Kürşat Yılmaz

Kürşat Yılmaz

Son dakika kürşat yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürşat yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürşat yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürşat Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürşat yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 kürşat yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm kürşat yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kürşat Yılmaz tahliye edildi!
Kürşat Yılmaz tahliye edildi! Kocaeli F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, gece tahliye oldu. Kürşat Yılmazın avukatı Hasan Özay, güvenlik sebebiyle gece yarısından sonra, tahliye edildiğini duyurdu.
30.10.2021 Gündem
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış Çalıştığı kurumdan ikramiye çekip birçok bankadan da kredi alarak sırra kadem basan imam Mehmet Yılmaz, Filipinler’e kaçtı. Sonrasında kuzenini de ‘evlendirme’ vaadiyle Filipinler’e çağırdı. Burada Julia Ann Napari ile evleneceğini düşünen kuzen Kürşat Yılmaz bir dizi evrağa imza attı. Ancak Kürşat Yılmaz, kuzeni Yılmaz tarafından dolandırıldı. Açılan dava sonucunda Kürşat Yılmaz’ı dolandıran Mehmet Yılmaz hapis cezasına çarptırıldı.
21.10.2021 Yaşam
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler"
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler" Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 76 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklık yapan Kürşat Yılmaz, ‘Bana Hrant Dink'in resmini gösterdiler, 'bunu öldür' dediler’ dedi.
21.02.2020 Yaşam
Kürşat Yılmaz'a toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası
Kürşat Yılmaz'a toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle 66 yıl hapis cezasına çarptırılan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz'ın Yargıtay'dan dönen davasında, karar çıktı.
4.12.2019 Gündem
Eski imam skandalında yeni gelişme! Avukatla ilişkisini kameraya aldı
Eski imam skandalında yeni gelişme! Avukatla ilişkisini kameraya aldı Amcasının oğluna yönelik düzenlediği sahte senet davası ile gündeme gelen eski imam Mehmet Yılmaz’ın, bir başka dosyada da Filipinli bir avukata yönelik ‘şantaj’ suçlaması ile yargılandığı ortaya çıktı. Dava dosyasına göre Yılmaz, 143 bin dolar borç aldığı avukatı, parasını ödemek için İstanbul’a çağırdı. Filipinli avukat ile kaldığı otel odasında birlikte olan Yılmaz o anları kayda aldı. Yılmaz hakkında, parasını isteyen avukatı, birlikte oldukları anlara ilişkin görüntüleri ailesine göndermekle tehdit ettiği iddiası ile dava açıldı.
14.11.2019 Gündem
İmamın şok oyunu! Evlendireceği kadın sevgilisi çıktı
İmamın şok oyunu! Evlendireceği kadın sevgilisi çıktı Sahte senet iddiası ile iki kişi hakkında açılan dolandırıcılık davasında ilginç ayrıntılar yer aldı. Kuzenini evlendirme vaadi ile Filipinler’e çağıran eski imam, kuzenini sevgilisi ile tanıştırdı, sahte senetle de icra takibi yaptı. Dosyaya göre, davacı ile davalı öz amca çocuğu. Sanıklardan Mehmet Yılmaz, bir dönem imamı olduğu caminin de parasını alıp Filipinlere kaçtığı için Diyanet’in meslekten çıkardığı bir isim. Diğer sanık Hünkar Meletli ise yargılandığı davalarda 11 yıl hapis cezası aldı 4 kez cezaevine girip çıktı.
13.11.2019 Yaşam
KPSS sorularının çalınması davasında yeni gelişme!
KPSS sorularının çalınması davasında yeni gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince 10 Temmuz 2010'daki KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen ile firari Adil Öksüz'ün akrabası Sahure Öksüz'ün de aralarında bulunduğu 73 sanık hakkında, savcı mütalaasını sundu.
4.04.2019 Gündem
Kürşat Yılmaz davasında flaş gelişme!
Kürşat Yılmaz davasında flaş gelişme! Yargıtay'dan dönen Kürşat Yılmaz davasında yeni gelişme yaşandı. Savcı, Kürşat Yılmaz'ın 30 yıla kadar hapsini talep ederken, İbrahim Tatlıses ve Alişan'ın davasının düşmesini talep etti
17.01.2019 Gündem
Serbes, 1 yıl sonra serbest
Serbes, 1 yıl sonra serbest MHP’nin af teklifi cezalarda 5 yıllık indirim sağlıyor. 163 bin kişinin yararlanacağı teklif sayesinde, alkollü kullandığı aracıyla 3 kişilik ailenin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes de erken tahliye edilecek
24.09.2018 Gündem
MHP'nin af teklifi Meclis'te! "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile..."
MHP'nin af teklifi Meclis'te! "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile..." MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız MHP'nin af teklifini Meclisi Başkanlığı'na sunduktan sonra basın açıklaması yaptı. Soruları da yanıtlayan Yıldız Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla ilgili, "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile ömrünün tamamını cezaevinde geçirir" dedi.
