Kubat

Kubat

Son dakika kubat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kubat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kubat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kubat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kubat gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 kubat haberi bulunmuştur. Tüm kubat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okullarına ismi verilen şehidi unutmadılar! "Onları asla unutmayacağız"
Okullarına ismi verilen şehidi unutmadılar! "Onları asla unutmayacağız" Adana’da Kışla Şehit Orçun Kubat İlkokulu öğrencileri, okullarına ismi verilen şehidi mezarı başında ziyaret edip dua etti. Ayrıca öğrenciler mezara karanfil bıraktı.
18.03.2024 Adana
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler Kubat ve Beyazıt Öztürk, Sevgililer Günü için ‘Bekar Gezelim’ şarkısını özel bir versiyonla yeniden yorumladı.
13.02.2024 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kalan müşteriler ise yaklaşık vatandaşların ve çalışanların yardımıyla çekilen araç sonrası çıkabildi. O anlar ise kameraya yansıdı.
30.08.2023 Gündem
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurdu. Akciğerinde bir kitle tespit edildiğini söyleyen Çağlayan, "Önümüzde hafta tedavi sürecine başlayacağım, zorunlu bir ara veriyorum" dedi.
21.11.2022 Magazin
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen, 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı 5. İslami Dayanışma Oyunları, kapanış seremonisiyle sona erdi.
18.08.2022 Şampiy10
Kuruçeşme'de büyük kutlama! Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Kuruçeşme'de büyük kutlama! Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Türk Pop Müziği’nin duayen yorumcusu Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile 55. sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam sevenleriyle kutladı.
10.08.2022 Televizyon
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş son yolculuğuna uğurlandı. Yavuz Bingöl ve kardeşi Oğuz Bingöl törende aramayanlara tepki göstererek 'Yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.
15.06.2022 Magazin
Soğan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tarlada 50 kuruş ama...
Soğan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tarlada 50 kuruş ama... Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Başkentte hasatını aylar önce yaptıkları soğanların maliyetini karşılamayan çiftçiler, ürünleri depolara kaldırdı. Sofralarda yerini alması gereken soğanlar ise havaların ısınmasıyla birlikte depolarda çürümeye yüz tuttu. Ürettikleri soğanın kilosunun 50 kuruştan ellerinden çıkmasına rağmen halde 5 liradan satılmasına karşı çıkan çiftçiler, tüm maliyetlerin kendilerine ait olmalarına rağmen karı elde edenin hal sahipleri olduklarını söyledi.
16.04.2022 Ekonomi
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında! “Balçiçek’le Sohbete Geldik”in pazar günü yayınlanacak bölümüne Kubat ve Zeynep Turan konuk oluyor.
5.04.2022 Televizyon
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı!
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı! Şimdilerde Aziz dizisinde oynayan Suzan Kardeş, geçtiğimiz akşam Fatih Altaylı'nın sunduğu programa konuk oldu. Suzan Kardeş, asıl yapmak istediği mesleği açıkladı. Kardeş, "Hayalim arkeolog olmaktı" dedi.
24.02.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Otomobiller çarpıştı: 1'i bebek, 2'si çocuk 10 yaralı
Otomobiller çarpıştı: 1'i bebek, 2'si çocuk 10 yaralı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada; 1'i bebek, 2'si çocuk 10 kişi yaralandı.
23.12.2021 Yaşam
TBMM'de muhalefete 'MKE' bilgilendirmesi
TBMM'de muhalefete 'MKE' bilgilendirmesi TBMM'de muhalefet partilerinin temsilcileri, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Anonim Şirketi Kanun Taslağı ile ilgili bilgilendirildi.
24.06.2021 Siyaset
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı Bodrum’da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, unutulmaya yüz tutmuş binlerce ezgiyi gün yüzüne çıkaran Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.06.2021 Yaşam
Oyunculuğu tattılar
Oyunculuğu tattılar Gülşen, Kubat ve Göksel; TRT 1’in ‘Kalk Gidelim’ dizisinin final bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.
27.12.2020 Televizyon
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na (İZEV) Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’tan sonra, dünyaca ünlü grup Bee Gees’in yaşayan tek üyesi Barry Gibb’den de destek geldi. Gibb, Stayin Alive şarkısını sosyal farkındalık için İZEV’e bağışladı. Şarkının Türkçe versiyonu ‘Yanımda ol, Benimle ol’ klibi ile 30 milyon izlenme ve toplumda çok yönlü farkındalık yaratılması hedefleniyor.
2.12.2020 Kültür Sanat
Kubat kendini eve kapattı! '6 aydır resim yapıyorum'
Kubat kendini eve kapattı! '6 aydır resim yapıyorum' Şarkıcı Kubat, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Açar'la İpek Yolu' programına konuk oldu. 46 yaşındaki şarkıcı, Covid-19 nedeniyle evden çıkmadığını söyledi.
28.11.2020 Magazin
Çağla Kubat'ın çalınan tekne motoru bulundu
Çağla Kubat'ın çalınan tekne motoru bulundu İzmir'in Çeşme ilçesinde milli sörfçü Çağla Kubat'a ait okuldaki bir tekneden motor çalındı. Jandarma ekiplerin çalışmasıyla bir hafta sonra bulunan motor, Kubat'a teslim edildi.
12.10.2020 Magazin
Kubat’tan İtalyanca şarkı!
Kubat’tan İtalyanca şarkı! Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
26.07.2020 Televizyon
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat!
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat! Çok Akustik 8. Bölüm Fragmanı yayında! Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Kubat oluyor.
24.07.2020 Televizyon
Kızı da izinden gidiyor!
Kızı da izinden gidiyor! Modellik, oyunculuk derken kariyerine spor alanında yön veren Çağla Kubat, önceki gün Çeşme kendi işlettiği sörf okulunda görüntülendi. Kızının da sörfe başladığını söyleyen Kubat, sanat dünyası hakkında konuştu.
6.07.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kubat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kubat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.