Loto milyoneri Türk Almanya'da olay oldu! Sevgilisini yanına aldı sonrası bomba
Loto milyoneri Türk Almanya'da olay oldu! Sevgilisini yanına aldı sonrası bomba Almanya’nın Dortmund şehrinde yaşayan “Çiko” lakabıyla bilinen Türk asıllı Kürşat Yıldırım 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Yıldırım ve kız arkadaşı Candice, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla gündem yarattı. Kız arkadaşının paraya burnunu sildiği anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.
28.10.2023 Yaşam
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu Almanya'da yaşayan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz yıl loto ikramiyesini kazandı. Yaşadığı mutluluğu medya aracılığı ile kamuoyuna duyuran Yıldırım dolandırıcıların hedefi oldu. 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Yıldırım'ın dolandırılma hikayesinde İstanbul detayı dikkat çekti.
22.01.2023 Yaşam
Almanya’da lotodan 10 milyon euro kazandı, memleketinde ihtiyaç sahiplerine yardım yaptı
Almanya’da lotodan 10 milyon euro kazandı, memleketinde ihtiyaç sahiplerine yardım yaptı Almanya’da lotodan 10 milyon euro büyük ikramiyeyi tutturan Kürşat Yıldırım (42), memleketi Kırşehir’e geldi. Yıldırım, “Kırşehir’e odunu, kömürü olmayan insanlara, yetimlere yardım etmek amacıyla geldim. 300 bin TL tutarında yardımım dokundu. Memleketimden 'Sen burada doğup büyüdün. Memleketine destek vermiyorsun. Bizlerin mesajlarına dönüş dahi yapmıyorsun' diye mesaj aldım. Bütün her şeye yetişemiyorum. Günde 1 milyon kişi yazıyor. Bir de bir anda televizyon, gazete bütün herkes üzerime gelince ne yapacağımı şaşırıyorum" dedi.
10.01.2023 Haber