Kripto Para Birimleri

Kripto Para Birimleri

Son dakika kripto para birimleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kripto para birimleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kripto para birimleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kripto Para Birimleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kripto para birimleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 kripto para birimleri haberi bulunmuştur. Tüm kripto para birimleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor Bitcoin fiyatları ABD'de ETF'lere yoğun talebin gelmesiyle birlikte güç kazandı. Bitcoin 57 bin doları aştı. Lider kripto para birimi Bitcoin'in rekoru 69 bin dolardı.
27.02.2024 Ekonomi
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin yıla hızlı başlangıç yaptı. Bitcoin Nisan 2022'den bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 45 bin doları aştı.
2.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto paralarda dev yükseliş gerçekleşti. Kripto paralarda hareketlilik hızlanmaya başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin’de yükseliş yüzde 4’e yaklaştı. Bitcoin’i diğer kripto para birimleri yükselişle takip etti. Kripto paralar uzun süren durgunluğun ardından ılımlı yükseliş hareketine geçti.
6.07.2023 Ekonomi
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak
Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak Merkez Bankası bugün yılın ilk faiz kararını açıklayacak. Faiz tek hanede ve geçtiğimiz toplantı özetlerinde bu durumun bir süre daha devam edeceğine dair sinyaller verilmişti. Küresel piyasalar veri yoğunluğunu atlatmışken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bugün saat 14:00'de faiz kararını açıklayacak.
19.01.2023 Ekonomi
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat Kripto para birimleri küresel enflasyondaki gidişatın düşüşe geçmesiyle birlikte değerlenmeye başladı. Kripto para birimleri kısa sürede yüzde 30 oranında güç kazandı. Yükseliş anlarında yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekiyor.
17.01.2023 Ekonomi
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm Kripto para birimleri yeni haftada sert düşüşlere sahne oluyor. Özellikle sabah saatlerinde Bitcoin’de gerçekleşen düşüşün etkisiyle birlikte piyasa resmen kırmıza büründü. Bitcoin bugün kritik destek bölgesine yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde gerçekleşen düşüş piyasanın geneline yansıdı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri bugün 900 milyar dolar seviyesinin altına indi. Kripto paraların toplam sermaye değeri 862 milyar doları gördü.
19.09.2022 Ekonomi
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye, ayda bir kez kripto ticareti yapan yetişkinlerin oranı açısından dünya çapında ikinci sırada yer aldı. Yüzde 54'lük oranla Nijerya'nın bir adım gerisinde konumlanan Türkiye'yi Tayland, Pakistan, Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri ve Arjantin gibi ülkeler izledi.
15.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni...
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni... Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Hızlı yükseliş sonrası her şey değişti, yoğun satışın etkisiyle kripto paralar tepetaklak oldu. Yüzde 6’ya yakın değer kaybeden Bitcoin, kripto para piyasasında rüzgarı tersine çevirdi. İşte Bitcoin ve Ethereum’da son durum...
13.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar 'pul' oldu! Uzmanlar, Bitcoin'de yatırımcıları bir tehlikeye karşı uyardı
Kripto paralar 'pul' oldu! Uzmanlar, Bitcoin'de yatırımcıları bir tehlikeye karşı uyardı Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para piyasası, neredeyse son iki yıldaki en dar işlem aralığından çıkmaya hazır görünüyor. En büyük kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum'un değerindeki düşüşe rağmen kaldıraç oranları hala çok yüksek. Bir başka deyişle, piyasadaki oyuncular kar beklentisiyle, borçlanarak kripto paralara yatırıma devam ediyor. Ancak 20 bin doların altında düşen Bitcoin'le ilgili yatırımcıları endişelendiren tahminler geliyor. İşte tüm detaylar...
6.09.2022 Ekonomi
Bitcoin'de tarihi düşüş! Kısa süre içinde yüzde 12 değer kaybetti, yatırımcılar tedirgin
Bitcoin'de tarihi düşüş! Kısa süre içinde yüzde 12 değer kaybetti, yatırımcılar tedirgin Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto parası olanlar dikkat. Kısa sürede dibe vurdu. Bitcoin'de tarihi düşüş yaşandı. Bitcoin, boğaların desteği azaldıkça, piyasa değeri 5 gün içinde milyarlarca dolar kaybederek yüzde 12 değer kaybetti. Kripto para birimleri aşağıdaki sebeplerden dolayı aşağı yönlü bir seyir izliyor. Bitcoin neden düştü? Bitcoin düşüşü sürer mi? İşte tüm detayları...
20.08.2022 Ekonomi
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto paralarda gerileme depremi. Kripto para birimleri son günlerde yeniden aşağı yönlü bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan Bitcoin burada kalıcılığını sağlayamadı ve düşüşünü hızlandırdı. Güne 23 bin dolar seviyesinin üzerinde başlayan Bitcoin, 21 bin 447 dolara kadar geriledi. Bitcoin’de son 5 günde değer kaybı yüzde 15'e dayandı. Hafta sonu piyasanın toparlanma kaydetmesiyle birlikte 2 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan en yüksek hacimli altcoin Ethereum bu seviyenin üzerinde tutunamadı. Hafta sonundan bu yana düşüş serisine giren Ethereum bugün bin 721 dolara kadar geriledi.
