Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ilde ‘kripto para yatırım’ adıyla sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheliyi perasyonla gözaltına alındı.
18.03.2024 Ekonomi
Hesaplar bloke oluyor, borcu olan herkes için geçerli!
Hesaplar bloke oluyor, borcu olan herkes için geçerli! Borcu olan birçok vatandaş bilmiyor. Haciz işlemi uygulanabiliyor. Bu durumda kalan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşıyor. Özellikle son yıllarda kripto paraya olan rağbet arttı. Uzmanlar borcu olanların borçlarının kripto paralarla da hacze gidebileceğini belirtiyor. Bunun sebebi ise mal varlığı içine kripto paraların da dahil olması.
14.04.2021 Ekonomi