Kyk 2018

Kyk 2018

Son dakika kyk 2018 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kyk 2018 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kyk 2018 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk 2018

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk 2018 gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 kyk 2018 haberi bulunmuştur. Tüm kyk 2018 haberleri aşağıda listelenmiştir.
YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak?
YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak? Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve öğrenim kredi sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü hala başvuruları değerlendiriyor. KYK’nın değerlendirme işlemi sürerken, milyonlarca öğrenci sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. KYK 2018 sonuçları Kasım ayının ikinci haftası açıklandığından, gözler sürekli YURTKUR’dan gelecek haberde. Peki, YURTKUR KYK burslarını ne zaman açıklayacak?
14.11.2019 Eğitim
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? KYK başvuru sonuçları
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? KYK başvuru sonuçları Kredi Yurtlar Kurumu tarafından verilen burs ve kredi başvuruları 15-21 Ekim tarihleri arasında E-devlet üzerinden alındı. KYK burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından gözler Yurtkur'a çevrildi. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
5.11.2018 Gündem
KYK burs başvuruları ne zaman açıklanacak? KYK 2018
KYK burs başvuruları ne zaman açıklanacak? KYK 2018 KYK burs başvurularının sona ermesinin ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Üniversite öğrencileri tarafından büyük bir öneme sahip olan KYK burs ve kredi başvuruları sona erdi. Başvuruların ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
24.10.2018 Gündem
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 15 Ekim'de başlayan KYK burs başvuruları dün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçları merak içinde beklemeye başladı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.10.2018 Gündem
KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK 2018
KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK 2018 KYK burs başvuruları için binlerce Üniversite öğrencisinin bekleyişi sürüyor. Yurt yedek yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler KYK burs ve kredi başvurularına çevrildi. Peki KYK burs ve kredi başvuruları için tarih belli oldu mu?
11.10.2018 Gündem
KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK 2018
KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK 2018 KYK yurt başvuru işlemleri dün akşam saat 23:59 itibariyle sona erdi. 3 Eylül'de başlayan KYK yurt başvuruları dün itibariyle tamamlandı. Gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KYK yurt sonuçlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?
11.09.2018 Gündem
KYK başvuruları başladı
KYK başvuruları başladı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 2018-2019 eğitim öğretim yılı için yurt başvurularını başlattı.
3.09.2018 Gündem
KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK 2018
KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK 2018 KYK yurt başvurularının hangi tarihler arasında alınacağı Gençlik ve Spor Bakanı yardımcısı Sinan Aksu tarafından duyuruldu. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye'nin 81 ilindeki Üniversitelere yerleştirilen adayları konaklama telaşı sardı. Binlerce adayın konaklama ihtiyacını gideren KYK yurt başvurularını hangi tarihlerde alacak? KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak?
31.08.2018 Gündem
KYK yurt kayıtları için tarih belli oldu! Burs başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK yurt kayıtları için tarih belli oldu! Burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK yurt kayıtlarının başlayacağı tarih belli oldu. Öğrencileri yakından ilgilendiren KYK konusuna dair bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki burs başvuruları ne zaman başlayacak? İşte yanıtları...
30.08.2018 Gündem
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? Yüksek enflasyon nedeniyle ödemelerde sorun yaşayan KYK borçlularına Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda müjde vermişti. 1 milyonun üzerinde KYK borçlusunun anapara üzerine eklenen faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Toba Kanun Teklifi’nde Meclis’e sunuldu. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman silinecek? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? İşte detaylar…
12.10.2022 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi?
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği KYK kredilerinin faizlerine yönelik yasa teklifi torba yasayla yeniden gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bu borçlara yönelik faizlerin silineceğini aktarırken, bu aftan yararlanıp yaralanamayacağı da merak konusu oldu. Peki, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak?
7.10.2022 Eğitim
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, Torba yasa teklifi ile ilgili olarak, “KYK borçlarının faizlerini siliyoruz. Kanunun yürürlülük tarihinden itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar işverenler çalıştıkları kişilere elektrik/doğalgaz yardımı yaparsalar vergi indirimi alacaklar.” dedi.
7.10.2022 Ekonomi
EYT'de müjdeli haber! Tarih belli oldu, emeklilikte yaşa takılanlar için son dakika gelişmesi
EYT'de müjdeli haber! Tarih belli oldu, emeklilikte yaşa takılanlar için son dakika gelişmesi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi. EYT'de milyonların beklediği adımlar atılıyor. EYT düzenlemesinde geri sayım başladı. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yalından takip ediliyor. Yaklaşık bir milyon EYT'liyi ilgilendiren yasa düzenlemesinin önümüzdeki aylarda Meclis'e gelmesi bekleniyor. AK Parti'den EYT müjdesi geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar sorunun çözümü için masada çeşitli formüller bulunurken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ çalışmaların hızlandığını belirtti. Hamza Dağ EYT sorunun çözüleceği tarihi de açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.07.2022 Çalışan Hakları
