Kütühya

Kütühya

Son dakika kütühya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kütühya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kütühya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kütühya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kütühya gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 kütühya haberi bulunmuştur. Tüm kütühya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor. Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Kütahya'da narkozsuz bel fıtığı ameliyatı
Kütahya'da narkozsuz bel fıtığı ameliyatı Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Beyin ve Sinir Cerrahisi ile Anestezi ve Reanimasyon kliniklerinin birlikte çalışmaları sonucu artık bel fıtığı ameliyatları, narkozsuz (uyutulmadan) yapılmaya başlandı.
5.03.2022 Sağlık
Klozet ve arı kovanlarına saklanmış 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi
Klozet ve arı kovanlarına saklanmış 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi Kütahya'da polisin baba ve oğluna ait 3 adrese düzenlediği operasyonda klozet ve arı kovanlarına gizlenmiş Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.
8.01.2022 Yaşam
Genç kız Kovid-19'dan hayatını kaybetti
Genç kız Kovid-19'dan hayatını kaybetti Kütahya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisi genç kız toprağa verildi.
9.10.2021 Sağlık
Kaymakam duyurdu! 15 gün yasaklandı
Kaymakam duyurdu! 15 gün yasaklandı Kütahya Emet'te corona virüs vaka sayısında artış yaşanmasının ardından ev ziyaretleri, misafirlikler, mevlit ve doğum günü partileri 15 günlüğüne yasaklandı.
15.10.2020 Yaşam
Çölyak hastalığının farkındalığı için bir araya geliyorlar
Çölyak hastalığının farkındalığı için bir araya geliyorlar Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Çölyak hastaları, farkındalık oluşturmak için Tavşanlı Kızılay Şubesi çatısı altında buluşuyor.
27.09.2020 Sağlık
Kızına kızdı intihar etti
Kızına kızdı intihar etti SAMSUN’un Terme İlçesi’nde kızının kendisinden habersiz Kütahya’daki kız arkadaşının yanına gidip dönmemesine sinirlendiği öne sürülen babası 46 yaşındaki Muhsin Çelik, intihar etti.
31.05.2016 Yaşam
Sağlık ocağı yerle bir
Sağlık ocağı yerle bir Erciş sağlık ocağı yıkıldı, görevli iki doktor enkaz altında kaldı...
29.09.2021 Gündem
Vahşi sevgili!
Vahşi sevgili! 36 yaşındaki sevgilisini dövüp boğarak öldürdü ve kutuya koydu...
12.05.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kütühya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kütühya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.