19.08.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para birimleri gerginlikten nasibini almaya devam ediyor. Çin-Tayvan gerilimi ve son olarak da Kosova-Sırbistan arasında savaş pozisyonuna gelen gelişmeler piyasalarda yankı bulmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından güç kazansa da yine uzun vadeli istikrar oluşmadı. İşte tüm detaylar...
1.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...
Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve... Kripto paralar topyekun düşüş trendine girdi. Kripto para birimleri Rusya ve Ukrayna arasında tüm hızı ve çetinliğiyle süren savaştan gerginlikte nasibini alıyor. Bunun yanında gerilmeye devam eden Çin-Tayvan ve Kosova-Sırbistan hatları da Bitcoin’in savaş deneyimini sınıyor. Lider kripto, Fed’in faiz kararından sonra güç kazansa da istikrar arayışını sürdürüyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yüzde 1.57 oranında düşüşle 23 bin 381 dolar seviyesinde işlem görüyor.
1.08.2022 Ekonomi
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu Kripto paraya yatırım yapmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Kripto varlıkların piyasadaki hacmi her geçen gün artarken dolandırıcılık haberleri de sektörde yasal zeminin tam anlamıyla yaratılamamasının da etkisiyle her geçen yıl artıyor. Son yıllarda soyguncuların yeni gözdesi kripto paralar olurken; yılın ilk yarısında 1.8 milyar dolarlık kripto para çalındığı belirtiliyor. Bugüne kadar dolandırıcılık, izinsiz giriş ve çöküş gibi nedenlerle toplamda 2 bin 861 proje, 45 milyar doları aşan kayıplara neden oldu.
25.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin...
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin... Son günlerde 20 bin dolar seviyesi civarına çakılı kalan Bitcoin yeniden hareketlendi. Kripto paraların genelinde sert hareketler görülüyor. Bugün sert yükseliş kaydederek piyasayı hareketlendiren Bitcoin’de yükselişlerin devam edebilmesi için bir sonraki kritik direnç seviyesi 23 bin 536 dolar olarak öne çıkıyor. Ancak bu seviyenin geçilmesinden önce ilk etapta Bitcoin’in 22 bin dolar üzerinde bir günlük kapanış gerçekleştirmesi gerekiyor. Eğer Bitcoin, 22 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunabilirse bir sonraki kritik direnç noktası 23 bin 536 dolar olarak görülüyor. Uzun süredir düşüş kaydeden dijital varlıklarda yatırımcılar ‘Piyasa toparlanmaya mı başladı?’ sorusunu soruyor. Peki yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü!
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü! Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin düşüşü sürüyor. Uzun süredir düşüş trendinde olan dünyanın en hacimli kripto parası Bitcoin, yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor. En büyük kaybı yaşayanların başında gelen Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, bu dip seviyelerin birkaç yıl daha süreceğinin altını çizdi. Ancak Zhao, Bitcoin'le ilgili umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini de söyledi. İşte Bitcoin'de gelinen son durum ve tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun'
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun' Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Kripto para birimleri son haftalarda büyük kayıp yaşayarak yatırımcısını tedirgin etmişti. Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken dev bankadan flaş bir tahmin geldi. İşte detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, TerraUSD, Luna ve diğer coin’lerdeki çöküş sonrası Binance, Stablecoin, Coinbase gibi kripto para borsalarında büyük panik. Yarım yılda 2 trilyon dolar eridi, Bitcoin için kıyamet senaryosu geldi. İşte Kripto paralarda son durum ve büyük çöküşün nedenleri...
17.06.2022 Ekonomi
Fed'in faiz kararı kripto paraları vurdu! Piyasalar tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Avax, Doge, Luna...
Fed'in faiz kararı kripto paraları vurdu! Piyasalar tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Avax, Doge, Luna... Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Rekor düşüş. Kripto para fiyatları dibi gördü. Kripto paralarda sert düşüş devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum’un değeri yatırımcıları korkuttu. Bugün sert düşüş kaydeden kripto para birimlerinde Fed’in 75 baz puan faiz artırmasıyla birlikte saat 21.00 itibarıyla satışlar devam ediyor. Peki Bitcoin neden düşüyor? Pandemi döneminde oluşan bol likiditenin etkisiyle yükselen kripto paralar, salgının bitmesiyle başlayan rahatlama nedeniyle düşüş gösteriyor. İşte kripto para piyasasında son durum...
15.06.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çöküyor! 2 günde 200 milyar dolar buhar oldu, Bitcoin,  Ethereum ve...
Kripto paralar resmen çöküyor! 2 günde 200 milyar dolar buhar oldu, Bitcoin, Ethereum ve... Kripto paralarda kan kaybı sürüyor. Piyasada korku eğilimi yükselişini devam ettirirken, kripto para yatırımcıları bugün açıklanacak olan kritik gelişmeyi bekliyor. Öte yandan ünlü analistin Bitcoin ve Ethereum fiyatıyla ilgili yaptığı tahminler tuttu. İşte detaylar...
15.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk!
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk! Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Mart ayının sonlarında 48 bin dolara ulaştıktan sonra büyük çöküş yaşayan Bitcoin’de yatırımcıları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Öte yandan Bitcoin, 32 bin dolar üzerinde kalıcılığını sağlarsa kritik seviyeye doğru yükselebilir.
6.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kripto Para Birimleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kripto para birimleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.