Kulak

Kulak

Son dakika kulak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kulak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kulak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kulak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kulak gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.107 kulak haberi bulunmuştur. Tüm kulak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor Emekli milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekli vatandaşların hesabına 18 bin lira et ödeme yapılıyor. Şu anda halihazırda promosyon anlaşması olan emekli herhangi bir tarihe bağlı kalmaksızın anlaşmasını feshedebiliyor. Anca burada bir cayma bedeli ödüyor. Örnek vermek gerekirse 3 yıllık promosyon anlaşması yapan ve bu anlaşma neticesinde 3 bin TL ödeme alan bir emekli ikinci yılı doldurduğunda bankasını değiştirmek istediğinde sözleşmesinin bitimine son 1 yılı kaldığı için bin TL cayma bedeli ödeyerek bankasını değiştirme imkanı sunuyor. 18 bin liraların konuşulduğu yeni promosyon ücretinde ise ödenecek olan cayma bedeli devede kulak kalıyor. Öte yandan bankalar yeni promosyon rakamlarını açıkladı. İşte promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 31 Mart seçimleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Diyarbakır’dan Trabzon’a, Hatay’dan Samsun’a, Muğla’dan Çorum’a, Karabük’ten Hakkâri’ye kadar ülkemizin dört bir ucundaki vatandaşlarımızla kucaklaştık. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz manzara şudur: Bizler tüm farklılıklarımızla 85 milyonluk büyük bir aileyiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri Kulak kiri makul miktarda olduğu takdirde kanalları enfeksiyonlara karşı korunmada yardımcı olur. Ancak kulakları temizlemek için kullanılan pamuklu çubuk temizlik yerine aslında zarar veriyor. Bunun yerine kulakların temiz kalmasını sağlayan birçok basit ve sağlıklı yol var.
27.03.2024 Yaşam
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor. Koyun kulağı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların iftarlarında yer alıyor.
26.03.2024 Adana
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin"
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin" Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, ramazan ayında yaz aylarında olduğu gibi bağışların aşağı yönlü düştüğü zamanlar olduğundan herkesi kan bağışı yapmaya davet ederek, tüm bağış noktalarının iftar sonrasından gece 24.00'a kadar açık tuttuklarını belirtti.
15.03.2024 Adana
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Kulaklığı uzun süre kulakta tutunca bakın ne oluyor? Kulaklık, problemleri kat kat artırıyor
Kulaklığı uzun süre kulakta tutunca bakın ne oluyor? Kulaklık, problemleri kat kat artırıyor Sıklıkla kulaklık kullanıyorsanız kulak kirinden muzdarip olmalısınız. Ancak kulaklık kullanan kişilerin yaşadığı tek sıkıntı bu değil. Gelin birlikte bakalım.
14.03.2024 Yaşam
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) himayelerinde başlatılan ve Roketsan tarafından geliştirilen Atmaca Füzesi, Kale Ar-Ge tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli Turbojet Motoru (KTJ-3200) ile gerçekleştirilen atışta, hedefini başarıyla vurdu.
10.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ne kadar iyi bir taktisyen olduğunu Union SG deplasmanında gösterdi. Sarı lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı, uzun oyunculardan kurulu ve duran toplarda etkili olan rakibi kendi silahıyla vurdu. Fizikli ve hızlı oyunculara sahip Union Saint-Gilloise karşısında akılcı bir savunma futbolu oynattı, takımının tecrübesinden yararlandı. Çağlar Söyüncü sakatlansa da B planını hemen devreye sokup sorunu çözdü.
9.03.2024 Fenerbahçe
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor!
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor! Yumurtaların dünya çapında kahvaltılıklar arasında yer alması sizi yanıltmasın. Sivilceye yatkın bir cildiniz varsa bunun için endişelenmelisiniz. Cildinizin çorak bir tarlaya benzemesini ve sivilceyle dolu olmasını istemiyorsanız bu tavsiyeye kulak verin.
6.03.2024 Yaşam
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.
4.03.2024 Adana
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5. Nesil Savaş uçağımız Kaan ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. 15 yıllık çalışmanın başarısı olan KAAN önemli bir testle kritik eşiği aştı. 2028'de hava envanterimize katılmasını bekliyoruz." dedi.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor' dedi. İlk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN ile ilgili olarak ise Erdoğan, 'Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler.' ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüreğir ilçesindeki kentsel dönüşüm projesini inceleyip vatandaşlara, “Burada 950 civarında yer yıkıldı ve bu sayıya yakın bir iş yeri ve konut yapılıyor. 2 sene gibi bir süre verilmiş. 1 sene kalmış. Bu süreyi de bugün müteahhit ile görüşüp geriye çekip bu senenin sonuna kadar teslim etmeye çalışacağız” diyerek müjde verdi.
21.02.2024 Adana
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi DEM Parti'nin İstanbul'da seçime giremeyeceği ile ilgili iddialar hakkında İl Seçim Kurulu'ndan açıklama geldi.
20.02.2024 Gündem
Hamilelikte hazımsızlık yaşıyorsanız, bu önerilere kulak verin! Kasılmaların önüne geçilirken, sindirim yavaşlar
Hamilelikte hazımsızlık yaşıyorsanız, bu önerilere kulak verin! Kasılmaların önüne geçilirken, sindirim yavaşlar Heyecan dolu bir süreç devam ediyor. Kimi ilk adımları atmış olmanın heyecanını yaşıyor, kimi de bu heyecanlı sürece adım atmayı sabırsızlıkla bekliyor. Bulantılar artık daha belirgin hale gelmiş ek olarak hazımsızlık da eklenmişse, günlük yaşam kalitesinde düşüş yaşanabiliyor. Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük endişelenmek yerine hamilelik döneminin tadını çıkarmak ve hazımsızlık sorunun üstesinden gelmek için önerilerde bulundu.
18.02.2024 Yaşam
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kulak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kulak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.