Kurtçuk

Kurtçuk

Son dakika kurtçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 kurtçuk haberi bulunmuştur. Tüm kurtçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniğine getirilen 3 yaşındaki kızın kulağında 23 adet canlı kurtçuk tespit edildi.
20.09.2023 Yaşam
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı 3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.
16.06.2023 Dünya
Fil Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Fil Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ramazan ayı Müslümanlar için oruç tutulan ve çeşitli ibadetlerin de sürekli yerine getirildiği on bir ayın sultanı olarak geçmektedir. Doğal olarak da Müslümanlar Ramazan ayında birçok duayı okuyarak ayı kendileri için daha da güzel hale getirmektedir. Fil suresi de okunan bu dualar arasında yerini almaktadır.
9.05.2023 Sureler
Alak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Alak Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Alak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Alak Suresi okumanın yararları ve faziletleri Alak Suresi Kur-an'ı Kerim'in 96. sıradaki suresidir. Alak Suresi toplam 19 ayetten oluşmaktadır. Kur'an’ın 597. sayfasına bakıldığında Alak Suresi görülür. Bu sure Kur'an-ı Kerim'in 30. cüzü içerisinde bulunur.
4.05.2023 Sureler
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! Kurtçukların içinde oyun oynarken bulmuşlar
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! Kurtçukların içinde oyun oynarken bulmuşlar Oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda ünlü olmadan önce beraber yaşadığı yakın arkadaşı Matt Damon hakkında konuştu. Arkadaşı evi temizlesin diye yaptığı planı ve bu planın nasıl ters teptiğini anlatan Affleck, bir gün eve geldiğinde Damon'ı içinde bulduğu 'korkunç' durumu da paylaştı.
15.04.2023 Magazin
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Hz. Eyyub kimdir? Hz. Eyüp kaç yıl hasta kaldı, mucizeleri nelerdir?
Hz. Eyyub kimdir? Hz. Eyüp kaç yıl hasta kaldı, mucizeleri nelerdir? Sabrı ile bilinen peygamberlerden birisi de Hz. Eyyub olmaktadır. Hayatında göstermiş olduğu sabır sebebiyle Hz. Eyyub pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Kur'an-ı Kerim'de ismi geçen peygamberlerden olan Hz. Eyyub'un hayatı ağır imtihanlar ile geçmiş ve buna rağmen şeytanın oyunlarına gelmeyerek Allah'ın bildiklerinden ayrılmamıştır. Peki, Hz. Eyyub kimdir? Hz. Eyüp kaç yıl hasta kaldı, mucizeleri nelerdir? Kuran'da Hz. Eyyub hangi surelerde geçiyor? Hz Eyüp kaç yıl sabretti? Eyüp as neden imtihan edildi? İşte Hz. Eyyub hakkındaki bilgiler…
12.09.2022 Dini Bilgiler
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
Bıldırcın ne yer, ne ile beslenir? Bıldırcınlar en çok neyi sever?
Bıldırcın ne yer, ne ile beslenir? Bıldırcınlar en çok neyi sever? Birçok kişi çeşitli hayvanlara bakmayı çok sevmektedirler. Bu hayvanlardan biriside bıldırcındır. Bıldırcın bakmak isteyen kişiler bıldırcının en çok neyi sevdiğini merak etmektedirler. Bıldırcın birçok yiyeceği yese de bazı besinleri daha çok sevmektedir. Bu kuşun kendi başına yiyecek bulma şansı vardır ancak bıldırcın bakan kişiler kendilerine göre yiyecek düzeni ayarlarlar. Bundan dolayı doğru yiyecekleri seçmek son derece önemlidir.
17.11.2021 Gündem
Covid geçiren varis hastaları dikkat!
Covid geçiren varis hastaları dikkat! Covid geçiren varis hastalarının tromboz ihtimali daha yüksek olduğu olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Konukoğlu, varis hastalarında toplar damar tıkanıklığı ihtimalinin daha yüksek olduğu dikkat çekti. Peki, Varis nedir, neden olur? Varisler kimlerde görülür? Covid geçirmek varisleri artırır mı? İşte merak edilenler...
21.06.2021 Sağlık
Maskelerde kurtçuk mu var? Flaş açıklama!
Maskelerde kurtçuk mu var? Flaş açıklama! Sosyal medyada, sıcak su buharına tutulan maskelerden kurtçuklar çıktığı iddialarına uzmanlar tepki gösterdi. Dr. Aytaç Karadağ , "Aslında bu tür asparagas haberler halkımız tarafından da bol miktarda teyit ediliyor veya kabul görüyor. Bu aslında maskeyi takmak istemeyen insanlar için bir bahane teşkil ediyor" diyerek, maske kullanılmamasını cinayet olarak gördüğünü belirtti.
6.04.2021 Gündem
Sinüslerinden 11 kurtçuk çıktı! 'Burnumdan düştü'
Sinüslerinden 11 kurtçuk çıktı! 'Burnumdan düştü' Antalya’da kuru öksürük, burun akıntısı ve ses kısıklığı şikayetleriyle hastaneye başvuran Havva Şirin'in (52) burnundan, 11 kurtçuk çıktı.
9.09.2020 Sağlık
Boğaz ağrısıyla doktora giden kadının bademciğinden kurtçuk  çıkarıldı
Boğaz ağrısıyla doktora giden kadının bademciğinden kurtçuk çıkarıldı Japonya'da boğaz ağrısı şikayetiyle doktora giden bir kadının bademciğinden kurtçuk çıkarıldı.
14.07.2020 Sağlık
Gıda mühendisi açıkladı: Çilekte görülen kurtçuklar...
