Küçük Kandil

Küçük Kandil

Son dakika küçük kandil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük kandil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük kandil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Kandil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük kandil gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 küçük kandil haberi bulunmuştur. Tüm küçük kandil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üçüncü Kandil planı çöktü
Üçüncü Kandil planı çöktü Afrin operasyonunu başlatan TSK, sınırımızın hemen dibinde Kandil yapılanmasının bir benzeri ile karşılaştı. Kandil’de dağların altındaki doğal mağaralardan esinlenen terör örgütünün Afrin’i de yeraltı tünelleri ve yaşam alanlarıyla dizayn ettiği görüldü. Afrin operasyonu ABD ve PKK'nın birlikte planlayıp uygulamaya çalıştığı bu projeyi çökertti.
11.02.2018 Gündem
Küçük Kandil’deki eğitim kampı ortaya çıkarıldı!
Küçük Kandil’deki eğitim kampı ortaya çıkarıldı! "Afrin’in Kandil Dağı" olarak adlandırılan Burseya Dağı’nın eteklerinde PYD/YPG militanlarının eğitim kampı ortaya çıkarıldı.
1.02.2018 Gündem
Mehmetçik 'Küçük Kandil'in zirvesine üs kurdu!
Mehmetçik 'Küçük Kandil'in zirvesine üs kurdu! Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi sınırlarındaki Kato Dağı bölgesinde operasyonlar devam ediyor. Mehmetçik, teröristlerin 'Küçük Kandil' olarak adlandırdıkları ve 'girilemez' denilen bölgede, dağın zirvesine üs kurdu
29.09.2021 Gündem
O ilimizden acı haber! Şehit ve yaralılar var
O ilimizden acı haber! Şehit ve yaralılar var Hakkari Çukurca ilçesinin karşı tarafında yer alan Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çatışmada 3 terörist öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
'Küçük Kandil'de PKK'ya bir tokat daha
'Küçük Kandil'de PKK'ya bir tokat daha Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda örgütsel doküman ile 390 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Lice’de çember daralıyor
Lice’de çember daralıyor Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonda komandolar mağara ve sığınaklarda buldukları tuzaklanmış el yapımı patlayıcıları imha etti.
29.09.2021 Gündem
'Küçük Kandil’e büyük darbe
'Küçük Kandil’e büyük darbe Diyarbakır’ın 'Küçük Kandil' olarak adlandırılan kuzey ilçeleri, Lice, Kulp, Hazro, Kocaköy ve Hani kırsalında bir yılda 26 kez sokağa çıkma yasağı ilan edilerek, düzenlenen operasyonlarda terör örgütü PKK’ya büyük darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Küçük Kandil temizlendi!
Küçük Kandil temizlendi! Diyarbakır’ın Lice ilçesi ve çevresinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar başarıyla tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Asker 'Küçük Kandil'i dağıttı!
Asker 'Küçük Kandil'i dağıttı! Diyarbakır’da devam eden operasyonlarda, bölücü terör örgütü PKK’nın bazı bombalı araçların düzeneklerini hazırladığı Lice, Kulp ve Bingöl'deki ‘küçük kandil’ olarak bilinen Şenyayla bölgesinde, aralarında keskin nişancı ve bombacıların da bulunduğu terörist gruplara ağır darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Küçük Kandil yerle bir edildi!
Küçük Kandil yerle bir edildi! Şehirden temizlenen örgüte kırsalda darbe indi. Uyuşturucu tarlalarını da kapsayan Lice’deki operasyonda örgütün “küçük Kandil”i Şenyayla’ya da girildi. 20 hedef vuruldu
29.09.2021 Gündem
Şehirler bitti sıra dağlarda
Şehirler bitti sıra dağlarda PKK’nın şehir yapılanmasına vurulan büyük darbenin ardından operasyonlarda ikinci aşamaya geçildi. Diyarbakır’da 25 köyün kırsalında 7 bin askerin katıldığı dev operasyon başladı. Operasyona Skorsky ve F-16 uçakları da havadan destek veriyor. Harekatın hedefinde Lice-Muş hattındaki Şenyayla’da bulunan 3 kamp ile eylem talimatları veren “Dorsin Gücü” bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın canlı bomba üssü kuşatıldı
PKK'nın canlı bomba üssü kuşatıldı Güneydoğu’daki operasyonlar il ve ilçelerin ardından kırsal bölgelere kaydırıldı. Bu çerçevede Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bölücü örgüt PKK’nın bomba üssü olarak bilinen alanda hava destekli harekat başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın bomba üçgeni!
PKK'nın bomba üçgeni! Terör örgütü tarafından patlatılan bazı bombalı araçların düzeneği Lice, Kulp ve Bingöl üçgeninde yer alan Şenyayla bölgesinde hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
JÖH'ler, PKK'lılardan temizledikleri Zap Meydanı'na Türk bayrağı astı
JÖH'ler, PKK'lılardan temizledikleri Zap Meydanı'na Türk bayrağı astı PKK'lı teröristler tarafından 'Küçük Kandil' olarak nitelendirilen Silopi'deki Zap mahallesine giren Jandarma Özel Haraket Timi, burada Türk bayrağını dalgalandırdı.
29.09.2021 Gündem
‘Küçük Kandil’ kontrol altında
‘Küçük Kandil’ kontrol altında Silopi’de ‘Küçük Kandil’ diye anılan Zap Mahallesi’ne giren güvenlik güçleri kontrolü tamamen sağladı. İlçedeki operasyonlarda toplam 28 PKK’lının öldürüldüğü açıklandı.
29.09.2021 Gündem
PKK’nın 12 yöneticisi orayı terk etti ve...
PKK’nın 12 yöneticisi orayı terk etti ve... Terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe vurularak Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Zap Mahallesi güvenlik güçlerinin kontrolüne geçti. Asker ve polisler bir binaya Türk bayrağı çekerek İstiklal Marşını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Şemdinli'den acı haber geldi!
Şemdinli'den acı haber geldi! 2 askerin şehit olduğu çatışmada 25 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzede vatandaşları otelden çıkarmasına tepki gösteren Erdoğan, "Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz. Daha dün bedava ev vaat ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar" şeklinde konuştu. "2.turda rekor oy ve oranda milletimizin cumhurbaşkanı görevini tekrar bize tevcih edeceğine inanıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz" ifadelerini kullandı.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yaptı. Seçim sonuçlarını 'Açık ara öndeyiz' diyerek değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurt dışı oylar tamamıyla ülkemize intikal etmiş değil, sayımlar sürüyor. İlk turda biteceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, muhalefetin resmi seçim sonuçları gelmeden yaptıkları açıklara tepki göstererek, "Fersah fersah geride olduklarını kendilerinin de bildiği bir tabloyu, 'öndeyiz' diye bir kez daha muhtemelen son kez kandırmaya çalışanlardan değiliz" dedi.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Kandil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük kandil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.