Kulüpler Birliği Vakfı

Kulüpler Birliği Vakfı

Son dakika Kulüpler Birliği Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kulüpler Birliği Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kulüpler Birliği Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kulüpler Birliği Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kulüpler birliği vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 kulüpler birliği vakfı haberi bulunmuştur. Tüm kulüpler birliği vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Süper Lig
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
TFF'den yayın ihalesi açıklaması
TFF'den yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Süper Lig
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı. Koca, toplantıda Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti.
15.01.2024 Süper Lig
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig maçlarının 3 sezonluk yayın hakları için ihale dökümanlarını alma sürecinin başladığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
Ali Koç özel uçağına binip Halil Umut Meler'in yanına gitti: Reklamı olmaz
Ali Koç özel uçağına binip Halil Umut Meler'in yanına gitti: Reklamı olmaz Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp başkanlarıyla birlikte, Süper Lig'de MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti. Ziyaret sonrası Koç açıklamada bulundu. İşte detaylar...
16.12.2023 Fenerbahçe
TFF'den flaş play-off açıklaması
TFF'den flaş play-off açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni dönem yayın ihalesiyle ve yeni bir lig tasarımı önerisi ile ilgili detayları açıkladı.
30.11.2023 Süper Lig
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, “Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim” diye konuştu.
20.07.2023 Süper Lig
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Üç büyük kulüp, yeni sezon öncesi mini turnuva yapacak
Üç büyük kulüp, yeni sezon öncesi mini turnuva yapacak Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu işbirliği ile organize edilen 'Omuza Omuza' Yardım ve Dayanışma Kampanyası çerçevesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezon öncesi mini bir turnuva yapacak.
1.03.2023 Futbol
Kylian Mbappe'den "Omuz Omuza" kampanyasına destek
Kylian Mbappe'den "Omuz Omuza" kampanyasına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu işbirliği ile organize edilen 'Omuza Omuza' Yardım ve Dayanışma Kampanyası'na Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe de destek verdi.
1.03.2023 Futbol
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
'Omuz Omuza' kampanyasında Pep, Wenger, Merih, İlkay mesajları
'Omuz Omuza' kampanyasında Pep, Wenger, Merih, İlkay mesajları Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın depremden etkilenenlere destek amacıyla başlatacağı 'Omuz Omuza' kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı.
26.02.2023 Şampiy10
Omuz Omuza kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı
Omuz Omuza kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın depremden etkilenenlere destek amacıyla başlatacağı 'Omuz Omuza' kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı.
26.02.2023 Vatan TV
TFF'ye yılın teklifi! 2011-12 sezonu geri dönüyor
TFF'ye yılın teklifi! 2011-12 sezonu geri dönüyor Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından sonra TFF'ye flaş bir teklifte bulunuldu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin soğuk baktığı 'Play-Off' önerisi spor camiasında oldukça tartışma konusu oldu.
23.02.2023 Süper Lig
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için Galatasaray kaptanı Işıl Alben'den destek geldi. Alben, Avrupa Şampiyonluğunu kazandığı maçta giydiği formayı satışa çıkardı
12.02.2023 Basketbol
Süper Lig'in geri kalanı için karar verildi! İşte TFF'nin yol haritası
Süper Lig'in geri kalanı için karar verildi! İşte TFF'nin yol haritası Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Süper Lig'de hayata geçirilecek kararları belirledi. Bu kapsamda Hatayspor ve Gaziantep FK'nın durumu belli olurken yabancı kontenjanı konusunda da yeni olanaklar tanınacak. TFF'nin resmi sitesinden de alınan kararlarla alakalı resmi bir açıklama yapıldı.
12.02.2023 Şampiy10
Kendi camiasından bile büyük tepki görmüştü! Beşiktaş'tan açıklama
Kendi camiasından bile büyük tepki görmüştü! Beşiktaş'tan açıklama Beşiktaş, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin tepki çeken sözlerine ilişkin resmi sitesi üzerinden bir açıklama paylaştı.
12.02.2023 Beşiktaş
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması...
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması... TFF, Hamit Altıntop ve Erden Timur'un havalimanında görüntülendiği fotoğrafların ardından bir açıklama yaptı.
16.01.2023 Galatasaray
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, son günlerde Jorge Jesus iddiaları hakkında 'Hocamızın Mayıs ayına kadar sözleşmesi var' ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti Fenerbahçe hazırlık maçında İtalya temsilcisi Salernitana'yı İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin golleriyle 3-0 mağlup etti.
10.12.2022 Fenerbahçe
Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Villarreal maçı canlı yayın bilgileri!
Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Villarreal maçı canlı yayın bilgileri! Galatasaray sahasında Villarreal’i ağırlıyor. Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga organize edilen dostluk turnuvasında temsilcimiz Galatasaray İspanyol ekiplerinden Villarreal ile karşılaşacak. Futbolseverler Galatasaray Villarreal maçı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları…
6.12.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kulüpler Birliği Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kulüpler birliği vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.