Gıda mühendisi açıkladı: Çilekte görülen kurtçuklar... Severek tüketilen yaz meyvesi çilekle ilgili sosyal medyada hızla yayılan videolar herkesi şaşırttı. Paylaşılan videolarda tuzlu suya atılan çileğin içerisinden böceklerin çıktığı görüldü. Bu tür meyvelerde kurtçukların görülmesinin çok normal olduğunu belirten Gıda Mühendisi Prof. Dr. Bülent Nazlı, "Kelebek, böcek ve sinekler üreme dönemlerinde yumurtalarını meyvelerin üzerine bırakabiliyor. Bu yumurtalar kurtçukları oluşturuyor. Bu durum doğanın döngüsü ve sağlık açısından risk oluşturmaz" dedi.
26.05.2020 Gündem
Tenya nedir? Beyinde Tenya nasıl oluşur?
Tenya nedir? Beyinde Tenya nasıl oluşur? Boşalım ve sindirim sistemini etkilen bir parazit olan Tenya, çiğ ya da az pişmiş et tüketimiyle insan bulaşır. Peki, Tenya nedir? Beyinde Tenya nasıl oluşur?
18.12.2019 Gündem
Korkunç görüntü! Kafasında kurtçuklar çıktı
Korkunç görüntü! Kafasında kurtçuklar çıktı Kahramanmaraş’ta özel bir bakımevinde kaydedildiği iddia edilen ve yaşlı bir adamın kafasında kurtçuklar türediği görülen görüntüler dehşete düşürdü.
12.12.2019 Yaşam
Yaşamak için duvar kağıdı yediler!
Yaşamak için duvar kağıdı yediler! Ukrayna'nın Dnipro kentinde ihbar üzerine bir eve baskın düzenleyen polis, açlıktan duvar kağıdı ve plastik köpük yemek zorunda kalan beş ve bir yaşlarındaki iki kız kardeşi kurtardı. Kız kardeşlerin 25 yaşındaki anneleri ve erkek arkadaşı ile beraber yaşadığı öğrenildi.
25.11.2019 Dünya
Safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir?
Safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir? Safer ayı, Hicri takvime göre Muharrem ayından sonra gelen ikinci aydır. Halk arasında bela ve musibet ayı şeklinde tarif edilse de Diyanet karşı çıkıyor. Müslümanlar için mübarek aylardan biri olan safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir? Sefer ayında yapılacak ibadetler nelerdir? Diyanet konuyla ilgili ne söylüyor. Detaylar haberimizde.
30.09.2019 Yaşam
Kaşınıyor dediği kulağının içinden öyle bir şey çıktı ki...
Kaşınıyor dediği kulağının içinden öyle bir şey çıktı ki... Bağcılar’da yaşayan bir vatandaş, kaşınan kulağından çıkardığı sinek larvalarını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Kulağındaki ağrı ve kaşıntının devam etmesi üzerine doktora giden hastanın kulağında kalan 1 sinek larvası daha doktor tarafından çıkartıldı.
27.08.2019 Sağlık
Sosyal medya uygulamalarının çökme nedenleri
Sosyal medya uygulamalarının çökme nedenleri İnternet kullanımının önemli bir bölümünü oluşturan Facebook, Instagram, Twiter ve WhatsApp uygulamalarının çökme nedenleri belli oldu. Hayatımızın önemli bir bölümünü kapsayan sosyal medya uygulamaları internet ağında yaşanan sorunlardan ilk adımda etkileniyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, sosyal medya mecralarında yaşanan çökmelerin birden fazla nedeni olduğunu belirtiyor.
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Sivilce neden olur, nasıl geçer?
Sivilce neden olur, nasıl geçer? Sivilce sadece ergenlik döneminde değil, ilerideki dönemlerde de insanı rahatsız eden bir cilt problemi... Yerli yersiz zamanlarda vücudumuzda çıkan bu "baş belası" sivilcelerin neden olduğu ve nasıl tedavi edileceği sık sık araştırılıyor. İşte detaylar...
8.02.2019 Sağlık
İstanbul'da ünlü fast food zincirinde büyük skandal!
İstanbul'da ünlü fast food zincirinde büyük skandal! İstanbul'da yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Aylin Ulu'nun eşiyle birlikte gittiği ünlü fast food zincirinde yediği hamburger hayatını kabusa çevirdi. Yediği hamburger etinin içinden kurtçuk çıkan 6 aylık hamile kadın, yaşadığı olay sonrasında ünlü markaya 30 bin TL'lik tazminat davası açtı. Olayın ardından düşük tehlikesi de geçiren Ulu, 'Bebeğime zarar gelecek diye çok endişe ettim. Hayatım kabusa döndü. Ekmeği bile didikleyerek yiyorum' diye konuştu.
18.11.2018 Gündem
ŞOK! Ünlü Fast Food zincirinin hamburgerinden bu çıktı!
ŞOK! Ünlü Fast Food zincirinin hamburgerinden bu çıktı! Brezilya'da ünlü bir fast food zincirinden alınan hamburgerin içinden iddiaya göre kurtçuk çıktı. Gördükleri karşısında şoka giren kadın uzun süre kendine gelemedi
1.02.2018 Dünya
Doktorlar bebeğin bezini açınca şoke oldu!
Doktorlar bebeğin bezini açınca şoke oldu! ABD’nin Oklahoma eyaletinde bir çift çocukları olduğunda ne yapacaklarını bilemediler. Yardım veya tavsiye istemek yerine ikiz kızlarına kendi başlarına ‘bakmaya’ devam ettiler ve bu da az kalsın çocuklarının hayatına mal olacaktı.
22.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kurtçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.