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Kabine toplantımızda kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani ana para. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak." dedi. Konuşmasının sonunda ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere de bir müjde vermek istediğini belirten Erdoğan, "Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 li,raya yükselmektedir." diye konuştu. Erdoğan son olarak devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını da duyurdu...
18.07.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan 'seçim anketi' açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan 'seçim anketi' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Seçim anketleriyle ilgili de konuşan Kurtulmuş önemli açıklamalara imza attı. İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamaları...
13.07.2022 Siyaset
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş kesintisi...
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş kesintisi... Yüz binlerce kişi alıyor. SGK resmen duyurdu, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan flaş karar! Maaş kesintisi ile ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvuru şartı bulunuyor. Gerekli koşulları sağlayanlar her ay düzenli ödeme alıyor. Bu ödemelere de 2022 itibarı ile zam geldi. Ancak hak sahibi olduğundan haberdar olmayanlar müracaatta bulunmadıkları için, aylık ödemelerden yararlanamıyor. Başvurular bizzat dilekçe ile ya da e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. SGK anne ya da babasını kaybeden çocuklara ölüm aylığı bağlıyor. Hem kız hem de erkek çocuklar yetim aylığı alabiliyor. Ancak bu aylığın bağlanması ve kesilmesi bazı koşullara bağlı. SGK ölüm aylığının kesilmesi ile ilgili önemli bir istisnaya imza attı. Öğrenciyken çalışanların ölüm aylığı alması ile ilgili değişiklik yapıldı. Öte yandan dul ve yetim aylıklarına 2022'de zam yapıldı. Güncel dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? İşte SGK ölüm aylığı ile ilgili merak edilen detaylar...
30.01.2022 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Ücretsiz olarak veriliyor. Uygulama devam edecek. Tüm öğrenci ve öğretmenleri kapsıyor. Her ay içerik de çeşitlilik de güncelleniyor. Milli eğitim Bakanı Mahmut Özer Yardımcı Kaynak Destek Paketi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek için bu paketi hazırlama kararı aldıklarını hatırlatan Bakan Özer, "Tüm öğrencilere bu kaynakları basılı olarak ulaştıracağımızı da duyurmuştuk. Bu süreç de başarılı bir şekilde ilerliyor. Şu ana kadar bu kapsamda 23 milyonun üzerinde destek kitabı, öğrencilerimize ulaştırıldı." dedi.
22.12.2021 Eğitim
Evren Başar kimdir? İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcılığına atanan Evren Başar kaç yaşında, nereli, evli mi?
Evren Başar kimdir? İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcılığına atanan Evren Başar kaç yaşında, nereli, evli mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Evren Başar atandı. Peki, Evren Başar kimdir? İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcılığına atanan Evren Başar kaç yaşında, nereli, evli mi?
26.08.2021 Gündem
Süre uzatıldı, resmiyet kazandı! Çalışanlar...
Süre uzatıldı, resmiyet kazandı! Çalışanlar... Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Süre uzatıldı. Çalışma dünyasının en çok yararlandığı desteklerden. Çeşitli kriterlerdeki kişileri istihdam eden işletmeler prim desteği alıyor.
18.11.2020 Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde! Resmen duyurdular, son tarih...
Borcu olan milyonlara müjde! Resmen duyurdular, son tarih... Türkiye'de milyonları ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Borcu olanlara müjde geldi. Tarihler tek tek açıklandı. Gelir İdaresi Başkanlığı, borç yapılandırma için başvuru esaslarını duyurdu. Başvurular, Gelir İdaresi'nin internet sitesi ve e-devletten yapılabilecek. Vergi dairesine şahsen veya postayla başvuru da yapılabilecek. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Gelir idaresi Başkanlığı, pandemi nedeniyle başvuruların internetten yapılmasını önerdi.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek?
Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi yapılandırma kanununun TBMM'den geçmesinin ardından milyonlarca vatandaş vergi affının ne zaman yürürlüğe gireceğini merak ediyor. Vergi borcu yapılandırma düzenlemesi, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacaklarını kapsıyor. Peki, Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılacak? İşte vergi affı ve vergi borcu yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
16.11.2020 Ekonomi
SGK, KDV, MTV, ÖTV, KYK, GSS... Tüm borçlar yeniden yapılandırılacak!
SGK, KDV, MTV, ÖTV, KYK, GSS... Tüm borçlar yeniden yapılandırılacak! Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV ile SGK primi, trafik, seçim, nüfus para cezaları, Karayolu Taşıma Kanunu’na göre kesilen para cezaları, kara yollarından usulsüz geçişler nedeniyle kesilen para cezaları gibi tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yeniden yapılandırılabilecek. Toplumun büyük bölümünü yakından ilgilendiren borçları yeniden yapılandıran düzenleme önceki gece Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.
13.11.2020 Ekonomi
Kız yurdunda şok görüntüler!
Kız yurdunda şok görüntüler! Samsun'da Karadeniz Kız Yurdu’nda görevli güvenlik müdürü M.K., kendisine kapıyı açmadıkları iddiasıyla 2 kadın güvenlik görevlisine tekme tokat saldırdı. O anlara ilişkin görüntülerin ortaya çıkmasının ardından M.K.'nın görev yeri değiştirildi, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
5.12.2019 Yaşam
Memur olmak isteyenleri ilgilendiren son haber: AYM o şartı iptal etti!
Memur olmak isteyenleri ilgilendiren son haber: AYM o şartı iptal etti! Anayasa Mahkemesi (AYM) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası memuriyete girişte ‘güvenlik soruşturması şartı’ getiren düzenlemeyi iptal etti. İptal kararı dünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hükümetin iptal kararı gereğince güvenlik soruşturması düzenlemesi yapması gerekiyor. AYM, devlet memurluğuna girişte getirilen güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının hangi merciler tarafından nasıl yapılacağı ve elde edilen kişisel veri niteliğindeki bilgilerin nasıl kullanacağına ilişkin ilkeler belirlenmemesini anayasaya aykırı buldu.
30.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kyk 2018 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk 2018 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.