Küçük Uçak

Küçük Uçak

Son dakika küçük uçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük uçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük uçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.310 küçük uçak haberi bulunmuştur. Tüm küçük uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü!
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü! Dünyanın birçok ülkesinde şubesi bulunan McFit fitness salonlarının dünyaca ünlü sahibi Rainer Schaller'i taşıyan uçağın Kosta Rika'da düştüğü bildirildi. Peki, Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir?
25.10.2022 Dünya
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Dünya
ABD'de havalimanında 2 uçak çarpıştı: 4 ölü
ABD'de havalimanında 2 uçak çarpıştı: 4 ölü ABD'nin Las Vegas Havalimanı'nda iki küçük uçağın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
18.07.2022 Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanı Truss: Putin iğrenç taktikler uyguluyor
İngiltere Dışişleri Bakanı Truss: Putin iğrenç taktikler uyguluyor İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukraynalı sivilleri kaçırmak gibi "iğrenç taktik" kullanmakla suçladı.
29.03.2022 Dünya
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde 30’dan fazla ülkenin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasının ardından Rusya, sivil filolarda uçan kiralık uçakları kendi tesciline geçirdi ve dış hat uçuşlarını Rusya üretimi uçaklarla yapmaya karar verdi. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) son aldığı kararla bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Rus yetkililer ise yaptıkları açıklamada İran modelini örnek alacaklarını belirtti. Uzmanlar, kararın etkilerine dikkat çekti.
29.03.2022 Dünya
Mariupol’de ilerleyen Rus tankı el tipi tanksavar ile vuruldu
Mariupol’de ilerleyen Rus tankı el tipi tanksavar ile vuruldu Rus ordusunun kontrolü sağlamaya çalıştığı Ukrayna'nın Mariupol kentinde alan kontrolü yapan bir Rus tankı, pusuya yatan bir Ukraynalı direnişçi tarafından el tipi tanksavar ile vurulmasına rağmen patlamadı.
29.03.2022 Dünya
Meksika’da küçük uçak süpermarketin üzerine düştü: 3 ölü, 5 yaralı
Meksika’da küçük uçak süpermarketin üzerine düştü: 3 ölü, 5 yaralı Meksika’nın Temixco kentinde çift motorlu bir küçük uçak süpermarketin üzerine düştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
29.03.2022 Dünya
Meksika’da küçük uçak süpermarketin üzerine düştü!
Meksika’da küçük uçak süpermarketin üzerine düştü! Meksika’nın Temixco kentinde çift motorlu bir küçük uçak süpermarketin üzerine düştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
29.03.2022 Dünya
Sosyal medya fenomenlerinin feci ölümü! Günler sonra bulundular!
Sosyal medya fenomenlerinin feci ölümü! Günler sonra bulundular! Amerikalı ünlü Youtuber Josh Neuman (22) ile Belçikalı fenomen Nicola Bellavia İzlanda'daki uçak kazasında hayatını kaybetti.
8.02.2022 Dünya
Fransa’da küçük uçak düştü: 2 ölü
Fransa’da küçük uçak düştü: 2 ölü Fransa’nın kuzeyindeki Lille kenti yakınlarında özel bir küçük uçağın düşmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi.
24.08.2021 Dünya
Avustralya’da küçük uçak düştü, pilot hayatını kaybetti
Avustralya’da küçük uçak düştü, pilot hayatını kaybetti Avustralya’nın Queensland eyaletinde akrobasi için tasarlanmış küçük bir uçağın düşmesi sonucu pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.
18.08.2021 Dünya
Yerli ve milli helikopterlerin yolu açıldı
Yerli ve milli helikopterlerin yolu açıldı TUSAŞ, Gökbey'den başlayarak büyük sınıf helikopter geliştirme konusundaki kabiliyetini belgelendirdi.
21.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı Meksika'nın kuzeyinde küçük uçağın düşmesi sonucu altı kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
28.03.2021 Dünya
ABD'nin Louisiana kentinde küçük uçak düştü: 2 ölü
ABD'nin Louisiana kentinde küçük uçak düştü: 2 ölü ABD'nin Louisiana eyaletinde düşen küçük uçaktaki 2 kişi yaşamını yitirdi.
17.10.2020 Dünya
ABD'de uçak evin üzerine düştü: 3 ölü: 4 yaralı
ABD'de uçak evin üzerine düştü: 3 ölü: 4 yaralı ABD’nin Utah eyaletinde küçük uçak, yerleşim alanına düştü. Kaza yapan uçakta 3 yetişkin ve 3 çocuk olduğu ifade edildi. Kaza sonucu bu kişilerden 3’ü yaşamını yitirirken; 1’i uçağın düştüğü yerleşim alanından olmak üzere 4 kişi de yaralandı.
26.07.2020 Dünya
ABD'de küçük uçak düştü: 5 ölü
ABD'de küçük uçak düştü: 5 ölü ABD'nin Georgia eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu cenaze törenine giden aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
7.06.2020 Dünya
Arjantin'de küçük uçak düştü: 2 ölü, 2 yaralı
Arjantin'de küçük uçak düştü: 2 ölü, 2 yaralı Güney Amerika ülkesi Arjantin'de bir küçük uçağın iniş sırasında düşmesi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.
6.05.2020 Dünya
Avustralya’da iki küçük uçak havada çarpıştı: 4 ölü
Avustralya’da iki küçük uçak havada çarpıştı: 4 ölü Avustralya’nın Victoria eyaletindeki Mangalore kasabası yakınlarında havada çarpışarak düşen iki küçük uçakta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.
19.02.2020 Dünya
ABD'de uçak kazası: 9 ölü, 3 yaralı
ABD'de uçak kazası: 9 ölü, 3 yaralı ABD'nin Güney Dakota eyaletinde meydana gelen küçük uçak kazasında 2'si çocuk 9 kişi öldü.
1.12.2019 Dünya
ABD'de gösteri uçağı düştü: 1 ölü
ABD'de gösteri uçağı düştü: 1 ölü ABD'de geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen Stuart Air Show öncesinde antrenman uçuşu yapan gösteri uçağı, henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Kazada, uçağın pilotu hayatını kaybetti.
4.11.2019 Dünya
Meksika'da küçük uçak düştü: 5 ölü
Meksika'da küçük uçak düştü: 5 ölü Meksika'nın Michoacan eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
24.10.2019 Dünya
Uçak caddenin ortasına düştü
Uçak caddenin ortasına düştü Brezilya'da Belo Horizonte'deki Carlos Prates Havalimanı'ndan kalkan uçak, kalkıştan kısa süre sonra yerleşim yerine düştü.
21.10.2019 Dünya
Elektrik tellerinde asılı kalan uçağın pilotu kurtarılmayı bekledi
Elektrik tellerinde asılı kalan uçağın pilotu kurtarılmayı bekledi İtalya'da bir uçak, elektrik tellerine çarptı ve asılı kaldı. Uçağın pilotu, kokpitten çıkarak kanada oturdu ve kurtarılmayı bekledi.
10.10.2019 Dünya
Selçuk Bayraktar: Türkiye İHA'ları dünyada ilk kullanan ülkelerden biri
Selçuk Bayraktar: Türkiye İHA'ları dünyada ilk kullanan ülkelerden biri Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye İHA'ları dünyada ilk kullanan ülkelerden biri. Akıncı dünyanın en modern SİHA'sı olacak" dedi.
14.09.2019 Ekonomi
ABD'de küçük uçak düştü: 2 ölü
ABD'de küçük uçak düştü: 2 ölü ABD'nin California eyaletinde küçük uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
8.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.