Küçük Kız

Küçük Kız

Son dakika küçük kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.696 küçük kız haberi bulunmuştur. Tüm küçük kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk Türk astronot Alper Gezeravcı için hazırladığı videoyu paylaştı.
10.01.2024 Gündem
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak Yunanistan'ın Meis Adası'nda asansöre sıkışan kolunu kaybetme tehlikesi yaşayan 3 yaşındaki Valentina Kavvidas, Rodos'a nakledilemeyince getirildiği Antalya'da ameliyat edildi. Kolu ampute edilmekten kurtarılan küçük kız, 1 ay hastanede kalacak.
4.10.2023 Gündem
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım'
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım' Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyip, üzerine kolonya döküp, elindeki çakmağı ateşleyen Fatma K. (11) ağır yaralandı. Göğüs ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm" dedi.
13.08.2023 Yaşam
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Kendilerini 'Avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıttılar! 'Kaportacı' ve 'tatlıcı' çıktı
Kendilerini 'Avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıttılar! 'Kaportacı' ve 'tatlıcı' çıktı Amasya'da akıllara zarar olay. Amasya polisi, kendilerini 'avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 2’si tatlı ustası, 1'i kaportacı 4 şüpheliyi yakaladı. Adliyeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrolle serbest kaldı.
15.07.2023 Gündem
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum"
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum" Geçtiğimiz hafta sonu magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Ama bu haber ne bir aşk ve evlilik ya da boşanma ne de ihanet haberiydi. Artık gösteri dünyası için sıradan bir hale gelen bu türden haberlerden biri değildi bu. Örneğine çok fazla rastlanmayan bir gelişmeyle ilgiliydi.
9.06.2023 Magazin
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı...
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı... ABD'ye çocuklarının okuması için taşınan bir aile, genç kızlarının üniversiteye geçmesiyle korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Ortadan bir anda kaybolan genç kızın faili olarak tek bir şüpheli gözükse de bu kişinin tutuklanıp adalete teslim edilmesi için tam 27 yıl geçmesi gerekiyordu.
1.06.2023 Dünya
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oğlu ile eski kayınpederi Halil A.'yı (74) darbettiği suçlamasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir'in (39), bu süreçte dışarı çıkamayan kızı P.A.A.'nın (3) durumuna ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. İnceleme sonucunda küçük kızın devlet koruması altına alınıp, alınmayacağı belli olacak.
1.06.2023 Yaşam
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki çocuk pencereden otomobilin üzerine düştü
Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki çocuk pencereden otomobilin üzerine düştü Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki Sude A., binanın ikinci katındaki dairede açık bırakılan pencereden otomobilin üzerine düşerek ağır yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü...
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü... 11 yaşındaki çocuğun IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'ten daha yüksek çıktı. Üç yaşında otizm teşhisi konulan dahi çocuk, beş yaşında ilkokulu, bir yıl sonra da ortaokul ve liseyi bitirdi. Şimdi master yapan küçük kız duyanları şaşkına çeviren hayalini açıkladı.
8.05.2023 Dünya
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.
28.04.2023 Dünya
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bazı sürprizlerin detayları ortaya çıkmaya başladı. Şu anda üç uygulama üzerinde çalışılıyor. Bunların, “Aile hesabı oluşturulması, vatandaşlık fonu ve gençlere bayram ikramiyesi” olduğu öğrenildi.
6.04.2023 Gündem
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
Kuyuda vahşet! Küçük kız okuldan eve dönmeyince gerçek ortaya çıktı
Kuyuda vahşet! Küçük kız okuldan eve dönmeyince gerçek ortaya çıktı Kilis'te önceki gün okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'in, bir evin bahçesindeki su kuyusunda beline briket bağlı cesedi bulundu. Ev sahibi H.B. gözaltına alındı.
6.04.2023 Yaşam
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay Jaycee Dugard, ABD'de okula giderken Phillip ve Nancy Garrido tarafından kaçırıldığında henüz 11 yaşındaydı. 18 yıl boyunca çiftin istismarına maruz kalan küçük kız, 2009 yılında mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve hikâyesini herkese anlatmaya karar vermişti.
31.03.2023 Dünya
6 yaşındaki kız çocuğunun ihbarı evi küle dönmekten kurtardı
6 yaşındaki kız çocuğunun ihbarı evi küle dönmekten kurtardı Antalya'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu evlerinde yangın çıktığını mahalle muhtarına koşup haber vermesiyle alt kattaki evin de yanmasını önledi. Mahalle muhtarı Bayram Ali Kurt, "Dumandan ve yangından etkilenen olmadı. Yangını fark edince dışarı çıkmışlar. Küçük kız çocuğu geldi o haber verdi bana" dedi.
20.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.