Külçe

Külçe

Son dakika külçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan külçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını külçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Külçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan külçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 982 külçe haberi bulunmuştur. Tüm külçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Altın bayram öncesi rekor tazeledi! Dev bankadan yıl sonu tahmini geldi, görülmemiş rakamlara çıkacak
Altın bayram öncesi rekor tazeledi! Dev bankadan yıl sonu tahmini geldi, görülmemiş rakamlara çıkacak  Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasalardaki hareketlilik altın için yeni rekor getirdi. Aylık en yüksek reel getiri sağlayan yatırım aracı külçe altın oldu. Öte yandan altının ons diyatı 2352 dolar ile rekor kırarken İsviçreli UBS yıl sonu için yeni altın tahmininde bulundu. Altın yatırımcısının en çok merak ettiği yıl sonu tahmini ile ilgili detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira!
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira! Kars'ta Ermenistan uyruklu 2 kişinin ayakkabılarına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon lira olan 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın ele geçirildi.
3.04.2024 Gündem
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Ne altın ne de dolar! İşe Şubatta en yüksek getiri sağlayan yatırım
Ne altın ne de dolar! İşe Şubatta en yüksek getiri sağlayan yatırım Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının BIST 100 endeksi olduğunu açıkladı.
8.03.2024 Ekonomi
Altına yatıran kazandı! Külçe altın  rekor kırdı
Altına yatıran kazandı! Külçe altın rekor kırdı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının, külçe altın olduğunu açıkladı.
8.02.2024 Ekonomi
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı Ağrı’da düzenlenen iki ayrı operasyon sonucunda piyasa değeri 27 milyon 300 bin lira değerinde 14 kilo 448 gram külçe altın ele geçirildi.
6.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı Sivas’ın İmranlı ilçesinde durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünden 6 kilo ağırlığında 13 parça külçe altın ile 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.
28.12.2023 Gündem
Nevra Bilem kimdir? Nereli, kaç yaşında?
Nevra Bilem kimdir? Nereli, kaç yaşında? Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Nevra Bilem de o fenomenlerden biri oldu. Altın paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Nevra Bilem'in hayatıyla merak ediliyor. Peki, Nevra Bilem kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.11.2023 Gündem
TÜİK açıkladı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı?
TÜİK açıkladı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 2,36, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 0,89 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.11.2023 Finans
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar var
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar var Esenyurt’ta bir kişi yürüyerek geldiği kıraathaneye kurşun yağmuruna tutup kaçtı. Saldırıda 2 kişi yaralanırken, polis çalışma başlattı.
16.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olay
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olay Beylikdüzü’nde kuyumcu olduğunu söyleyen kişi külçe altın görünümlü çakmağı sokakta bir kişiye 18 bin 200 TL karşılığında sattı. Polisin çalışmasıyla yakalanan ve 70 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2023 Yaşam
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
En büyük altın rezervine sahip ülkeler açıklandı! İşte Türkiye'nin listedeki yeri
En büyük altın rezervine sahip ülkeler açıklandı! İşte Türkiye'nin listedeki yeri Altın fiyatları dünyada önemli bir yer tutuyor. Altın dünyada en çok değerli madenlerden biridir. Altın özellikle düşük bir erime noktasına sahip madenler içerisinde yer alır. Bu sebepten dolayı külçe ve takı ile beraber bozuk gibi birçok farklı hale getirilme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda asitte ve birçok farklı çözeltide çözünmeyen bir maddedir. İşte dünyadaki en çok altın rezervinde sahip olan ülkeler ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
13.09.2023 Ekonomi
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor... Her fırsatta Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı yapan senatör Bob Menendez'in başı bela. ABD kongresinde Türkiye karşıtlığı ve Rum ile Ermeni lobisine yakınlığı ile bilinen Bob Menendez ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor. New York Post gazetesi, Senatör Bob Menendez'in eşini, Adalet Bakanlığı'nın rüşvet soruşturmasından önce 400 bin dolarlık külçe altın sattığı iddiasında bulundu.
27.08.2023 Dünya
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar?
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar? Hurda demir kilosu ne kadar, güncel hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatları meraklısı tarafından sorgulanıyor. Hurda fiyatlarında yükseliş yaşanırken, geri dönüşüm sektöründe çalışanlar “Hurda demir kilosu ne kadar?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Ne altın ne dolar... İşte en çok kazandıran yatırım
Ne altın ne dolar... İşte en çok kazandıran yatırım Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 9,22 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
8.08.2023 Ekonomi
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
18.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Külçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki külçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.