Kürt

Kürt

Son dakika kürt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürt gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.194 kürt haberi bulunmuştur. Tüm kürt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
26.07.2024Gündem
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisi
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisiGaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, 6 Şubat 2023'teki depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.
26.07.2024Gaziantep
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı’da bir mekanda sahne aldı. Şarkılarıyla kulakların pasını dilen Yener dansıyla da beğeni topladı. Mekana gelenler arasında Yener'le yıllar süren küslüğü sona eren Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt da vardı.
23.07.2024Magazin
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt  Icardi'ye özendi, imaj tazeledi
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt Icardi'ye özendi, imaj tazelediDemet Akalın'ın eşi Okan Kurt imaj değiştirdi. Kurt'un son hali, Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi'ye benzetildi.
21.07.2024Magazin
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladı
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladıGaziantep’in Yavuzeli ilçesinde hayata geçirilen proje sayesinde 14 ev kadını eğitim aldıkları serada üretime başladı.
20.07.2024Gaziantep
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendi
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları15 Temmuz’un yıl dönümünde Börü ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ile anlamı sorgulanıyor. Peki, Börü ne demek? Börü film konusu nedir?
15.07.2024Gündem
Adana'da KPSS'ye sıcak nedeniyle uykusuz girdi! "Adana'da yaşıyoruz, hava çok sıcak"
Adana'da KPSS'ye sıcak nedeniyle uykusuz girdi! "Adana'da yaşıyoruz, hava çok sıcak"Adana'da KPSS'ye 3'üncü kez giren genç, bir önceki gece heyecandan değil sıcak nedeniyle uykusuz kaldığını söyledi.
15.07.2024Yerel Haberler
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdur
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdurEmniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, “15 Temmuz’da Türk milleti ve Cumhurbaşkanımızın duruşu dünyadaki darbelerin kaderini değiştirdi” dedi.
10.07.2024Gündem
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruz
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından 11 kentte 276 bin konut ve iş yerinde inşa çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Şu ana kadar 76 bin yuvamızı, vatandaşlara teslim ettik. Amacımız, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini sağlamak olacak. 2025 yılı sonuna geldiğimizde deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
7.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Hollanda - Türkiye maçı heyecanı Misli'de!
Hollanda - Türkiye maçı heyecanı Misli'de!Son 16'da Avusturya'yı kupa dışına iten A Milli Takımımız, Berlin'de Hollanda ile yarı finale kalabilmek için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
6.07.2024İddaa
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?Avusturya maçında attığı 2 golle dünyanın gündemine oturan Merih Demiral’ın Bozkurt işareti yapması tepki çekti. Almanya'nın başvurusu üzerine Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattı. Öte yandan TFF konuya ilişkin bir savunma dosyası hazırladı. Peki Bozkurt işareti ve simgesi ne demek, Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı? Bozkurt işaretini ilk kim yaptı? İşte Bozkurt işaretinin anlamı ve merak edilen diğer detaylar…
5.07.2024Gündem
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemede
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemedeEski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın görülmesine başlandı. 5 gün sürecek duruşmanın ilk günü savunma yapan sanıklar daha önceki ifadelerinden farklı beyanlarda bulundu...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktorda
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktordaİran'daki son anketlerde önde görünen doktor Mesud Pezeşkiyan, "Türklüğümle gurur duyuyorum" diyor. Açık sözlülüğüyle tanınan Türk siyasetçi ipi göğüslemesi halinde İran'ın ilk Türk cumhurbaşkanı olacak.
28.06.2024Gündem
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sundu
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sunduİran'da 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için oy verme işlemi bu sabah başladı. Seçimlerde reformist aday Mesud Pezeşkiyan, muhafazakar adaylar Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, eski Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Said Celili ve eski İçişleri Bakanı Mustafa Purmuhammedi yarışıyor. Yaklaşık 88 milyon nüfusa sahip ülkede, 62 milyon seçmen, 59 binden fazla merkezde kurulan sandıklarda oy kullanabilecek.
28.06.2024Dünya
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecekPartisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.