24.09.2018 Siyaset
Adıyaman şehitleri, memleketlerine uğurlandı
Adıyaman şehitleri, memleketlerine uğurlandı ADIYAMAN’da, dün PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Astsubay Başçavuş Aydın Özer ile uzman çavuşlar Mehmet Kürşat Yılmaz, Gökhan Tekerek ve Tuncer Doğan’ın cenazeleri, düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi.
17.08.2018 Gündem
HDP’de Demirtaş’tan başka adam mı yoktu?
HDP’de Demirtaş’tan başka adam mı yoktu? MHP lideri Bahçeli, HDP’nin PKK’nın gölgesinden kurtulması ihtiyacı ile Selahattin Demirtaş’ı aday göstermesinin çeliştiğini dile getirdi
15.06.2018 Siyaset
Kürşat Yılmaz: Hrant Dink'i öldürmemi istediler
Kürşat Yılmaz: Hrant Dink'i öldürmemi istediler Kürşat Yılmaz, FETÖ’nün Ankara imamı İsmail E.’nin, “Ermeni lobisi oluşturmaya çalışıyor” diyerek Hrank Dink’i öldürmesini teklif ettiğini söyledi. Yılmaz, “Cemaatin mafyası olmamı istediler.” dedi
29.09.2021 Gündem
Cinayetin 6’ncı şüphelisi altın tabancalı kabadayı
Cinayetin 6’ncı şüphelisi altın tabancalı kabadayı Gültekin Alan ile birlikte adliyeye sevk edilen 6’ncı kişinin ise aynı koğuşta kalan ve 2000’li yılların başında Ege Bölgesi’nde cinayet, adam yaralama, gasp, çek- senet tahsilatı, kumar, tefecilik ve şantaj gibi birçok suça adı karışan çete lideri Ahmet Tekin Baykal olduğu anlaşıldı...
13.04.2016 Yaşam
Silahı cezaevine sokanların isimleri belli oldu
Silahı cezaevine sokanların isimleri belli oldu Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in cezaevinde vurulması ile ilgili katil zanlısıyla birlikte bir gardiyan ve kadın adliyeye sevk edildi. Bu arada Gültekin Alan ile adliyeye sevk edilen cinayetin 6. şüphelisi çete lideri Ahmet Tekin Baykal çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bekir Ozan Karabükspor'da
Bekir Ozan Karabükspor'da PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, orta saha oyuncusu Bekir Ozan Has'la sözleşme imzaladı.
30.06.2015 Futbol
Karabük'te görev dağılımı yapıldı
Karabük'te görev dağılımı yapıldı PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un yeni göreve gelen yönetimi, önce görev dağılımı yaptı sonra olağanüstü genel kurul kararı aldı
18.06.2015 TFF 1.Lig
Karabükspor yeni başkanını seçti
Karabükspor yeni başkanını seçti PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel kurulunda, daha önce kulüpte bir çok defa yönetim kurulu üyesi olarak yer alan avukat Hakan Yılmaz, başkanlığa seçildi.
13.06.2015 TFF 1.Lig
Yeraltı dünyasının ünlü ismi hastanede
Yeraltı dünyasının ünlü ismi hastanede Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde bulunan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz, yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Tatlıses ve Alişan için karar verildi!
Tatlıses ve Alişan için karar verildi! Duruşmaya örgütün lideri olduğu öne sürülen Kürşat Yılmaz ile örgüte yardım ettikleri iddia edilen İbrahim Tatlıses ve Alişan’ın da aralarında bulunduğu diğer sanıklar gelmedi.
5.11.2014 Magazin
Ergenekon'da 6 yılın özeti
Ergenekon'da 6 yılın özeti 12 Haziran 2007'de Ümraniye'de bir gecekonduda el bombalarının bulunmasıyla başlayan Ergenekon davasında bugüne kadar neler yaşandı? İşte 6 yılın özeti..
29.09.2021 Gündem
Gizli tanık: Evrakları Paşa'dan almış
Gizli tanık: Evrakları Paşa'dan almış ”Ergenekon” davasında dinlenilen gizli tanık ”Yıldız”, ”Ergün Poyraz’a yazdığı kitapların bütün evraklarını Tuncer Kılınç Paşa veriyormuş” dedi...
29.09.2021 Gündem
Devlet Halis Toprak'ı öldürtmek istedi
Devlet Halis Toprak'ı öldürtmek istedi Peker: Ölüm listesinden çıkmak için para ödediler
29.09.2021 Gündem
İşte şike dosyasında ön plana çıkan maçlar
İşte şike dosyasında ön plana çıkan maçlar Savcılığın dosyasında, 31 Mart'ta yapılan, ancak soruları çalındığı tespit edilen menajerlik sınavındaki usulsüzlüğün yöntemi ve kişileri de ortaya çıkarıldı...
10.07.2011 Futbol
'Baba bunu bize nasıl yaparsın!'
'Baba bunu bize nasıl yaparsın!' Şike Operasyonu'nu yapan Organize Şube müdürünün oğlu da Fenerbahçeli...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürşat Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürşat yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.