Kuş Sürüsü

Kuş Sürüsü

Son dakika kuş sürüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuş sürüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuş sürüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuş Sürüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuş sürüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 kuş sürüsü haberi bulunmuştur. Tüm kuş sürüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlara "kuş sürüsü" engeli
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlara "kuş sürüsü" engeli İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na kuş sürüsü nedeniyle inemeyen 5 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.
14.08.2021 Gündem
Konyalı iş insanı Airbus yolcu uçağı simülatörü üretti
Konyalı iş insanı Airbus yolcu uçağı simülatörü üretti ARC Simülatör Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Alyaz, "Bu simülatör daha önce ülkemizde üretilmiyordu. Bu Türkiye'de bir ilk. 2,5 yıllık çalışmanın sonucunda ortaya çıktı." dedi.
26.06.2021 Bilim ve Teknoloji
"Mutasyon olağan şekilde  seyrediyor"
"Mutasyon olağan şekilde seyrediyor" Yeni tip koronavinüste (Kovid-19) mutasyon olduğu ancak bunun belirli kurallar, sınırlar çerçevesinde olağan seyrettiği ve hastalık şiddetiyle ilişkilendirilmiş özel bir mutasyonun olmadığı belirtildi.
27.12.2020 Sağlık
Havelsan Genel Müdürü Atalay: Türk savunma sanayi altın çağını yaşıyor
Havelsan Genel Müdürü Atalay: Türk savunma sanayi altın çağını yaşıyor Havelsan Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, Türk savunma sanayisinin altın çağını yaşadığını söyleyerek, "TSK'nın yüzde 60- 65 oranında ihtiyacını karşılıyoruz. Bu yeterince yerli ve milli bir oran" dedi.
13.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Kuş sürüsüne çarpınca motoru duran savaş uçağı, bombaları piste attı
Kuş sürüsüne çarpınca motoru duran savaş uçağı, bombaları piste attı Hindistan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı, eğitim uçuşu için kalkış yaptıktan hemen sonra kuş sürüsüne çarptı. Bir motoru duran uçak, yakıt tanklarını ve eğitim için yüklenen bombaları piste bırakmak zorunda kaldı. Pistteki patlama kameraya yansıdı.
1.07.2019 Gündem
Bombaları peş peşe bıraktı!
Bombaları peş peşe bıraktı! Kuş sürüsüne çarpınca motoru duran savaş uçağı, bombaları piste attı.
30.06.2019 Haber
Kalkış yapacak uçağın pilotu: "Yayılmış durumdalar"
Kalkış yapacak uçağın pilotu: "Yayılmış durumdalar" İstanbul'dan havalanacak olan yolcu uçağının pilotu, "Pist üzerinde kuş sürüsü var. Bayağı büyük bir sürü yerde. Kalkış anında sorun olabilir arkadaşlara.Yayılmış durumdalar şu anda" anonsunda bulundu.
4.12.2018 Yaşam
Mustafa Cengiz: "UEFA tamamen bizim yanımızda"
Mustafa Cengiz: "UEFA tamamen bizim yanımızda" UEFA'nın tekrar inceleme kararı sonrası yarın İsviçre'ye gidecek olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’nın tamamen kendi yanlarında olduğunu söyledi. Cengiz eski futbolcuları Gomis hakkında da açıklamalarda bulundu.
10.10.2018 Galatasaray
ABD'de ürküten görüntü!
ABD'de ürküten görüntü! ABD'nin Texas eyaletinde çekilen görüntülerde, şehrin üstüne kara bir bulut kümesi gibi çöken kuş sürüsü halkın panik olmasına sebep oldu.
5.02.2018 Dünya
ASELSAN’dan bir günde 7 imza
ASELSAN’dan bir günde 7 imza ASELSAN, IDEF 2017'nin 2. gününde Türkiye ve dünyanın önde gelen şirket ve kurumları ile 7 farklı anlaşmaya imza attı.
