Gazete Vatan Logo

Vahşi sevgili!

36 yaşındaki sevgilisini dövüp boğarak öldürdü ve kutuya koydu...

KONYA'da içkili bir restoranda garson olarak çalışan 36 yaşındaki Emine Gümüş'ü, 1.5 ay önce dövüp boğarak öldüren ve kutuya koyan sevgilisi 42 yaşındaki Hakkı Akdemir yakalandı. Akdemir'in polise verdiği ilk ifadesinde, "Sinirlerime hakım olamayarak kendisini döverek öldürdüm" dediği öğrenildi.

Denizli'den 2 ay önce Konya'ya gelen Hakkı Akdemir ve sevgilisi Emine Gümüş, Karatay İlçesi Karkent Mahallesi Begonya Sitesi'nde ev kiraladı. İddiya göre, Hakkı Akdemir ve Emine Gümüş, evi kiraladıktan yaklaşık 15 gün sonra ortadan koyboldu. Hakkı Akdemir'in kira ve aidatı ödememesi üzerine ev sahibi, evin boşaltılması için savcılığa müracaatta bulundu. Adı açıklanmayan ev sahibi, 10 Mayıs pazar günü avukatı ve işçilerle birlikte gelerek evi boşaltmak istedi. Evdeki eşyaları taşıyan işçiler, odanın birinden ağır koku geldiğini fark etti. Odaya girip, kokunun geldiği kutunun içine bakan işçiler, kadın cesedi ile karşılaştı. Durum polise bildirildi.

KÜTAHYA'DA YAKALANDI

Olay yerine gelen polis, yaptığı araştırmada, cesedin aynı evde kalan Emine Gümüş'e ait olduğunu belirledi. Emine Gümüş'ün, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde ise 1.5 ay önce öldürüldüğü saptandıi. Polis yaptığı araştırma sonucunda, dolandırıcılıktan sabıka kaydı bulunan Hakkı Akdemir'in, Kütühya'da olduğunu belirledi. Kütahya'da gözaltına alınan Hakkı Akdemir, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirildi. Akdemir'in polise verdiği ilk ifadesinde, "Emine Gümüş ile aramızda kavga çıktı. Sinirlerime hakim olamayıp döverek öldürdüm" dediği belirtildi. Sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen Hakkı Akdemir, Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Burada gazetecilerin, `neden öldürdünüz?' sorusu üzerine Hakkı Akdemir, `Anasına sorun' diye cevap verdi. Hakkı Akdemir yapılan sağlık kontrolünün ardında adleyiye sevk edildi.

Haberin Devamı