz.”