29.09.2021 Gündem
Uçuşlara 17 dakikalık kuş engeli
Uçuşlara 17 dakikalık kuş engeli Hava trafiğini olumsuz etkileyen kuş sürüleri nedeniyle uçaklar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 17 dakika iniş yapamayarak havada tur atmak zorunda kaldı.
29.09.2021 Gündem
THY uçağına kuş sürüsü çarptı
THY uçağına kuş sürüsü çarptı TÜRK Hava Yolları'nın (THY) TK- 2408 sefer sayılı uçağı saat 09...
28.11.2016 Yaşam
THY uçağı kuş sürüsüne çarpınca 4 uçak pas geçti
THY uçağı kuş sürüsüne çarpınca 4 uçak pas geçti TÜRK Hava Yolları’nın Maskat’tan İstanbul’a gelen uçağı Atatürk Havalimanı’na inişe geçtiği sırada, pist yakınlarında martılardan oluşan kuş sürüsüne çarpınca arkadan gelen 4 uçak pisti pas geçmek zorunda kaldı...
22.06.2016 Yaşam
THY’nin 3 günlük lodos bilançosu; 100 sefer iptal
THY’nin 3 günlük lodos bilançosu; 100 sefer iptal Lodos Marmara Bölgesi’ni fena vurdu. THY’nin uçak seferlerinin yanı sıra çok sayıda İDO ve BUDO seferleri de iptal edildi.
12.01.2016 Yaşam
THY uçağı kuş sürüsüne girdi
THY uçağı kuş sürüsüne girdi Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Stuttgart seferini yapan yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra kuş sürüsü içine girince, Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı
29.09.2021 Gündem
250 İzmir yolcusu dehşeti yaşadı!
250 İzmir yolcusu dehşeti yaşadı! Türk Hava Yolları'nın (THY) “Hattuşaş" adlı Airbus A-330 tipi uçağı, bu akşam İstanbul'dan İzmir'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı...
4.04.2015 Yaşam
Avcı'nın favorisi Beşiktaş
Avcı'nın favorisi Beşiktaş İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya kampında gelecek planlarını anlattı.
13.01.2015 Başakşehir
Kuş sürüsüne giren uçak geri döndü!
Kuş sürüsüne giren uçak geri döndü! TÜRK Hava Yolları’nın (THY) “Florya” adlı Airbus A321 tipi uçağı, dün sabah İstanbul’dan Düsseldorf’a gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaptı...
20.11.2014 Yaşam
THY uçağının motoruna kuş sürüsü girdi!
THY uçağının motoruna kuş sürüsü girdi! İSTANBUL-Trabzon seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait yolcu uçağının motoruna, kalkışından kısa süre sonra kuş sürüsü girdi. Uçak Atatürk Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı
12.10.2014 Yaşam
‘13 dakikalık yakıtımız var’
‘13 dakikalık yakıtımız var’ Ankara ve İstanbul’da kuş sürüleri korkuttu...
18.08.2014 Yaşam
YHT kuş sürüsüne çarptı!
YHT kuş sürüsüne çarptı! 'Kuşlar YHT'ye alıştı'
18.11.2013 Yaşam
Havada bu hale geldi!
Havada bu hale geldi! ABD'de, inişe hazırlanan yolcu uçağı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı ve...
2.08.2012 Dünya
Sığırcıklar şahini korkuttu
Sığırcıklar şahini korkuttu İngiltere'de bir kuş sürüsü, kendilerini avlamaya gelen bir şahine karşı koymak için şahin şeklini aldı
15.05.2012 Yaşam
O dönemi çok iyi hatırlıyorum
O dönemi çok iyi hatırlıyorum Ümit Boyner 28 Şubat'la ilgili ilk kez konuştu. İşte o konuşmanın yer aldığı röportaj...
29.09.2021 Gündem
Kuş sürüsü uçağı geri döndürdü!
Kuş sürüsü uçağı geri döndürdü! İstanbul-Taşkent seferini yapan uçak, kuşların uçağın sol motor pallerine çarparak hasar vermesi üzerine Atatürk Havalimanı'na döndü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuş Sürüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuş sürüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.