Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 204 sözleşlmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 24 ilde 107 koruma ve güvenlik görevlisi, 61 temizlik görevlisi, 36 şoför alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı 69 arkeolog ve müze araştırmacısı alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, münhal Arkeolog ve Müze Araştırmacısı pozisyonlarına sözlü sınav ile toplam 69 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alımı şartları!
1.04.2022 Personel Alımı